• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

numara taşıma

groenline

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2017
843
1.086
113
iyi geceler kızlar
12 temmuzda online üzerinden numara taşıma için talep oluşturmuştum. ertesi gün görüştük kartı yollayacaklarını söylediler. 15 temmuzda kart eve geldi yalniz evde olmadigimiz icin alamadım ve araya bayram tatili de girince ancak bugün elime gecti. 4 is gunu icinde yeni hatta geçilir diyor internette ama benim 15 gün oldu yani herhangi bir gelişme yok.musteri hizmetleri ile gorustum ama beni tatmin eden bir cevap alamadim acikcasi. eski sim kartim bozuk oldugu için su an hicbir sekilde arama yapamiyorum sms gonderemiyorum sadece internet kullanabiliyorum wifi sayesinde. islerim cok aksadi kac gundur. bilgisi olan varsa ve yardimci olursa cok sevinirim sizce ne yapmalıyım. daha önce böyle bir sey yasayanlar bilgi verirse cok mutlu olurum

iyi geceler kızlar
12 temmuzda online üzerinden numara taşıma için talep oluşturmuştum. ertesi gün görüştük kartı yollayacaklarını söylediler. 15 temmuzda kart eve geldi yalniz evde olmadigimiz icin alamadım ve araya bayram tatili de girince ancak bugün elime gecti. musteri hizmetleri ile gorustum ama beni tatmin eden bir cevap alamadim acikcasi. 4 is gunu icinde yeni hatta geçilir diyor internette ama benim 15 gün oldu yani herhangi bir gelişme yok. eski sim kartim bozuk oldugu için su an hicbir sekilde arama yapamiyorum sms gonderemiyorum sadece internet kullanabiliyorum wifi sayesinde. islerim cok aksadi kac gundur. bilgisi olan varsa ve yardimci olursa cok sevinirim sizce ne yapmalıyım. daha önce böyle bir sey yasayanlar bilgi verirse cok mutlu olurum
Yakın bir zamanda taşıdım 3. Gün açıldı 15 gün çokmuş.

ben numaramı taşırken bana bi tarih vermişlerdi, halihazırda kullandığım numaranın fatura kesim tarihinden sonra yeni hattım kullanıma açılmıştı. bence en temizi yüz yüze görüşmeniz

ben numaramı taşırken bana bi tarih vermişlerdi, halihazırda kullandığım numaranın fatura kesim tarihinden sonra yeni hattım kullanıma açılmıştı. bence en temizi yüz yüze görüşmeniz
bugun müşteri hizmetleri ile görüştüm. talebim bugün işleme alınmış, aksam uzeri konustugumda en geç 20 saat icerisinde hattiniz kullanıma açılacaktır denildi. umarim söyledikleri gibi olur. yarın öğle saatlerinde açılması gerekiyor

Back
X