Numara istemeyen flört ne yapmaya çalışıyor

Öylesine bi bulusayım demiş sanırım ilk teklifi siz yapmıssınız kaçırmak istememiş sizi beğenmemiş bro lafıyla belli etmek istemiş sanırım.Erkekler hiçbir zaman bi kadını beğendiklernde böyle sözler söylemezler
Buluştugumuzda kalmam konusunda ısrar etmesi geleceğe dair konuşması ve bunu davranışlarıyla belli etmesi bu benim kafamı karıştırdı. En azından buluşma sonrası ilgisini keserdi yine aynı ilgili

Rahatlık değil aslında benim takildigim ilk buluşmadan sonra numaramı alıp ikinci buluşma tarihinin belirlenmesi bunu bekliyordum zaten iki gün önce görüştük mesajlasirken değişen bir durum yok gayet ilgili benim kafamı kurcalıyor bu dediğinizi demek istiyorum fakat aceleci davranmış konumuna girmek istemiyorum
Hayatında başka birisi olabilir onun yanındayken ararsanız veya yazarsanız ortaya çıkar diye korkmuş olabilir , aynı şehirde misiniz uzak mesafe ilişkisi mi

Buluştugumuzda kalmam konusunda ısrar etmesi geleceğe dair konuşması ve bunu davranışlarıyla belli etmesi bu benim kafamı karıştırdı. En azından buluşma sonrası ilgisini keserdi yine aynı ilgili
Taktik yapıyor olabilir bi sıcak bi soğuk bunlara hiç kanmayın o yazmadan yazmayın bırakın o sizin pesinizde kossun erkek olan o siz ilk adımı atmıssınız zaten.Hevesli görünmeyin önceki ilişkisi neden bitmiş bunları eğer ilerlerseniz mutlaka konusun.Ama dediğim gibi sizi yedekte tutmak icin de yapmıs olabilir

Taktik yapıyor olabilir bi sıcak bi soğuk bunlara hiç kanmayın o yazmadan yazmayın bırakın o sizin pesinizde kossun erkek olan o siz ilk adımı atmıssınız zaten.Hevesli görünmeyin önceki ilişkisi neden bitmiş bunları eğer ilerlerseniz mutlaka konusun.Ama dediğim gibi sizi yedekte tutmak icin de yapmıs olabilir
Erkeklerin çoğu taktığını anlarim ve asla bir erkeğin peşinden koşmam aceleci davranmiyorum sırf nekadar meraklı demesin diye numaramı neden istemedigini soramıyorum bikac gün daha almazsa sohbeti tamamen kesicem

Bro nedir ama..
Ergenler gibi 🙅
Yani sirf bu yüzden peşini bırakırdım ben.
Aslında olgundu herşey çok iyiydi vedalasirken bir konu hakkında guluyorduk görüşürüz bro dedi ben tepki gösterince baya yumasatmaya çalıştı falan eve geçincede ilgilenmeye çalışması kafamı karistirdi

Takılayım arada bir buluşayım laylaylom vakit geçireyim diğer seçeneklere de bir bakayım kafasında bence. Gerçekten hoşlanan erkeklerin neler yaptıklarını en ilişki tecrübesi olmayan kadın bile bilir. Gerçekten hoşlanan erkek aman kaçırmayayım diye kırk takla atıyor. Flörtün ilişkiye evrilmesi için çabalıyor zaman ayırıyor.

Gaza geldim ve konuşmak istemedigimi söyledim 😄 ayrıca dalga geçtiğini düşünmüyorum çünkü buluşma teklifini ben ettim ve ilk tanismada sohbeti ben ilerlettim
Konuşmak istemediğiniz de verdiği cevap ne oldu peki

Gaza geldim ve konuşmak istemedigimi söyledim 😄 ayrıca dalga geçtiğini düşünmüyorum çünkü buluşma teklifini ben ettim ve ilk tanismada sohbeti ben ilerlettim
Düşüncesini anlamak için ne yazayım ?

Siz bulusmak isteyip konuştunuz diye adam niye dalga geçmiyor olsun. 🙄
Dalga geciyor işte yeterince dusuncelerini acik etmiş zaten.
Yani hangi erkek begendigi kadinla vedalasirken bro filan diyip numarasini almaz ya. Boş muhabbet yapiyor size.

Adam begense o numara o gun alinirdi, daha eve varmadan 2. Buluşma sinyali verilirdi ben bunu bilirim net. Gerisi dalgadir bana göre. Boyle saçma flort eden bir tane erkek görmedim hayatimda. 🤷

Takılayım arada bir buluşayım laylaylom vakit geçireyim diğer seçeneklere de bir bakayım kafasında bence. Gerçekten hoşlanan erkeklerin neler yaptıklarını en ilişki tecrübesi olmayan kadın bile bilir. Gerçekten hoşlanan erkek aman kaçırmayayım diye kırk takla atıyor. Flörtün ilişkiye evrilmesi için çabalıyor zaman ayırıyor.
Peki bu kişiye ne yazmam gerekiyor

Siz bulusmak isteyip konuştunuz diye adam niye dalga geçmiyor olsun. 🙄
Dalga geciyor işte yeterince dusuncelerini acik etmiş zaten.
Yani hangi erkek begendigi kadinla vedalasirken bro filan diyip numarasini almaz ya. Boş muhabbet yapiyor size.

Adam begense o numara o gun alinirdi, daha eve varmadan 2. Buluşma sinyali verilirdi ben bunu bilirim net. Gerisi dalgadir bana göre. Boyle saçma flort eden bir tane erkek görmedim hayatimda. 🤷
Geçen görüştük eve gecince alır veya buluşma planı yapar diye düşündüm adam gayett güzel sohbet edip ilgileniyor ve bugün sinirlenmeye başladım artık şuanda tepkimi gösterdim

Back
X