Numaralar kime ait?

Akşam okey oynarken telefonu bi acayip caldi.dun alarmi kurmustum o caliyor dedi ama kapatmadi oyununa devam etti.ama onun alarmi su samsunglarda olan horoz sesi varya oydu halbuku.icimden sabah nasil otecek alarmi bakalim diye ses etmedim. Sabah herzamanki gibi horoz sesi gelsi.okeyin ustunden bakti tictoc diye programdandi.sabah ben lafi actim tictoc diye birprogram varmis iyiyse bende yukleyeyim dedim oda aksam bizim hüseyin tictoctan mesajmi ne gonderdi o caliyordu dedi.ulen hani gecen aksamdan alarmi kurmustun

Iyi günler hanimlar, akşam eşimin telefon listesinden annemin numarasini cevirecekken 4-5 tane isimsiz kayıtlı numara buldum.Bunlarin
Kimin adina kayıtlı olduğunu nasıl bulabilirim acaba?
KİM 0*** numarayı yaz 2222 ye gonder msj olaerak cevabı sana gelecektir.

Bende cevap vermedim dun aksam alarm otuyor diyor bugun bizim huseyin tictoctan bisey gonderdi diyor.o yuzden suphelendim.alarmi oyle degil.biz whatsap kullaniyoz tictoc kullanan yok bizde

Aslinda karistirmazdin ama dun tictoc sesie alarm deyince bide burda isyerimdeki kizlar hep sevgililerinin osunu busunu karistirinca bende paranoyak oldum

Esim aksam tictoc diye bir program var onun sesine alarmi kurmustum dunden derse ona nasıl sorabilirim canım benim.

bilinmeyen numaralardan yada cia programından numaranın kime ait olduğunu sorgulatman sana doğru cevabı veremeyebilir;belki numara başkasına ait ama kullanan başka birisi de olabilir.mesela benim 8 senedir kullandığım telefon numaram abimin üstüne ama ben kullanıyorum gibi...

gerçekten çok şüphelenip kafaya taktıysan özel numaradan ara sesi dinle kapat ama diyelim ki açan bir kadın,bu da eşinin çapkınlık yaptığı anlamına gelmez ki.

CIA doğru bilgilendirmeyi yapacaktır. Hattın kimin üstüne kayıtlı olduğunu değil, numaranın insanların telefon rehberinde ne şekilde kayıtlı olduğunu gösteriyor. AppStore'dan cia yazıp indirin, numarayı yazıp kolayca sorgulayabilirsiniz

Herkes CIA programi demis de. Ben cok karşıyım bu prigramlara. Resmen herkesin rehberine giriyorlar. Ve sizin rehberinizde numarasi olan kisilerin bile rehberine giriyorlar. Adam bi numarayi aratmis resmen bakkal mehmet diye kayitli çıkmış. O dediginiz numara birinin telefonunda aşkım diye kayitliysa ve aşkım diye çıksa ne yapacaksiniz? Lütfen, rehber bizim ozelimizdir. Böyle programlar özel hayatimiza tecavuzdur...

Benimde sözlümde bir sürü kayıtlı kayıtsız cep telefonları var..Kaldı ki sizi aldatacak ALİ der VELİ der öyle kaydeder. İçinizi rahatlatacaksa size önerim eşinize sorun

Katılıyorum
Sonuçta bizim rehberdeki numaraları da alıyor kendi numaramız dahil
Başka türlü nasıl biriktirecek o kadar numarayı

Gorusme yo kimbilir ne zaman kaydetti.ama boyle tek harf olarak kaydetmesi bide aksamki mesele aklimi karistirdi.

Katılıyorum
Sonuçta bizim rehberdeki numaraları da alıyor kendi numaramız dahil
Başka türlü nasıl biriktirecek o kadar numarayı

Aynen. Ya mesela ben bi tanidigimi salak diye kaydettim diyelim, biri de onun numarasini aradi ve salak diye çıkıyor dusunsene Artik rahatca numaralara erisiliyor valla.

Aynen. Ya mesela ben bi tanidigimi salak diye kaydettim diyelim, biri de onun numarasini aradi ve salak diye çıkıyor dusunsene Artik rahatca numaralara erisiliyor valla.

ya o olay gerçekten öyle miymiş? yani ben xdffgsf diye kaydetsem başkası arayınca öyle çıkıyor
bir başkası abcd kaydetse ne çıkcak

Babamın rahatsizligi cikti bide 2.cocuk icin doktara gitmeye basladim.Moralim sifir anlayacağınız. Konumu nasıl kilitleyebilirim acaba?

muneye mesaj at canım ya da burdan kilitlenmesini istediğini yaz, niye kilitletmek istiyorsun ki, yardımcı olmaya çalışıyor burda herkes sana. polemik de çıkmadı hem bizler de faydalanıyoruz fikirlerden. bence sen haklısın biraz sessiz kal takipte ol bakalım neymiş o harfler Qler Tler... bir yalanını yakalamışsın zaten tictoc olayı elde var bir. geriden takipte kal diyorum farkettirmeden telefonunu ele geçirmeye çalış hatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…