nuk diş sogutucu çubuk

elfin51

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2014
13
2
3
38
Arkadaslar kizim 4aylik veee elleri surekli agzinda bugun civil bebede nuk diş sogutucu çubuk gordüm kullanan varmi hosuma gitti ama kizim çok fazla agzina sokarmi diye korktum gerci koruyucu halkasi var ama sizlerden fikir bekliyorum :KK58:

Sebze filesi var o daha güzel. Emzik gibi bişey ucunda file var. Elma, armut gibi sert sebzeleri koyarsan hem tadlaigrını öğrenmeyr başlar, hem vitamin alır, hem dişlerini kaşır, hemde plastiklerden daha iyidir

Sebze filesi var o daha güzel. Emzik gibi bişey ucunda file var. Elma, armut gibi sert sebzeleri koyarsan hem tadlaigrını öğrenmeyr başlar, hem vitamin alır, hem dişlerini kaşır, hemde plastiklerden daha iyidir
Ama daha ek gidalara gecmedik ondan onlari dusunmemistim ama filede olabilir

Dedigim ürün bu kullanan varmiii cvp bekliyorum:KK37:

Eklentiler

• Screenshot_2014-12-11-22-38-47.webp
    Screenshot_2014-12-11-22-38-47.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 254
Ama daha ek gidalara gecmedik ondan onlari dusunmemistim ama filede olabilir
Upsss 4 aylıkmış:-D pardon dikkat eetmemişim ama yinede çok wrken sayılmaz sanki hani plastik yemesindense ben doğal şeyler tüketnesi daha mantıklı die düşünüyorum. Kocakarı işi gelebilir ama bir taze fasulyeyi biraz kaynatıp eline verwbilirsiniz kırılmaz kopmaz koparamaz daha doğrusu. Hemde kaşınır. :-D ama inatka o çubuklardan alıcaksan bebek ağzına çok sokmaz meraklanma. Zaten boğazına çok dayanırsa rahatsız olup çekecektir

Yeşil fasulye olabilir bugun eline havuc verdim ama agzina tam goturemedi gene elini aldi çok tutamiyir el8nde hemen birakiyor normalmi bide yesil fasulye deneyim

Benim kizimda ayni oyle eline ne gecse agzinda ama dislikde kullanmiyo bide gosterdiginiz dislik biraz sakincali gibo geldi uzun falan ne bilim?..
Tabi genedr siz bilirsiniz

Back
X