- 11 Ocak 2017
- 2.830
- 9.589
- 158
- 36
- Konu Sahibi MorMeneksemmsn
-
Çookk güldümmböyle birnin evlilik teklif etmesi 50 sene sürer
Sabretmekten başka çarem yokki elimde başka bişey yokAmaaan valla iyi sabırlısınız. Aşık aşık 5 gün 5 yıl gibi gelir insana...
Umuyorum onun da anlattığınız gibi hisleri vardır da yazar bir an önce.
Yalnız; cidden
"Numaran var mı ? " diye mi sordu
Sabretmekten başka çarem yokki elimde başka bişey yok
O anki heycandan tam haturlamıyorum ama bişey varmı diye sordu ya numaran ya cebin ya cep telefonun direk var dedim zaten bende bütün seçenekler birbirinden komik evet
Benim elimden gelebilcek hiç bişey yok en fazla denk gelince konuşabilirim o andada bişey diyemiyorum pek :) numarası yok ben söyledim o kağıda yazdı çaldırmadıda kaydet falan diye :) keşke deseymişim ama çaldır diye şimdi aklıma geldiBence biraz da sen adım atmalısın belki de çekiniyordur senin tepkinden(malum yaş farkı da varmış).Eğer telefon numarası sende varsa bir bahaneyle aramalısın böylelikle samimiyetiniz ilerleyebilir
Yalnız cümle sonlarında, nokta yok.Göz ardı et
Ne uğraşıyorsun cevap vermekle
Ben sizden farklıyım
Yalnız cümle sonlarında, nokta yok.
"Ne uğraşıyorsun cevap vermekle" değil.
"Cevap vermekle neden uğraşıyorsun? " olacak. Devirme cumleleri şu atmosferi,heyacanı bozma.
Yorumları okumusum. Ilk defa bir konuda böyle tatlis yorumlar yapılmış diye umutlanmışım . Haydi tatlım az uzakta oyna
Farz oldu uyarmak.
Görevimi yaptım.
Lisan ne olursa olsun
Dil bilgisi peşinde koşarım tatlım.
Yumurta akıyla pişen kurabiye gibi gerilme istersen.
Her yoruma açık olmalısın
Yazmayiversin. Oku ve gec dimi?Yazmayaym yazmayaym diyorum ama bana söylüyor herşeye de kendi cevap veriyor.
Öyle deme dil bilgisine çok dikkat ediyor kendileri biz bilemeyiz onun kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?