- 21 Nisan 2016
- 3.737
- 7.084
- 158
- 27
- Konu Sahibi pembekuvars30
-
Bekar değilim ama bekar gibi yaşıyorum demiş bilinçaltı aslında adam kendini ele vermiş.Bekar gibi derken nasıl yani ?
Bekarsa da Nişanlı olabilir ya da sevgilisi vardır
Gündüz ararsa müsait değilim akşam ara diyin . Akşam arayınca da ( tabi ararsa ) evi gezdirsene diyin bakalım ne yapacak
Ben erkeklere asla güvenilmemesi gerektiğini maalesef tecrübe ettim . Sosyal medyadan kimseyle tanışmıyorum .
Kanlı canlı yüzyüze tanıştığım ve bana evlilik teklif eden birisi evli çıktı . Başka biri de nişanlı ..
Çok yüzsüz , onursuz ve pişkin oluyor çoğu erkek
Bekar değilim ama bekar gibi yaşıyorum demiş bilinçaltı aslında adam kendini ele vermiş.
nedir bu erkek milletinden kadınların çektiği.amazonlar gibi mi yaşasak ne?Evli değilim bekar yaşıyorum dedi yazmış
Bekar gibi cümlesini konuyu açan yazmış gibi okudum . Arada noktalama varmış gibi
Sorun sosyla medyadan tanisilan erkek güvensizliği değil ki ama niye tepkiniz sosyal medyadan tanışmamak?Bekar gibi derken nasıl yani ?
Gündüz ararsa müsait değilim akşam ara diyin . Akşam arayınca da ( tabi ararsa ) evi gezdirsene diyin bakalım ne yapacak
Ben erkeklere asla güvenilmemesi gerektiğini maalesef tecrübe ettim . Sosyal medyadan kimseyle tanışmıyorum .
Kanlı canlı yüzyüze tanıştığım ve bana evlilik teklif eden birisi evli çıktı . Başka biri de nişanlı ..
Sorun sosyla medyadan tanisilan erkek güvensizliği değil ki ama niye tepkiniz sosyal medyadan tanışmamak?
Bakın dediğiniz gibi yüzyüze tanistiklarimiz hatta çoğunun öz beraber büyüdüğü kuzeniyle evliliğinde bile yalan ihanet şiddet herşey var
Yani şu aşamada benden bi hareket göremez yoğun bir işte çalışıyor ama bende sürekli yazan arayan bir insan değilim kendimde sevmem öyle şeyleri
Anladım canım. Vence o zaman sürece yay. Baktın hala zaman geçmesine rağmen aynı şekilde ilerliyorsunuz. O zman tekrar sorarsın. Hareketleri aynı ise herkes kendi yoluna dersin :)
Bekar gibi derken nasıl yani ?
Evlüüüü belli degil miMerhaba hanımlar bir beyefendi ile sosyal medya üzerinden eklemesi şeklinde konuşmaya başladım normalde istekleri kabul etmem konuşmam ama garip şekilde ekleyip konuşma isteğim oldu çok güzel sohbet ediyoruz kendisi de hoşuna gittiğini söyledi dedim istersen telefonlaşalım ama vermedi çok tuhaf.Ben ona attım numaramı ne olacak en fazla siler engellerim.Kendisi eklemedi sordum çalışıyordum işyerinin wifisine bağlıydım gibi komedi bir cevap verdi ama sesli aradı sosyal medyadan konuştuk,2 saate yakın konuştuk sosyal medyadan aradı haha.Neyse ben numara olmadığı için hiç konuşmadım sonra ve 1 gün geçti yine sosyal medyadan mesaj atmış sizce ne yapmalıyım.Yaşayanların fikrini istiyorum.Yargılamayın lütfen.Mutlu günler
Evlüüüü belli degil mi
cunku evliMerhaba hanımlar bir beyefendi ile sosyal medya üzerinden eklemesi şeklinde konuşmaya başladım normalde istekleri kabul etmem konuşmam ama garip şekilde ekleyip konuşma isteğim oldu çok güzel sohbet ediyoruz kendisi de hoşuna gittiğini söyledi dedim istersen telefonlaşalım ama vermedi çok tuhaf.Ben ona attım numaramı ne olacak en fazla siler engellerim.Kendisi eklemedi sordum çalışıyordum işyerinin wifisine bağlıydım gibi komedi bir cevap verdi ama sesli aradı sosyal medyadan konuştuk,2 saate yakın konuştuk sosyal medyadan aradı haha.Neyse ben numara olmadığı için hiç konuşmadım sonra ve 1 gün geçti yine sosyal medyadan mesaj atmış sizce ne yapmalıyım.Yaşayanların fikrini istiyorum.Yargılamayın lütfen.Mutlu günler
cunku evli
YalanGörüştüğü biri varmış ama ciddi düşünmüyorlarmış öyle dedi itiraf ettirdim
Adam evli engelleyin gitsin. Bekar adam naz yapmazMerhaba hanımlar bir beyefendi ile sosyal medya üzerinden eklemesi şeklinde konuşmaya başladım normalde istekleri kabul etmem konuşmam ama garip şekilde ekleyip konuşma isteğim oldu çok güzel sohbet ediyoruz kendisi de hoşuna gittiğini söyledi dedim istersen telefonlaşalım ama vermedi çok tuhaf.Ben ona attım numaramı ne olacak en fazla siler engellerim.Kendisi eklemedi sordum çalışıyordum işyerinin wifisine bağlıydım gibi komedi bir cevap verdi ama sesli aradı sosyal medyadan konuştuk,2 saate yakın konuştuk sosyal medyadan aradı haha.Neyse ben numara olmadığı için hiç konuşmadım sonra ve 1 gün geçti yine sosyal medyadan mesaj atmış sizce ne yapmalıyım.Yaşayanların fikrini istiyorum.Yargılamayın lütfen.Mutlu günler
İnanmayın bekar adam nuamrasını verir bir de yalnız yaşıyormuş hayatta kaçırmaz:)Evli değilim yalnız yaşıyorum dedi ama bekar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?