- 2 Haziran 2019
- 542
- 6.960
- 53
- Konu Sahibi therewillbeaday
-
Kuzen demez mi beni nerden tanıyorsun. Numaramı nasıl buldun?
Ortada iyi niyet olduğu sürece kuzen numarayı verir zaten. Neden ortalık karışsın ki?Ben çok sevdiğim liseden bir arkadaşımı 4 sene boyunca hep aradım kendisi sosyal medya kullanmayan birisiydi. Soyisminden tesadüf eseri annesini buldum şaşkın bir şekilde.. Şöyleki "Benim şu isminde bir arkadaşım var özellikleriyle anlatmalı soyisim benzerliğide var yakın çevrenizde böyle biri var mı ona ulaşmam gerekiyor " şeklinde bunu yaşadım bizzat olmayacak şey değil söylenmeyecek şeyde değil. Konu sahibi yerinde olsam çok önemli ise denerdim terslesede bi şekilde iknâ et mevzu senin için çok önemli ise
Ben çok sevdiğim liseden bir arkadaşımı 4 sene boyunca hep aradım kendisi sosyal medya kullanmayan birisiydi. Soyisminden tesadüf eseri annesini buldum şaşkın bir şekilde.. Şöyleki "Benim şu isminde bir arkadaşım var özellikleriyle anlatmalı soyisim benzerliğide var yakın çevrenizde böyle biri var mı ona ulaşmam gerekiyor " şeklinde bunu yaşadım bizzat olmayacak şey değil söylenmeyecek şeyde değil. Konu sahibi yerinde olsam çok önemli ise denerdim terslesede bi şekilde iknâ et mevzu senin için çok önemli ise
Sosyal medyadan kuzenine ulaşarak yapabilirsin tabiki numaradan olmaz
Kuzen ve ailesi ile bu kişi ve ailesi iyi mi araları yoksa kavgalı mı bilmiyorum. Farklılar biraz, akla gelmeyecek bir konuda tartışma olabilir o yüzden dedim ortalık karışırsa diye.Ortada iyi niyet olduğu sürece kuzen numarayı verir zaten. Neden ortalık karışsın ki?
Bunu zamanında ben de yaptım bir arkadaş için. Fakat bu kez konu çok başka olduğu için elim kolum bağlı hiçbir şey yapamıyorum. :/Ben çok sevdiğim liseden bir arkadaşımı 4 sene boyunca hep aradım kendisi sosyal medya kullanmayan birisiydi. Soyisminden tesadüf eseri annesini buldum şaşkın bir şekilde.. Şöyleki "Benim şu isminde bir arkadaşım var özellikleriyle anlatmalı soyisim benzerliğide var yakın çevrenizde böyle biri var mı ona ulaşmam gerekiyor " şeklinde bunu yaşadım bizzat olmayacak şey değil söylenmeyecek şeyde değil. Konu sahibi yerinde olsam çok önemli ise denerdim terslesede bi şekilde iknâ et mevzu senin için çok önemli ise
Sosyal medyadan kuzenine ulaşarak yapabilirsin tabiki numaradan olmaz
Bu kadar olumsuz düşünmeyin bence. Ben olsam şansımı denerim. Ortalık karışsa bile zaten niyetiniz belli. Ne olabilir ki?Kuzen ve ailesi ile bu kişi ve ailesi iyi mi araları yoksa kavgalı mı bilmiyorum. Farklılar biraz, akla gelmeyecek bir konuda tartışma olabilir o yüzden dedim ortalık karışırsa diye.
Kuzen ve ailesi ile bu kişi ve ailesi iyi mi araları yoksa kavgalı mı bilmiyorum. Farklılar biraz, akla gelmeyecek bir konuda tartışma olabilir o yüzden dedim ortalık karışırsa diye.
Bulmanın yolu var mı gerçekten numaradan? Bulmanın yolu var diye yazdığınız için yazıyorum. Erkek değilim, o kişi sevgilim bile değildi. Nasıl güven verebilirim.Yani yöneticiyle mi konuşmam gerekiyor ne yapabilirim bu konu içinsızden kacmadıgını nerden bılelım
bulmanın yolu var ama guvenmedıgım tanımadıgım bırıne asla bu konuda yol gostermem cunku o sahısı tanımıyorum sızı tanımıyorum ne yasadınız bılmıyorum belkı gercekten kadın bıle olmayabılırsınız belkı erkeksınız sevgılınızı belkı eskı esınızı arıyorsunuz mıllet cocugunun gozu onunde eşini kesıyor kımseye guvenmem
Teşekkür ederim yorumlarınız için size de, inşallah bulurum. Hayırlı günler..Önerebileceğim farklı bişey yok İnşâAllah bir çözüm bulabilirsiniz. Hayırlı günler
Bulmanın yolu var mı gerçekten numaradan? Bulmanın yolu var diye yazdığınız için yazıyorum. Erkek değilim, o kişi sevgilim bile değildi. Nasıl güven verebilirim.Yani yöneticiyle mi konuşmam gerekiyor ne yapabilirim bu konu için
Rahatsızlık veya zarar vermeyecek. Aksine ben zarar gördüğüm için uzaklaştım.belkı ulasmanız ona rahatsızlık verecek belkı zarar verecek nerden bılelım
Ozelden neden yaziyorsunuz konuyu editleyin herkes bilsin benceRahatsızlık veya zarar vermeyecek. Aksine ben zarar gördüğüm için uzaklaştım.
Durum biraz karışık.
Özelden yazabilir miyim size sakıncası yoksa?
Özelden yazmayı isteme nedenim nasıl ulaşabileceğini biliyor olduğunu yazması. Konunun detayını bu yüzden kendisine verebileceğim için.Ozelden neden yaziyorsunuz konuyu editleyin herkes bilsin bence
Ulaşma yolunu biliyor musunuz? Eğer evet biliyorum diyorsanız, yöneticiyle görüşebilirim erkek değilim.Son günlerde nedense böyle birini arıyorum, adını biliyorum, bulamıyorum vs tarzında konular açılıyor. Hiçbiri güvenilir gelmiyor bana.. Erkek olmadığınız ve aradığınız kişinin sizden kaçmıyor olduğu ne malum?
Ailesinden arkadaşlarından birine sosyal medyadan ulaşabilir misiniz?Baya uzun bir konu. Adres değiştirmesi mecburi bir şeydi yani olaydan bağımsız. Fakat zamanlama kötü oldu. Şuan ulaşmamın bir yolunu arıyorum ama yok sanırım :/
Hayır daha önce bu sitede farklı üyeliğim vardı fakat daha önce bu tarzda içerikte hiçbir konu açmadım. O dediğiniz konuyu da görmedim bile.geçen günde öğretmen arkadaşını arayan siz miydiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?