• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Numaram internette haberim yok!

35mavi_siyah35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2011
324
62
98
Evet arkadaşlar.Bir aydır çok garip insanlar cinsel içerikli mesajlar atıyor.Sonra beni bir daha aramayın dediğimde kusura bakmayın internetten buldum numaranızı diyor.Neresinden diye sorunca bilmiyorum deyip kapatıyorlar.Benim ismim dışında farklı isimlerle hitap ediyorlar mesajda.Ben anlamadım nasıl böyle birşey olabilir gerçekten sinirden kafayı yiyeceğim.Nasıl araşrırabilirim ben bunu varmı bilgisi olan? Sürekli yanlışlıkla aramalarından mesajlardan bıktım

Bence aranızın kötü olduğu biri numarasını arkadaşlarına filan vermiş. Onlar da arkadaşlarına filan derken yayılmış. O kişiler de isim vermemek için böyle diyorlar. İnternetten bi yerden numaranızı bulan kişi şurdan buldum da der elbette. Bilmiyorum diye bişey yok yani

Yüz vermediğiniz bir erkek ya da sizden nefret eden/dalga geçmek isteyen birileri yapmıştır. Uzaktan bir arkadaşımın numarasını sahibinden.com'a yazmışlardı "Bayandan araba" diye, ucuz da fiyat koymuşlardı. Kız sahibinden.com'a özel ulaşıp ilanı kaldırttı ama baya uğraşmıştı. Önce numaranızı bir aratın nerelerde çıkıyor, sonra savcılığa dilekçe verin. Şimdilik telefonunuzu dışarıdan aramalara kapatın. Allahtan farklı isim vermişler, direkt sizin isminizi de verebilirlerdi. Numaranızı değiştirmeyin, eğer düşmanınızsa sırf sizinle tekrar uğraşmak için yeni numaranızı bulup aynısını yapar.

Bana da olmuştu,bana yazan kişi facebook ta bir sayfada olduğunu söyledi,sayfa sahibinin tüm akrabalarına sevgilerimi iletince kaldırıldı.
Ama o sayfaya onu koyan kişi önemli,verin savcılığa çabucak bulsunlar.

Kuskulandigin birileri var mi belliki numaran dagitilmis.
Tel numaranla kayitli face falan varsa bi kontrol et ya da cidden konus adamin biriyle eline nasil gecmis numaran.
Gecmis olsun

Evet arkadaşlar.Bir aydır çok garip insanlar cinsel içerikli mesajlar atıyor.Sonra beni bir daha aramayın dediğimde kusura bakmayın internetten buldum numaranızı diyor.Neresinden diye sorunca bilmiyorum deyip kapatıyorlar.Benim ismim dışında farklı isimlerle hitap ediyorlar mesajda.Ben anlamadım nasıl böyle birşey olabilir gerçekten sinirden kafayı yiyeceğim.Nasıl araşrırabilirim ben bunu varmı bilgisi olan? Sürekli yanlışlıkla aramalarından mesajlardan bıktım
Sana birinin büyük bir garezi var. Savcılığa şikayet et arayip rahatsız edenler bulunur bunuda kimin yaptığı ortaya çıkabilir. Mesaj filan varsa silme şikayet dilekçede gosterirsin

Ne kadar kötü birsey Allahindan bulsun böyle kötü insanlar.yerinde olsam,bu işin peşini asla birakmam.iyice arastir numaranin hangi sitede nerde yayınlandığını.ardindan suç duyurusunda bulun.gelen mesajları da silme.suc duyurusunda bulunurken lazim olur belki.kendine yeni numara al

Sizi arayan ya da mesaj atan kisilerin numarasini silmeyin.

Belki numara dagitilmamistir da arkadaslarina, cevresine yazdiriyordur her kimse..

Polis, savcilik size ulasan kisilerle irti ata gecse sanki sökülürlermis gibi hissediyorum.

Bazen polis sonuca ulasmak icin blöf yapar ya. Şu suc teskil eden siteye girmissiniz numarayi buradan mi aldiniz gibi sorularla konustururlar ama ugrasmak islerine gelmiyor cogu zaman.

Benim başıma da gelmişti aynısı çok igrencti. Sürekli telefonum çalıyordu. En son hattimi değiştirdim tahammül edememistim

Back
X