- Konu Sahibi pembekuvars30
-
Kuma vakası olmasın buda. Esra Erol'da gormeyelim sizi. Lütfen. Normal yollarla arkadas edininMerhaba hanımlar bir beyefendi ile sosyal medya üzerinden eklemesi şeklinde konuşmaya başladım normalde istekleri kabul etmem konuşmam ama garip şekilde ekleyip konuşma isteğim oldu çok güzel sohbet ediyoruz kendisi de hoşuna gittiğini söyledi dedim istersen telefonlaşalım ama vermedi çok tuhaf.Ben ona attım numaramı ne olacak en fazla siler engellerim.Kendisi eklemedi sordum çalışıyordum işyerinin wifisine bağlıydım gibi komedi bir cevap verdi ama sesli aradı sosyal medyadan konuştuk,2 saate yakın konuştuk sosyal medyadan aradı haha.Neyse ben numara olmadığı için hiç konuşmadım sonra ve 1 gün geçti yine sosyal medyadan mesaj atmış sizce ne yapmalıyım.Yaşayanların fikrini istiyorum.Yargılamayın lütfen.Mutlu günler
Gece konuştuk sesli aradığında
Kuyruklu yalan.Görüştüğü biri varmış ama ciddi düşünmüyorlarmış öyle dedi itiraf ettirdim
Belliydi zaten ama ciddi düşünmemesi yalan tabii. Görüştüğü biri varken Sizi de aynı anda idare etmek istemiş hatta belki daha fazla kadını da idare ediyor olabilir. Bu oyunlara düşmeyin engellemek en doğrusu .Zaten Erkekler numaralarını vermekten çekinmez normalde bekarsa .Görüştüğü biri varmış ama ciddi düşünmüyorlarmış öyle dedi itiraf ettirdim
Evli veya nişanlıdır en kötü sevgilisi vardır yoksa nrden numarasını vermesin adam. Bence güvenmeyinMerhaba hanımlar bir beyefendi ile sosyal medya üzerinden eklemesi şeklinde konuşmaya başladım normalde istekleri kabul etmem konuşmam ama garip şekilde ekleyip konuşma isteğim oldu çok güzel sohbet ediyoruz kendisi de hoşuna gittiğini söyledi dedim istersen telefonlaşalım ama vermedi çok tuhaf.Ben ona attım numaramı ne olacak en fazla siler engellerim.Kendisi eklemedi sordum çalışıyordum işyerinin wifisine bağlıydım gibi komedi bir cevap verdi ama sesli aradı sosyal medyadan konuştuk,2 saate yakın konuştuk sosyal medyadan aradı haha.Neyse ben numara olmadığı için hiç konuşmadım sonra ve 1 gün geçti yine sosyal medyadan mesaj atmış sizce ne yapmalıyım.Yaşayanların fikrini istiyorum.Yargılamayın lütfen.Mutlu günler
Kuyruklu yalan.
Ciddi olmasa, numarasını gizlemezdi. Büyük ihrimalle evli ya da birlikte yaşıyor. O kadar korkuyor ki yakalanmaktan, numarasını bile veremiyor. Hayatındaki kadın ona guvenmedigi icin, sıkı gözetim altında tutuyor demek ki. Ama kusura bakmayın fingirdek arkadaşınız sosyal medyadan hallediyor aldatma işini. Sizi de kandırıyor.
Neden hala konuşmaya devam ediyorsunuz? Belli ki, yalancının önde gideni? Neden engellemediniz hala?
Belliydi zaten ama ciddi düşünmemesi yalan tabii. Görüştüğü biri varken Sizi de aynı anda idare etmek istemiş hatta belki daha fazla kadını da idare ediyor olabilir. Bu oyunlara düşmeyin engellemek en doğrusu .Zaten Erkekler numaralarını vermekten çekinmez normalde bekarsa .
