Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaslar kizim 4aylik veee elleri surekli agzinda bugun civil bebede nuk diş sogutucu çubuk gordüm kullanan varmi hosuma gitti ama kizim çok fazla agzina sokarmi diye korktum gerci koruyucu halkasi var ama sizlerden fikir bekliyorum
Sebze filesi var o daha güzel. Emzik gibi bişey ucunda file var. Elma, armut gibi sert sebzeleri koyarsan hem tadlaigrını öğrenmeyr başlar, hem vitamin alır, hem dişlerini kaşır, hemde plastiklerden daha iyidir
Sebze filesi var o daha güzel. Emzik gibi bişey ucunda file var. Elma, armut gibi sert sebzeleri koyarsan hem tadlaigrını öğrenmeyr başlar, hem vitamin alır, hem dişlerini kaşır, hemde plastiklerden daha iyidir
Upsss 4 aylıkmış:-D pardon dikkat eetmemişim ama yinede çok wrken sayılmaz sanki hani plastik yemesindense ben doğal şeyler tüketnesi daha mantıklı die düşünüyorum. Kocakarı işi gelebilir ama bir taze fasulyeyi biraz kaynatıp eline verwbilirsiniz kırılmaz kopmaz koparamaz daha doğrusu. Hemde kaşınır. :-D ama inatka o çubuklardan alıcaksan bebek ağzına çok sokmaz meraklanma. Zaten boğazına çok dayanırsa rahatsız olup çekecektir
Yeşil fasulye olabilir bugun eline havuc verdim ama agzina tam goturemedi gene elini aldi çok tutamiyir el8nde hemen birakiyor normalmi bide yesil fasulye deneyim
Benim kizimda ayni oyle eline ne gecse agzinda ama dislikde kullanmiyo bide gosterdiginiz dislik biraz sakincali gibo geldi uzun falan ne bilim?..
Tabi genedr siz bilirsiniz