- 27 Haziran 2021
- 182
- 71
- 28
- Konu Sahibi Puprple000
-
Öyle mi bilmiyorum ama bana biraz laylaylom havasında geldi bu kişi .Sosyal medyadan bir süre konustuk kriter olarak fazla uyumluyuz ikimizde evlenip ayrıldık yaşlarimiz goruntu açısından vs sohbette artikk evlilik düşünelim muhabbetine gelince ben buluşmak istedim biz buluştuk cafede gayet beyefendi bir adamdı hoşuma gitti onunda gitmiş olmaliki biraz daha kalıp konuşmak istediğini söyledi neyse ikimizin arasında guzel bir çekim olduğunu hissettim vedalasirken gülerek gorusuruz bro kelimesini kullandı bende hafif gülerek kardeşim deseydin ben bu kelimeyi kabul etmiyorum herşeye baştan basliycaz dedimm samimiyetten söyledim senin için başlarız takiilma falan yaptı. Neyse eve geçtik gayett güzel ilgileniyor fakat nuumarami istemedi ikinci buluşma teklifi de yapmıyor sadece buluştuğumuzda 10subatta doğum günüm kutlamami istedigini belirtti. İlk buluşmayı teklif ettiğim için ikinci buluşma ve numara konusunda ağırdan almak istiyorum. Kafama takılan ne yapmaya çalışıyor begenmese neden sohbeti ilerletsin. Ve benmi faazla detaycı düşünüyorum acaba
İlk evliliğinde olumsuz bir tecrübe edinmiş olabilir bundan dolayı da ağırdan alıyor olabilir.Sosyal medyadan bir süre konustuk kriter olarak fazla uyumluyuz ikimizde evlenip ayrıldık yaşlarimiz goruntu açısından vs sohbette artikk evlilik düşünelim muhabbetine gelince ben buluşmak istedim biz buluştuk cafede gayet beyefendi bir adamdı hoşuma gitti onunda gitmiş olmaliki biraz daha kalıp konuşmak istediğini söyledi neyse ikimizin arasında guzel bir çekim olduğunu hissettim vedalasirken gülerek gorusuruz bro kelimesini kullandı bende hafif gülerek kardeşim deseydin ben bu kelimeyi kabul etmiyorum herşeye baştan basliycaz dedimm samimiyetten söyledim senin için başlarız takiilma falan yaptı. Neyse eve geçtik gayett güzel ilgileniyor fakat nuumarami istemedi ikinci buluşma teklifi de yapmıyor sadece buluştuğumuzda 10subatta doğum günüm kutlamami istedigini belirtti. İlk buluşmayı teklif ettiğim için ikinci buluşma ve numara konusunda ağırdan almak istiyorum. Kafama takılan ne yapmaya çalışıyor begenmese neden sohbeti ilerletsin. Ve benmi faazla detaycı düşünüyorum acaba
Mesajlarda ilgileniyor abartılı davranmadan fakat bu konular kafama takıldığı için hemen cevap vermiyorumÖyle mi bilmiyorum ama bana biraz laylaylom havasında geldi bu kişi .
"Bro"kelimesi , telefon numarası almamak garip yanı bide takılma senin için baştan başlarız kelimesi pek umursamıyor öylesine demiş gibi
Neden mesajlarda ilgileniyor peki buluşmadan sonra mesaj attı buluştuğumuzda biraz daha kalmam için ısrar etti vsDengesiz bir tip gibi ama size bir şey hissetmedi bence çünkü erkekler asla kaçırmazlar numara isterler
Bak bak bak tavırlara bak Bro ne ya. Görüşürüz abicim deseymişSosyal medyadan bir süre konustuk kriter olarak fazla uyumluyuz ikimizde evlenip ayrıldık yaşlarimiz goruntu açısından vs sohbette artikk evlilik düşünelim muhabbetine gelince ben buluşmak istedim biz buluştuk cafede gayet beyefendi bir adamdı hoşuma gitti onunda gitmiş olmaliki biraz daha kalıp konuşmak istediğini söyledi neyse ikimizin arasında guzel bir çekim olduğunu hissettim vedalasirken gülerek gorusuruz bro kelimesini kullandı bende hafif gülerek kardeşim deseydin ben bu kelimeyi kabul etmiyorum herşeye baştan basliycaz dedimm samimiyetten söyledim senin için başlarız takiilma falan yaptı. Neyse eve geçtik gayett güzel ilgileniyor hatta gelecekle ilgili planlarını anlatıyor bulustugumuzdada bahsetti. Fakat numarami istemedi ikinci buluşma teklifi de yapmıyor sadece buluştuğumuzda 10subatta doğum günüm kutlamami istedigini belirtti. İlk buluşmayı teklif ettiğim için ikinci buluşma ve numara konusunda ağırdan almak istiyorum. Kafama takılan ne yapmaya çalışıyor begenmese neden sohbeti ilerletsin. Ve benmi faazla detaycı düşünüyorum acaba. İlk evliliğinde baya sorun yaşamış karşı tarafla ilgili uzun süredir de ilişkisi olmamış atlatamadigini düşünüyorum sanki benim cabamla iyiye gidecek gibi geliyor bana
Görünüşte normal efendi bir tiptiDengesiz bir tip gibi ama size bir şey hissetmedi bence çünkü erkekler asla kaçırmazlar numara isterler
Söz var icraat yok ben bu kadar evlilik konuscak noktaya gelsem hayırdır bugüne kadar numaranı vermedin numaramı istemedin gibisine bir sorardım nasıl böyle rahat kalabildiniz kiNeden mesajlarda ilgileniyor peki buluşmadan sonra mesaj attı buluştuğumuzda biraz daha kalmam için ısrar etti vs
Mesajlarda çok ilgili davranıyor ne diyim pekiİlginç istememesi. bir sonraki adaya geçiniz.
Rahatlık değil aslında benim takildigim ilk buluşmadan sonra numaramı alıp ikinci buluşma tarihinin belirlenmesi bunu bekliyordum zaten iki gün önce görüştük mesajlasirken değişen bir durum yok gayet ilgili benim kafamı kurcalıyor bu dediğinizi demek istiyorum fakat aceleci davranmış konumuna girmek istemiyorumSöz var icraat yok ben bu kadar evlilik konuscak noktaya gelsem hayırdır bugüne kadar numaranı vermedin numaramı istemedin gibisine bir sorardım nasıl böyle rahat kalabildiniz ki
Bı an ağzından kaçti gibi oldu anlam veremedim“Bro” diye seslenen adamla ben görüşmek istemezdim…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?