- 16 Ağustos 2016
- 3.700
- 9.384
- 158
- Konu Sahibi therewillbeaday
-
Hanımlar merhaba.
Birine ulaşmam gerekiyor. Son zamanlarda sürekli rüyamda görüyorum, vicdanen kendimi rahatsız hissettiğim bir konu var onu düzeltmem lazım. Bu ulaşmam gereken kişi ile ortak akraba veya tanıdık vs kimse yok. Elimde bir numarası vardı sadece. Bir hafta önce değişti bu numara. Operatörü biliyorum sadece. Bilinmeyen numaralardan bulmaya çalıştım fakat ulaştığım numaralar o kişiye ait değil. İmkansız gibi bulmam biliyorum fakat belki aklıma gelmeyen bir yolu vardır diye konuyu açtım. Lütfen bir yolu olsun.
Aklıma gelen her yolu denedim. Şuan çalışmıyor herhangi bir kurumda. Hiçbir sosyal medya hesabı yok, önceden vardı fakat şuan yok. Şehir olarak bilsem bile adres değişikliği var, ne yapacağım bilmiyorum.. Yeni numarasına nasıl ulaşablirim bilemiyorum..Çalıştığı kurumdan o kişiye ulaşabilir ya da Facebook,instagram gibi sosyal medyadan yazışarak iletişim kurabilirsiniz
Bu kişi ne yaşadı bu kadar. Numara adres degiştirmiş. Sosyal medyayı kapatmış falan. Sizin vicdanınız rahat değil.Aklıma gelen her yolu denedim. Şuan çalışmıyor herhangi bir kurumda. Hiçbir sosyal medya hesabı yok, önceden vardı fakat şuan yok. Şehir olarak bilsem bile adres değişikliği var, ne yapacağım bilmiyorum.. Yeni numarasına nasıl ulaşablirim bilemiyorum..
Baya uzun bir konu. Adres değiştirmesi mecburi bir şeydi yani olaydan bağımsız. Fakat zamanlama kötü oldu. Şuan ulaşmamın bir yolunu arıyorum ama yok sanırım :/Bu kişi ne yaşadı bu kadar. Numara adres degiştirmiş. Sosyal medyayı kapatmış falan. Sizin vicdanınız rahat değil.
Sizden kaçmadığını, sizin fedaibaranjr olmadığınızı nereden bilelim? Söyler misin muhittin abi?Hanımlar merhaba.
Birine ulaşmam gerekiyor. Son zamanlarda sürekli rüyamda görüyorum, vicdanen kendimi rahatsız hissettiğim bir konu var onu düzeltmem lazım. Bu ulaşmam gereken kişi ile ortak akraba veya tanıdık vs kimse yok. Elimde bir numarası vardı sadece. Bir hafta önce değişti bu numara. Operatörü biliyorum sadece. Bilinmeyen numaralardan bulmaya çalıştım fakat ulaştığım numaralar o kişiye ait değil. İmkansız gibi bulmam biliyorum fakat belki aklıma gelmeyen bir yolu vardır diye konuyu açtım. Lütfen bir yolu olsun.
Bilinmeyen numaraları aradım. Ulaştığım numaralar hep farklı kişilere aitti. Ailesinden birine ulaşmam işleri daha zor haline getirir. İşte işin kötü tarafı o sessizliğini bozmaz. Galiba bir çözümü yok.. Teşekkür ederim yorumunuz için..Eskiden 118 xx diye devam eden numaralar vardı,halâ var mı onu da bilmiyorum.onu denediniz mi?
Aklıma ailesi geldi annesi - babası zor olur bulmak ama kardeşleri varsa onlardan numarasını alabilirsiniz
Kimse de güvenlik sebebiyle bu bilgileri de paylaşmaz haklı olarak.ancak o kişi sessizliğini bozmak istediğinde ancak ulaşabilirsiniz.
Hiç ortak tanıdığınızın olmamasına şaşırdım. Ailesi ya da arkadaşlarından yok mu ulaşacabilceğiniz bir kişi? Yok demişsiniz ama şaşırdım illa olmalı.Baya uzun bir konu. Adres değiştirmesi mecburi bir şeydi yani olaydan bağımsız. Fakat zamanlama kötü oldu. Şuan ulaşmamın bir yolunu arıyorum ama yok sanırım :/
Eski sevgilinizi mi arıyorsunuz? Çevresi size tepkili öyleyse.Bilinmeyen numaraları aradım. Ulaştığım numaralar hep farklı kişilere aitti. Ailesinden birine ulaşmam işleri daha zor haline getirir. İşte işin kötü tarafı o sessizliğini bozmaz. Galiba bir çözümü yok.. Teşekkür ederim yorumunuz için..
