YABANCILARIN GÖRMESİ KONUSUNDA RAHAT HİSSETMEDİĞİNİZ HERHANGİ BİR ŞEYİ BİRİ İLE PAYLAŞIRKEN KİMLİĞİNİZİ BELLİ EDECEK ŞEYLERİ KAPATIN. Yüzün göründüğü nude atmak özür dilerim ama çok akılsızca ve varoş bir hareket. Cahil ve kendine değer vermeyen, başkalarının beğenisini arayan birinin temelsiz cesaretini görüyorum sizde. Hele bunu online tanıdığınız rastgele birine atmak daha da beter. 40 yıllık eşinize atsanız bile yüzünüz görünmemeli. Atmamak daha güvenli ama isteyen istediğini özel olarak paylaşır, tamam, yargılamak asla bana düşmez. Bana düşen en azından güvende olmayı ve zarar görmemeyi öğütlemek. Attığınız fotoğrafı yayarsa karşıdaki iğrenç bir şey yapmış olur ama neticede siz zarar görürsünüz. Bunu sadece nude için de demiyorum, tüm kişisel bilgiler için geçerli. Kredi kartı, kimlik bilgilerini, ev adresini, ailesinin özelini paylaşanlar da var. Bu kadar saf ve herkese güvenen insanlar olmayı karşılayamayız bu dünyada, bedeli ağır olabilir. Risk almaya gerek yok. Hele bir de iki övgü için alınacak risk değil bu.