Numara Engelleme

tavsannn

Bi’ cinnet her şeyi çözer
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2014
5.602
16.145
Arkadaslar merhaba,
Benim basimda bir bela var, bir sure konustuk olmayacagini anlayinca ben bir daha görüşmek istemedim. Kesinlikle kabullenmiyor surekli mesaj atiyor ara ara tehdit ediyor ara ara ask sevgi mesajlari atiyor. Mesaj atmasini istemiyorum mesajlarin hicbiri bana gelsin istemiyorum. Numarasini engellemek istiyorum. Aveaya gittim calisan basindan savdi olabilir de olmayabilir de dedi ve ben net cevap alamadim. Basina daha once boyle bi sey gelmiş olan var mi? Bu kisinin sms atmasini nasil engelleyecegim. Ve bir sorum daha var bu kisiyle evlerimiz karsilikli. suan bana ulasabildigi tek yer sms ve arama. geri kalan her yerden engelli. eger mesaj da atamazsa karsima cikmaya calisir mi sizce, ne yapmaliyim?

Telefonunuzun markası samsungsa yardmcı olabilirim.

Bu işleri numara engelleyerek filan değil, direkt savcılığa şikayet ederek çözmenizi öneririm.
Rahatsız ediyor, üstüne tehdit mesajları atıyor, kanıt da var yani... Baltayı taşa vurduğunu anlasın da, bakalım bir daha arayabiliyor mu?

Mesajı açtığınızda sag üst köşede seçenekler kısmı varya alt alta 3 nokta var oraya basın spam numaralarına ekle seçeneğini seçin.
Arama engellemek içinde rehberden veya arama kaydından numarayı açın yine aynı şekilde seçenekler kısmından otomatik reddetme listesine ekle seçeneğine basın.Aradıgında çalmaz ama telefona bilgi gelir aradı diye.Onada hep meşgul der.

Geçici bir çözüm bu numara engelleme. Hemen telefon numaranı değiştir sana hiç ulaşamasın. Değiştiremem diyorsan da net bir şekilde savcılığa falan git. Tehdit falan korkutucu şeyler bunlar Allah korusun ihmal etme bence başına bela alma.

Telefonuma bi sey oldu alintilayamiyorum suan.
Savciliga basvur diyen arkadasim cok dogru söylüyorsun ben de oyle dusundum butun mesajlarin ekran goruntusunu aldim ama savciliktan hicbi sey cikmayacak daha da kudurup farkli seyler yapacak diye korkuyorum. ulkemde kadin olmak boyle ne yazikki. evlerimiz karsilikli ve burada tek yasiyorum. elim kolum bagli hicbi sey yapamiyorum yüzünü gormek bile delirtiyo beni bilmiyorum.napicam.

bilgi veren arkadasim cok tesekkur ederim hemen yapicam

Mesajı açtığınızda sag üst köşede seçenekler kısmı varya alt alta 3 nokta var oraya basın spam numaralarına ekle seçeneğini seçin.
Arama engellemek içinde rehberden veya arama kaydından numarayı açın yine aynı şekilde seçenekler kısmından otomatik reddetme listesine ekle seçeneğine basın.Aradıgında çalmaz ama telefona bilgi gelir aradı diye.Onada hep meşgul der.
bu arama engelleme bana da lazim ama bu dediginde mesaj geliyor. soyle saglam bi model var mi arayince numara kullaniyor deyip mesaji da almayacak?

konu sahibi benim de basima gelmisti surekli rahatsiz ediyordu. numarami degistirmekten baska carem kalmadi. ama savciliga da sikayet etmistim.

bu arama engelleme bana da lazim ama bu dediginde mesaj geliyor. soyle saglam bi model var mi arayince numara kullaniyor deyip mesaji da almayacak?
Allah allah ben yaptığımda gelmiyordu yanlış mı biliyomuşum ki acaba neyse kara liste yada benzer isimde bir program vardı onu indirebilirsiniz.

Telefonuma bi sey oldu alintilayamiyorum suan.
Savciliga basvur diyen arkadasim cok dogru söylüyorsun ben de oyle dusundum butun mesajlarin ekran goruntusunu aldim ama savciliktan hicbi sey cikmayacak daha da kudurup farkli seyler yapacak diye korkuyorum. ulkemde kadin olmak boyle ne yazikki. evlerimiz karsilikli ve burada tek yasiyorum. elim kolum bagli hicbi sey yapamiyorum yüzünü gormek bile delirtiyo beni bilmiyorum.napicam.

bilgi veren arkadasim cok tesekkur ederim hemen yapicam
Taşınma ihtimaliniz var mı? Yerinizde olsam aileme de haber verirdim, belki bir süre biri yanınızda kalır. Ülkemizde kadın olmak zor haklısınız ama ses çıkarmadıkça, daha da cesaret buluyorlar. Numarasını engellediğinizde ya da numaranızı değiştirdiğinizde rahatsız etmeyeceğinin de garantisi yok. Sizi bu kadar korkutup, rahatsız ediyorsa, taşınmayı ciddi ciddi düşünün, ailenize haber verin ve savcılığa gidin lütfen.

avea musterı hızmetınde ayda 2 tl karsılıgında numara engellıyolar esım kullanıyor bılıyorum

X