Zaman geçtikçe alisacaktiniz iyice. Olması gerekeni yapmışsınız.Engelledim dün bunun doğru olmadığını söyledim
Zaman geçtikçe alisacaktiniz iyice. Olması gerekeni yapmışsınız.
daha gecen gun bır konuda sosyal medyadan ınsanlara mesaj atan herkese atar onlara guvenılmez dedım .Pek çok kadını idare ediyor bence de
daha gecen gun bır konuda sosyal medyadan ınsanlara mesaj atan herkese atar onlara guvenılmez dedım .
bu konu sozumun ıspatı oldu
Evli mi nişanlı mı bilmem, ama size değer verseydi dağları aşar yanınıza bile gelirdi bırakın telefon numarası vermeyi. Kafanızda acaba şüphesi bırakan erkeği şutlayın gitsin.
Kimsenin aklına gelmemiş ama ben söyliyim, evlidirMerhaba hanımlar bir beyefendi ile sosyal medya üzerinden eklemesi şeklinde konuşmaya başladım normalde istekleri kabul etmem konuşmam ama garip şekilde ekleyip konuşma isteğim oldu çok güzel sohbet ediyoruz kendisi de hoşuna gittiğini söyledi dedim istersen telefonlaşalım ama vermedi çok tuhaf.Ben ona attım numaramı ne olacak en fazla siler engellerim.Kendisi eklemedi sordum çalışıyordum işyerinin wifisine bağlıydım gibi komedi bir cevap verdi ama sesli aradı sosyal medyadan konuştuk,2 saate yakın konuştuk sosyal medyadan aradı haha.Neyse ben numara olmadığı için hiç konuşmadım sonra ve 1 gün geçti yine sosyal medyadan mesaj atmış sizce ne yapmalıyım.Yaşayanların fikrini istiyorum.Yargılamayın lütfen.Mutlu günler
ben dayanamazdım sanırım,mutsuz olacağıma içim içimi yiyeceğime gidip ortalığı bozardım,sonra ne b...yerlerse yesinler der kabuğuma çekilirdim,buna benzer bekalığımda bende yaşamıştım adam görüşüceğimiz gün gelmedi ,bütün avm de bekledim.neymiş efendim telefonunu suya düşürmüşü.yermiyim yemem tabi hemen face de takiplere başladım ondan ondan derken adamın başka şehir de başka bir sevgilisi varmış meğer ,yazarsın kıza mesaj ,kızda aradı saatlerce konuştuk kızlar meğer bu kızdan da seviyorum ayaklarına para falan alıyormuş çakal....sonra benden özürler falan diledi ,bende yol verdim gittiHiç denemedim bile. Ulaşsam bile inanmazdı bence. Nihayetinde usta bir yalancı var yanında. Kıskançlığından çatlayan, ara bozmaya çalışan zavallı bir kız durumuna düşürürlerdi. O zaman zor toparlardim kendimi. Bu yuzden tavsiyem; gizemli, kederli, sürekli ailevi sorunları olduğunu ileri süren, kendi kabuğuna çekilen sinsi, silik erkeklerden uzak dursun kadınlarımız.
Hepsine lanet olsun! Ben facebooktan 1 hafta falan sonra bulmuştum. Sene 2008 civarı. Ben de çok kullanmıyordum zaten. Ya beni bulup engellemiş ya da ben bulamamışım bilmiyorum artık. Çok zaman geçti üstünden. Baktığımda düğün fotoğraflarını koymuş. Ben bunun ustune ne diyecegimi bilemedim ki. Beni aradigi gece de kına gecesiymiş, fotograflarin tarihine bakınca anlamıştım. Adinin şahıymış anlayacağınız. Karakterleri zayıf, kalitesiz insanlar işte. Şu saçmalıklarla eğleniyorlar mi ne bileyim.ben dayanamazdım sanırım,mutsuz olacağıma içim içimi yiyeceğime gidip ortalığı bozardım,sonra ne b...yerlerse yesinler der kabuğuma çekilirdim,buna benzer bekalığımda bende yaşamıştım adam görüşüceğimiz gün gelmedi ,bütün avm de bekledim.neymiş efendim telefonunu suya düşürmüşü.yermiyim yemem tabi hemen face de takiplere başladım ondan ondan derken adamın başka şehir de başka bir sevgilisi varmış meğer ,yazarsın kıza mesaj ,kızda aradı saatlerce konuştuk kızlar meğer bu kızdan da seviyorum ayaklarına para falan alıyormuş çakal....sonra benden özürler falan diledi ,bende yol verdim gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?