Nüfus cüzdanı

ben 2011 subatta evlendim. Nüfus müdürlüğüne gidip 20 dakika da kimliğim soyadım ve medeni hal evli olarak değişirilerek teslim edildi.
yani bu öyle zaman alacak bir şey değil.
bence birlikte nüfus mürlüğüne gidilmedi ve adam hem kimliğini değiştirmekle uğraşmak istemediyse(!) birlikte halletmiş olurlar.
yok adam evlilik konusunda yalan söylüyorsa kütük bilgilerini bile sahteciliğini yapıp durumdan sıyrılma çabasına girebilir.
sevgiliyken nişanlıyken ya da evliyken en önemli şey dürüstlüktür.

bakalım pazartesi günü nüfus kütük bilgilerini istedi arkadaşım siz bana ben ona diyorum eğer dediğiniz gibi yok şuydu buydu derse salı deriz ama salıda olmazsa bahaneler bulursa çamura yatıp evlidir damgasını yiyecek ki inşallah değildir
nüfus kütük bilgilerini getirme niyeti varsa getirsin, hazır o makama gitmişken, kimliğini de değiştirsin, çünkü kimlik aynı yerden değiştiriliyor..
değişmiş kimlik te de ısrar etsin arkadaşın..

ben 2011 subatta evlendim. Nüfus müdürlüğüne gidip 20 dakika da kimliğim soyadım ve medeni hal evli olarak değişirilerek teslim edildi.
yani bu öyle zaman alacak bir şey değil.
bence birlikte nüfus mürlüğüne gidilmedi ve adam hem kimliğini değiştirmekle uğraşmak istemediyse(!) birlikte halletmiş olurlar.
yok adam evlilik konusunda yalan söylüyorsa kütük bilgilerini bile sahteciliğini yapıp durumdan sıyrılma çabasına girebilir.
sevgiliyken nişanlıyken ya da evliyken en önemli şey dürüstlüktür.

aynen..birlikte gitsin arkadaşınız..

bu sahteciliği yapan çetemsi kişiler var..kütüğün bile sahtesini yapabilirler..
o yüzden kimliğinin de yenilettirmesini istenmeli..sağlama almak için..

yok yağmur yağdı, kar yağdı,memurun işi vardı, elektrik kesildi,izin alamadım gibi bahanelerle savsaklıyorsa ...
evlidir..
kendisini ispat etsin devletin resmi kayıtlarıyla , yenilettiği kimliğiyle..:34:

evet arkadaşlar sonuç adam harbiden bekarmış nüfus cüzdanı kütük bilgileri hepsi tamam çok şükür arkadaşıma göstermiş bugün:32:

Back
X