Nude atma konusu hakkıda düşünceleriniz neler?

Defnx

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2021
49
-17
1
28
Herkese iyi geceler. Benim merak ettiğim konu daha önceki ilişkilerinizde sevgililerinize nude atıp atmadığınız. Benim düşüncem karşıdaki sevgiliye tam anlamıyla güvenilse bile dijital çağda gizlilik diye bir şey olduğunu düşünmüyorum ve atmamayı tercih ediyorum. 17 yaşındaki kız kardeşimin erkek arkadaşkna attığını fark ettim ancak onu uyarma girişiminde hiç bulunmadım. Şüphelendiğim için telefonuna bakmak durumunda kaldım. (Yaptıüımın yanlış olduğunun farkındayım ama ilerde yaşayabileceği olumsuz bir durum olmasını engellemek için.) Sizce onu uyarayım mı? Çok kararsızım. Yoksa kendi hayatı kendi tercihi diyip hiç karışmasam mı. Aklımı çok kurcalıyor.

Uyar tabii, 17 yas ne ki, cocuk daha, ilerde uzulecegi seyler gelebilir basina, tehdit santaj burda bir suru konu var bunlanilgili
Evet ama telefonunu karıştırdığımı öğrenirse bana olan güveni zedelenir benden her şeyini saklar.

Herkese iyi geceler. Benim merak ettiğim konu daha önceki ilişkilerinizde sevgililerinize nude atıp atmadığınız. Benim düşüncem karşıdaki sevgiliye tam anlamıyla güvenilse bile dijital çağda gizlilik diye bir şey olduğunu düşünmüyorum ve atmamayı tercih ediyorum. 17 yaşındaki kız kardeşimin erkek arkadaşkna attığını fark ettim ancak onu uyarma girişiminde hiç bulunmadım. Şüphelendiğim için telefonuna bakmak durumunda kaldım. (Yaptıüımın yanlış olduğunun farkındayım ama ilerde yaşayabileceği olumsuz bir durum olmasını engellemek için.) Sizce onu uyarayım mı? Çok kararsızım. Yoksa kendi hayatı kendi tercihi diyip hiç karışmasam mı. Aklımı çok kurcalıyor.
Bi tanidik. Eski sevgilisi beraber olan fotolari kizin fotolarını nisanlisina atmıştı ve iliski rezalet bir sekilde bitti. Bu devirde kendi telefonunda bile foto barindiramazken boyle seyler cok tehlileki..

Çok atmışlıgım var ah gençlik bu günlere nasıl sağsalim geldim p.rno sitelerine düsmedim bilmiyorum 🤣
Screenshot_20210526-165757_WhatsApp.webp

Bi tanidik. Eski sevgilisi beraber olan fotolari kizin fotolarını nisanlisina atmıştı ve iliski rezalet bir sekilde bitti. Bu devirde kendi telefonunda bile foto barindiramazken boyle seyler cok tehlileki..
Evet ama telefonunu kurcaladığımı bilmemeli kesinlikle. Bu sefer bana sinirlenir hiçbir şeyini anlatmaz. Ne yapacağımı bilemiyorum.

Eşim bile telden ciplak foto atmami istemez. Herşey olabilir, ciplak fotolar baş belasidir. Ne gerek var sevisecekse gitsin sevissin veya illa gosterecekse yanina gidip soyunsun direkt.
Bende öyle düşünüyorum. Sanırım ergenliğin getirdiği birtakım hatalara düştü. Ama sanırım uyaramayacağım. Telefonunu karıştırdığımı söyleyemem.

Back
X