Numara vermeyen erkek

Bekar değilim ama bekar gibi yaşıyorum demiş bilinçaltı aslında adam kendini ele vermiş.

Sorun sosyla medyadan tanisilan erkek güvensizliği değil ki ama niye tepkiniz sosyal medyadan tanışmamak?

Bakın dediğiniz gibi yüzyüze tanistiklarimiz hatta çoğunun öz beraber büyüdüğü kuzeniyle evliliğinde bile yalan ihanet şiddet herşey var

Yüzyüze tanışılana bile güven duyulamazken sosyal medyadakine nasıl duyulur ki , ben duyamıyorum en basitinden adı bile yalan olabilir

Yani şu aşamada benden bi hareket göremez yoğun bir işte çalışıyor ama bende sürekli yazan arayan bir insan değilim kendimde sevmem öyle şeyleri

Anladım canım. Vence o zaman sürece yay. Baktın hala zaman geçmesine rağmen aynı şekilde ilerliyorsunuz. O zman tekrar sorarsın. Hareketleri aynı ise herkes kendi yoluna dersin :)

Gece konuştuk sesli aradığında

Evlüüüü belli degil mi

Sosyal medyada gizli saklı takılayım ama kapatınca orada kalsın diye düşünüyordur.%98 evlidir %2 sevgilisi nişanlısı vs vardır.
Ayrıca ben numaramı yazacağım adam aramayacak numara vermeyecek bahane üretecek ne yapacağım diye sormaz engeller geçerim.

cunku evli

Adam evli engelleyin gitsin. Bekar adam naz yapmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…