Ya şöyle ki onlar beni tanımıyor fakat benim tanıdığım kuzeni var. Fakat onlara ulaştığım takdirde işler daha da sarpa sarar.Hiç ortak tanıdığınızın olmamasına şaşırdım. Ailesi ya da arkadaşlarından yok mu ulaşacabilceğiniz bir kişi? Yok demişsiniz ama şaşırdım illa olmalı.
Bence kendinizi uygun dille ifade edin kuzenden isteyin numarayı.Ya şöyle ki onlar beni tanımıyor fakat benim tanıdığım kuzeni var. Fakat onlara ulaştığım takdirde işler daha da sarpa sarar.
Çevresi benim varlığımdan habersiz. Eski sevgilim değil. Konuyla ilgisi yok aslında ama saygı çerçevesinde yorum yaptığınız üsteki biri gibi dalga geçer şekilde yazmadığınız için şöyle açıklayayım. O kişinin iyi olması için ona ulaşmaya çalışıyorum. Bir durum var onu açığa kavuşturmam gerekiyor. Şuan ben de kendi açımdan iyi bir dönem geçirmiyorum zaten.Eski sevgilinizi mi arıyorsunuz? Çevresi size tepkili öyleyse.
Ama kuzeninden istediğim takdirde ya işler kötüye giderse. Çünkü şöyle bir şey var, bu kuzeniyle arası iyi mi şuan kötü mü bilmiyorum. Pek kendi ile alakalı şeylerini kuzeniyle paylaşmaz. Kuzen öğrendiği takdirde kuzenin ailesi bu kişinin ailesi öğrenir derken çok kötü bir hal alır.Bence kendinizi uygun dille ifade edin kuzenden isteyin numarayı.
Dalga geçmem de açıkçası şöyle düşündüm. Eski sevgiliniz sizi her yerden engelledi. Tüm aile size tepkili. Siz de ondan af dilemek için ona ulaşmaya çalışıyorsunuz.Çevresi benim varlığımdan habersiz. Eski sevgilim değil. Konuyla ilgisi yok aslında ama saygı çerçevesinde yorum yaptığınız üsteki biri gibi dalga geçer şekilde yazmadığınız için şöyle açıklayayım. O kişinin iyi olması için ona ulaşmaya çalışıyorum. Bir durum var onu açığa kavuşturmam gerekiyor. Şuan ben de kendi açımdan iyi bir dönem geçirmiyorum zaten.
Böyle bir bilgiyi hiç bir oparatör söylemez öyle olsa herkes hepimize ulaşırdı. İyiki öyle bir uygulama yok.Ama kuzeninden istediğim takdirde ya işler kötüye giderse. Çünkü şöyle bir şey var, bu kuzeniyle arası iyi mi şuan kötü mü bilmiyorum. Pek kendi ile alakalı şeylerini kuzeniyle paylaşmaz. Kuzen öğrendiği takdirde kuzenin ailesi bu kişinin ailesi öğrenir derken çok kötü bir hal alır.
Numara değişişkliği yeni yapıldı. Operatörden öğrenme imkanım var mı diye düşündüm. Ama yok galiba. :/ Teşekkür ederim yorumlarınız için..
Yok eski sevgilim değildi, ailesi benden habersiz. Af dileyeceğim durum yok. Sadece bir olayı açığa kavuşturacağım iyi olması için. Ondan sonra o yine yoluna ben yine yoluma.Dalga geçmem de açıkçası şöyle düşündüm. Eski sevgiliniz sizi her yerden engelledi. Tüm aile size tepkili. Siz de ondan af dilemek için ona ulaşmaya çalışıyorsunuz.
Kuzen demez mi beni nerden tanıyorsun. Numaramı nasıl buldun?Kuzenine okuldan arkadaşıyım ona ulaşmam gerekiyor diyebilirsiniz. Ulaşacak hiçbir iletişim aracı yok tek aklıma bu geldi
Ya birde hani bazı ailelerde kuzen ailesi ile kavgalı oluyorlar. Bunlarda da öyle bir durum olma ihtimali var hatırladığım kadarıyla. Şimdi işleri iyice bilmeden kızıştırmış olmak da istemiyorum. Hayatımda tonla şey var. Kendi hayatımdaki sorunlara odaklanamıyorum bu konu yüzünden.Aklıma tek gelen şey numarasını bulmaktı ama onu da bulmak imkansız. Ve hiçbir yolu yok ulaşmanın..Kuzen demez mi beni nerden tanıyorsun. Numaramı nasıl buldun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?