numaram gitti mi

kimliksizkedi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2019
627
806
53
İnstagramda fake bir hesap açtım bilgisayar üzerinden
kaydolurken numaramı vermedim eposta ile kaydoldum hesabı açtıktan sonra telefondan hesaba girdim kişisel bilgiler kısmında numaram gözüküyor bilgisayardan bakıyorum numaram gözükmüyor
ben anlamadım telefonda numara çıkıyor bilgisayarda çıkmıyor
anonimsel1 ..... adıyla instagramda diye bir bildirim beni rehberine kaydedenlere gitmiş midir? rezil olurum :(
bir de bildirim gitmişse bile benim rehberime kaydettiklerime mi gidiyor yoksa beni rehberine kaydedenlere mi gidiyor bilgisi olan varsa söyleyebilir mi?

kaydolurken numaramı vermedim eposta ile kaydoldum hesabı açtıktan sonra telefondan hesaba girdim kişisel bilgiler kısmında numaram gözüküyor bilgisayardan bakıyorum numaram gözükmüyor
anonimsel1 ..... adıyla instagramda diye bir bildirim beni rehberine kaydedenlere gitmiş midir? rezil olurum :KK43:
bir de bildirim gitmişse bile benim rehberime kaydettiklerime mi gidiyor yoksa beni rehberine kaydedenlere mi gidiyor bilgisi olan varsa söyleyebilir mi?
Kimseye bildirim gitmez. Korkmanıza gerek yok.

anonimsel1 ..... adıyla instagramda diye bir bildirim beni rehberine kaydedenlere gitmiş midir? rezil olurum :KK43:
Merhaba uzun süredir kullanmıyorum ama rehberinde kayıtlı olduğunuz kişiler de eğer instagram hesaplarını telefon numaraları ile senkr ettiyse bu şekilde görebilirler sizi. Ben görüyordum yani. Ama yaptığınız işlemle bu mümkün mü onu anlayamadım hiç pcde kullanmadığım için

peki bilgisayrdan numaranın çıkmayıp telefondan çıkmasının nedenini biliyor musunuz niye böyle oluyo anlamadım telefondan siliyorum kaydet diyorum yine çıkıyo
Numara çıkmasını sadece hesap sahibi görebilir. Orayı silsende silinmez. Yani başka numara yazarsan o zaman değiştirebilirsin ama o numaradanda onay ister. Ama kimseye bildirim gitmez ve kimse senin o numaranı görmez (TAVSİYE=fake isimle mail al ve o maille aç birdahasına fake instagramı)

Numara çıkmasını sadece hesap sahibi görebilir. Orayı silsende silinmez. Yani başka numara yazarsan o zaman değiştirebilirsin ama o numaradanda onay ister. Ama kimseye bildirim gitmez ve kimse senin o numaranı görmez (TAVSİYE=fake isimle mail al ve o maille aç birdahasına fake instagramı)
mailim fake ama numara kısmında beni çok rahatlattınız teşekkür ederim
bir de bildiğim kadarıyla bildirim gitmesi için numara ile kaydolmak gerekiyor doğru mu

Rehberini bağla derse orada hesaplar çıkıyor.. Şuan üstteki arkadaşın dediği mantıklı geldi.. Sen fake maili alırken de kendi numaranı yazdığın için o yüzden numara direk kişisel bilginde yer alıyor. Emin olamadım şuan.

Rehberini bağla derse orada hesaplar çıkıyor.. Şuan üstteki arkadaşın dediği mantıklı geldi.. Sen fake maili alırken de kendi numaranı yazdığın için o yüzden numara direk kişisel bilginde yer alıyor. Emin olamadım şuan.
fake maili kurarken de numaramı vermedim zaten mail kısmında sıkıntı yok orda numaram çıkmıyor bilgisayardan da girsem telefondan da girsem numaram gözükmüyor

fake maili kurarken de numaramı vermedim zaten mail kısmında sıkıntı yok orda numaram çıkmıyor bilgisayardan da girsem telefondan da girsem numaram gözükmüyor
bence kişisel bilgide çıkmasının nedeni telefondan girseniz eninde sonunda çıkıyor orda bilg.den çıkmıyor yoksa maile adımı numaramı vs. vermedim mailim tamamen bir kurmaca :)

Aılenızde baska bır ınstagram kullanan varsa rehber esıtlemesını acıp ondan bakınız.

Back
X