Nudelerim Yayılacak Diye Çok Korkuyorum!

Ben telefonumda bile tutmam öyle fotoğrafları, iyi cesaret atmışsınız. Oturup dua edeceksiniz bol bol, başka çaresi yok

Bu ne saçma bi hikaye ya, interntten tanıştığın kızla nudeleşip birbirinize itiraf etmek ne dünyanın en saçma yalanı kusura bakma, ya da zihninde ciddi problemlerin var eline zaten telefon verilmemeli. Kimse kimseyi tehdit edemez cezası var korktuğunu belli etme. Geçmiş olsun ders olsun sana

Bir kıza neden nudeni atma gereği duydun ?

Başlıkta Nude yazınca herhalde noodle yi yanlış yazdı sandım... Ne alaka derken konuyu okudum. Okumasaymışım.

Yaşınız kaç. Küçükseniz lütfen ailenize bilgi verin...

Büyükseniz artık çok geç....

Oha şaşirdim dogrusu insanlar kendi başlarina bela aliyolar kendi kuyunu kazmak gibi bir şey bu inşallah hata oldugnu anlamişsindir ve bir daha tekrarlamassin

Tamam Muhittin abi aşşşırı nudelandın

Görüntülü - sesli konuşmadigin tanımadığın bir insana nude attın. Arkadaşın rızası falan değil tıpkı senin gibi daha önce yollayanlarin fotosudur o. Bir sonraki kızda da senin nude fotolar kullanılacak. Belki bu nudelerle para bile kazanacak. Silmemistir emin ol. Korkunun ecele faydası yok. Bir kıza nude atmak da ne bileyim. Cinsel yoneliminiz farklı değilse iltifat için atmak çok saçma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…