Numara vermeyen erkek

Kuma vakası olmasın buda. Esra Erol'da gormeyelim sizi. Lütfen. Normal yollarla arkadas edinin

Görüştüğü biri varmış ama ciddi düşünmüyorlarmış öyle dedi itiraf ettirdim
Kuyruklu yalan.

Ciddi olmasa, numarasını gizlemezdi. Büyük ihrimalle evli ya da birlikte yaşıyor. O kadar korkuyor ki yakalanmaktan, numarasını bile veremiyor. Hayatındaki kadın ona guvenmedigi icin, sıkı gözetim altında tutuyor demek ki. Ama kusura bakmayın fingirdek arkadaşınız sosyal medyadan hallediyor aldatma işini. Sizi de kandırıyor.

Neden hala konuşmaya devam ediyorsunuz? Belli ki, yalancının önde gideni? Neden engellemediniz hala?

Görüştüğü biri varmış ama ciddi düşünmüyorlarmış öyle dedi itiraf ettirdim
Belliydi zaten ama ciddi düşünmemesi yalan tabii. Görüştüğü biri varken Sizi de aynı anda idare etmek istemiş hatta belki daha fazla kadını da idare ediyor olabilir. Bu oyunlara düşmeyin engellemek en doğrusu .Zaten Erkekler numaralarını vermekten çekinmez normalde bekarsa .

Evli veya nişanlıdır en kötü sevgilisi vardır yoksa nrden numarasını vermesin adam. Bence güvenmeyin

Engelledim dün bunun doğru olmadığını söyledim

Pek çok kadını idare ediyor bence de

Evli mi nişanlı mı bilmem, ama size değer verseydi dağları aşar yanınıza bile gelirdi bırakın telefon numarası vermeyi. Kafanızda acaba şüphesi bırakan erkeği şutlayın gitsin.

Kimsenin aklına gelmemiş ama ben söyliyim, evlidir

ben dayanamazdım sanırım,mutsuz olacağıma içim içimi yiyeceğime gidip ortalığı bozardım,sonra ne b...yerlerse yesinler der kabuğuma çekilirdim,buna benzer bekalığımda bende yaşamıştım adam görüşüceğimiz gün gelmedi ,bütün avm de bekledim.neymiş efendim telefonunu suya düşürmüşü.yermiyim yemem tabi hemen face de takiplere başladım ondan ondan derken adamın başka şehir de başka bir sevgilisi varmış meğer ,yazarsın kıza mesaj ,kızda aradı saatlerce konuştuk kızlar meğer bu kızdan da seviyorum ayaklarına para falan alıyormuş çakal....sonra benden özürler falan diledi ,bende yol verdim gitti

Hepsine lanet olsun! Ben facebooktan 1 hafta falan sonra bulmuştum. Sene 2008 civarı. Ben de çok kullanmıyordum zaten. Ya beni bulup engellemiş ya da ben bulamamışım bilmiyorum artık. Çok zaman geçti üstünden. Baktığımda düğün fotoğraflarını koymuş. Ben bunun ustune ne diyecegimi bilemedim ki. Beni aradigi gece de kına gecesiymiş, fotograflarin tarihine bakınca anlamıştım. Adinin şahıymış anlayacağınız. Karakterleri zayıf, kalitesiz insanlar işte. Şu saçmalıklarla eğleniyorlar mi ne bileyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…