- 21 Aralık 2022
- 4.814
- 21.412
- 238
- Konu Sahibi yesilkupelikiz
-
Bir kıza neden nudeni atma gereği duydun ?Ben internet üzerinden bir kızla konuşuyordum ve birbirimize nudelerimizi atıp iltifatlar falan ediyorduk. Sonra bana bu geçenlerde erkek olduğunu açıkladı. Nudelerimin onda olduğunu söyledi tehdit etmedi fakat silmesini istediğimde sildiğini söyledi ama hiç sanmıyorum.Bana attığı fotoğraflarında bir arkadaşının izniyle olduğunu söyledi. Aşşşırı korkuyorum gerçekten. Yüzüm gözüküyordu basbaya. Sinirden o kadar ağladım ki. Ellerim titriyor hala. Ne yapmalıyım bilmiyorum..
Öyle arkadaşlar mı var ayol?Bana attığı fotoğraflarında bir arkadaşının izniyle olduğunu söyledi.
KötüymüşLinkte yazıyor uzunca eski bi olay Uygunsuz Bir Videodaki Karısını Kazağından Tanıyıp Aldatıldığını Öğrenen Talihsiz Adam
Sırtında kazakla ne kadar uygunsuz görünebilir ki bir insan?Linkte yazıyor uzunca eski bi olay Uygunsuz Bir Videodaki Karısını Kazağından Tanıyıp Aldatıldığını Öğrenen Talihsiz Adam
Adamın ifadesi: video nette "denk geldi."Linkte yazıyor uzunca eski bi olay Uygunsuz Bir Videodaki Karısını Kazağından Tanıyıp Aldatıldığını Öğrenen Talihsiz Adam
Tamam Muhittin abiBen internet üzerinden bir kızla konuşuyordum ve birbirimize nudelerimizi atıp iltifatlar falan ediyorduk. Sonra bana bu geçenlerde erkek olduğunu açıkladı. Nudelerimin onda olduğunu söyledi tehdit etmedi fakat silmesini istediğimde sildiğini söyledi ama hiç sanmıyorum.Bana attığı fotoğraflarında bir arkadaşının izniyle olduğunu söyledi. Aşşşırı korkuyorum gerçekten. Yüzüm gözüküyordu basbaya. Sinirden o kadar ağladım ki. Ellerim titriyor hala. Ne yapmalıyım bilmiyorum..
Görüntülü - sesli konuşmadigin tanımadığın bir insana nude attın. Arkadaşın rızası falan değil tıpkı senin gibi daha önce yollayanlarin fotosudur o. Bir sonraki kızda da senin nude fotolar kullanılacak. Belki bu nudelerle para bile kazanacak. Silmemistir emin ol. Korkunun ecele faydası yok. Bir kıza nude atmak da ne bileyim. Cinsel yoneliminiz farklı değilse iltifat için atmak çok saçma.Ben internet üzerinden bir kızla konuşuyordum ve birbirimize nudelerimizi atıp iltifatlar falan ediyorduk. Sonra bana bu geçenlerde erkek olduğunu açıkladı. Nudelerimin onda olduğunu söyledi tehdit etmedi fakat silmesini istediğimde sildiğini söyledi ama hiç sanmıyorum.Bana attığı fotoğraflarında bir arkadaşının izniyle olduğunu söyledi. Aşşşırı korkuyorum gerçekten. Yüzüm gözüküyordu basbaya. Sinirden o kadar ağladım ki. Ellerim titriyor hala. Ne yapmalıyım bilmiyorum..
Kız sanmış da atmışErkeklere aşık mı oluyorsunuz da güvenip her şeyinizi atıyorsunuz. Adamların çoğu obje olarak görüyor ya bu kadar da saf olmayın.
Ya yok ne kızı inandın mı sen de. Linç yememek için söyledi muhtemelenKız sanmış da atmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?