- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.394
- 598
- Konu Sahibi melekfatma
-
ya o olay gerçekten öyle miymiş? yani ben xdffgsf diye kaydetsem başkası arayınca öyle çıkıyor
bir başkası abcd kaydetse ne çıkcak
muneye mesaj at canım ya da burdan kilitlenmesini istediğini yaz, niye kilitletmek istiyorsun ki, yardımcı olmaya çalışıyor burda herkes sana. polemik de çıkmadıhem bizler de faydalanıyoruz fikirlerden. bence sen haklısın biraz sessiz kal takipte ol bakalım neymiş o harfler Qler Tler... bir yalanını yakalamışsın zaten tictoc olayı elde var bir. geriden takipte kal diyorum farkettirmeden telefonunu
Teşekkür ederim canım.yardimci oldunuz evet polemikte cikmadi. bu konuda ve şu tictoc meselesinde canım cok sıkıldı.sabah ssordum su tictocu bende yüklesemmi filan diye o zaman dedi ben okey oynarken bizim hüseyin tictoctan kamerali gorusmemi ne varmış ondan gondermis.bende whatsapptan anladım yazdim okadar.bidaha acmadim cevapta yazmadimm.halbuki aksam gecen aksam alarmi kurmustum o caliyor dedi e bre insafsiz diyecektim senin alarmin horoz sesi bu nerden çıktı diye hem misafirimiz vardi hemde sabahi bekliyeyim nasil calacak dedim kendi kendime..
aaa böyle mi işliyor o program ?Herkes CIA programi demis de. Ben cok karşıyım bu prigramlara. Resmen herkesin rehberine giriyorlar. Ve sizin rehberinizde numarasi olan kisilerin bile rehberine giriyorlar. Adam bi numarayi aratmis resmen bakkal mehmet diye kayitli çıkmış. O dediginiz numara birinin telefonunda aşkım diye kayitliysa ve aşkım diye çıksa ne yapacaksiniz? Lütfen, rehber bizim ozelimizdir. Böyle programlar özel hayatimiza tecavuzdur...
aaa böyle mi işliyor o program ?
çok fena o zamanEvet, böyle işliyor maalesef ki...
Iyi günler hanimlar, akşam eşimin telefon listesinden annemin numarasini cevirecekken 4-5 tane isimsiz kayıtlı numara buldum.Bunlarin
Kimin adina kayıtlı olduğunu nasıl bulabilirim acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?