Nudelerim Yayılacak Diye Çok Korkuyorum!

Şok oldum şu an.Neden böyle bir şeye ihtiyaç duydunuz ?Hiç düşünmediniz mı erkek olma ihtimalini ? Fotoğraflarım yayılır vs.diye korkunuz olmadı ?
Bundan sonra hickimseye atmayın böyle şeyler.

Bu ne cesaret? Bir kadına neden yüzünüz belliyken çıplak fotoğraflarınızı atma gereği duydunuz? Bu kadar cesursanız, yayar diye de korkmanıza anlam veremedim. Yayması suç o ayrı da, bu hikâyede kopukluklar var.

Ya bari yüzünü göstermeden atsaydın atacaksan da. Niye yüzünü gösteriyor atanlar, anlamış değilim.

Millet iyice zıvanadan çıktı gerçekten

Karanlık gecede kara karıncayı görüp duyan rabbim sen bu z mi k mı her neyse kafatası içinde beyni olduğunu bile unutan aklı fikri olmayan nesili de gör akıl fikir ver yarabbim. onlara da normal insan normal genç normal birey olmalarını nasip et. amin

YABANCILARIN GÖRMESİ KONUSUNDA RAHAT HİSSETMEDİĞİNİZ HERHANGİ BİR ŞEYİ BİRİ İLE PAYLAŞIRKEN KİMLİĞİNİZİ BELLİ EDECEK ŞEYLERİ KAPATIN. Yüzün göründüğü nude atmak özür dilerim ama çok akılsızca ve varoş bir hareket. Cahil ve kendine değer vermeyen, başkalarının beğenisini arayan birinin temelsiz cesaretini görüyorum sizde. Hele bunu online tanıdığınız rastgele birine atmak daha da beter. 40 yıllık eşinize atsanız bile yüzünüz görünmemeli. Atmamak daha güvenli ama isteyen istediğini özel olarak paylaşır, tamam, yargılamak asla bana düşmez. Bana düşen en azından güvende olmayı ve zarar görmemeyi öğütlemek. Attığınız fotoğrafı yayarsa karşıdaki iğrenç bir şey yapmış olur ama neticede siz zarar görürsünüz. Bunu sadece nude için de demiyorum, tüm kişisel bilgiler için geçerli. Kredi kartı, kimlik bilgilerini, ev adresini, ailesinin özelini paylaşanlar da var. Bu kadar saf ve herkese güvenen insanlar olmayı karşılayamayız bu dünyada, bedeli ağır olabilir. Risk almaya gerek yok. Hele bir de iki övgü için alınacak risk değil bu.

Son düzenleme:
Eşime bile çıplak foto atmam ya, atmadım da Zaten istemedi de. Telefonu temizlesen bile geri getirme programları falan var, telefonu satsak etsek birileri görür diye düşünür atmam yani açık saçık veya saçma bi foto.
Bir de hiç tanımadığın insana anadan üryan fotolar atmak nasıl bi cesaret?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…