- Konu Sahibi MorMeneksemmsn
Ise bi gun gitmeyin hastayim felan ve yahut bisey uydurun belki arar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha çok farklı olmak için uğraşıyorsun gibi geldi banaGöz ardı et
Ne uğraşıyorsun cevap vermekle
Ben sizden farklıyım
Açıklamasını yaptım yukarda evet okuyunca öyle anlaşılıyor ama öyle demek istemedim araştırınca yanında çalışanlardan toplu resimlerden falan bi tane bile birlikte çekildiği resmi göremedimde yine yanılmış olabilirim tabi :))Umarım istediğin gibi en kısa sürede yazar.
Takıldığım nokta sosyal medya hesabı yok diye kimse asosyal değildir.
Günümüzde sosyal sıfatını almak için medya kullanır olmak zorunlu olarak algılanıyor.
Bu yargınızı gözden geçirin bence![]()
Eğer bi değişiklik olursa bildircem tabikii :)) Yok zaten çok çok ayrı yerlerdeyiz kulağına bişey gitme ihtimalini düşünmüyorum konuyla ilgili :)Ay çok heyecanlı :) merakla takip edeceğim :) içim karardı vallahi şöyle aşklı heyecanlı bişeyler okumayı özlemişim :) bence konu sahibi, hemen içine düşmüş gibi görünmemek adına öyle geri durmuş olabilir. Mevki sahibi ve ağır abi ise dediğiniz gibi hemen mesaj atması abesle iştigal olur diye düşünmüştür. Belki de nabız yokluyor olabilir. Birilerine dedi mi kulağıma bişeyler gelecek mi diye.. aman diyim iş yerinde kimseye güvenmeyin bu konuda...
Ortaokulda kimseden kalem almadım :) asosyal olduğu konusunda yanılıyor olabilirim zaten asosyal galiba dedim. Konuşmama kısmında gördüğümü söyledim yanılıyor olabilirim tabiki ama tanımadığımı bilmediğimi de kaç defa söyledim bunları derken. Kaleme gelince üzerinde bir sürü kalem var sıradan kalemlerde vardı yakasına takılı ama onları vermedi cebinden çukardığı çok daha iyi ve farklı olan kalemi verdi. Bir aydır aramıyor değil numaramı alalı beş gün oldu daha. Fikir almak istedim dediğiniz gibide olabilir tabi ama numarayı neden zar zor istedi o zaman diyede kafama takıldı sormak istedim. Teşekkür ederim.Sürekli kalem vermesini falan anlayamadım ortaokulda falan yapardık biz onları ayrıca ayda bir gördüğünüz biri için çok fazla fikrini var yani kimseyle konuşmaz, asosyaldir yok kendi kullandığı özel kalemler falan nereden biliyorsunuz ki bu kadar detayı yani size özel olduğunu bilemezsiniz ilginizi farkettiyse ondan da öyle davranıyor olabilir. Ama 1 aydır aramaması falan garip geldi hoşlansa hemen arardı görüşmek isterdi bir de çok görmüyor sizi bence çok kapılmayın
Teşekkür ederim güzel yorumlarınız için adınıza çok sevindim :) Bazı erkeklerde böyle oluyor işte hemen yaklaşmak istemiyor en iyisi :)hikayemiz çok benziyor gibi... şubat 2016'da ben de buna benzer bir konu açmıştım. şu an altı aylık evliyiz :) benim eşimin de sosyal medya hesabı yoktu, kimseyle konuşmazdı, sadece işiyle meşguldü. sadece bana küçük küçük jestleri oluyordu ama aramızda samimiyet yoktu hiç. sonra bir bahaneyle konuşmaya başladık, devamı da geldi. bence biraz daha bekleyin siz. eşim de evlendikten sonra öncesinde çok yanaşmaya çalıştığını ama bi türlü o mahcubiyeti yenemediğini anlatmıştı bana. umarım sizin hikayeniz de güzel sonuçlanır.
bir de ıssız adam triplerinde diyenlere çok katılmıyorum. o tipler daha çok hemen her şeyi yaşayalım (seks vs) sonrasında ben ilişki adamı değilim, ben kimseye bağlanamam diyenlerden oluşuyor.
güzel haberlerinizi alırız umarım, sevgiler...
Ben söyledim o yazdı sonrada kağıda tekrar bakmamı işaret etti doğru mu diye baktım doğruydu yani öyle hatırlıyorum inş doğrudurkız numaranı heyecandan yanlış yazmadın değil mi![]()
Merhaba kızlar benim aklıma mantıklı bir sebep gelmiyor bu erkekleri anlayamıyorum birde size sorayım dedim tecrübeli olanlar yada daha mantıklı düşünenler söylesinn lütfenn..
Bundan dört beş ay önce iş yerimde birisi dikkatimi çekmeye başladı ama ilk yaklaşan o oldu. Daha öncede gördüğüm kimseyle pek muhatap olmayan ağır başlı mevkisi yüksek sessiz sakin birisiydi. Bir gün ona hem kendi sıkıntımla hem işle alakalı bişey sordum ve sorumu cevapladıktan sonra oturduğu yerden başını kaldırdı uzun bi şekilde gözlerime baktı ve yüzümü inceledi. Sanırım o zaman dikkatini çektim. Tuhaf hissettim ama ilk o zaman aklıma düştü. Bu kişiyle pek denk gelemiyoruz, yaşçada büyük benden hiç bir şekilde sosyal medya hesabı yok. Sanırım asosyal. Ayda sadece bir kere görüyorum o günden sonra ilgilenmeye adımı sormaya ve beni tanımaya yönelik sorular sormaya başladı. Normalde kimseyle konuşmaz. Sonra beni her gördüğünde mecburiyetten işle alakalı konuşuyoruz ondan imza almam gerekiyor çünkü. İmzadan sonrada bana kalem hediye ediyor benden sana hediye diye. Dört ayda dört kere gördüm dört tane kalem verdi bana. Hep kendine ait olan güzel kalemler. Ve bir arkadaşıma anlattığımda o kimseye kalemini falan vermez kesin bişey var dedi. Neyse en son beşinci kez gördüğüm zaman bu sefer kalem vermedi ve aylardır beklediğim şekilde numaramı istedi. Bir daha bir ay sonra görceğim için bende verdim kağıda yazdı o günkü mutluluğu anlatamam aylardır aklımdan çıkmıyodu ve hep o anı beklemiştim. Ama beş gün oldu ve ne mesaj var ne arama mantıklı bir sebep gelmiyor aklıma ve kimseden numarasını isteyecek biri değil. Acaba benden dolayı mı dedim numaramı isterken numaran varmı dedi bende var dedim arkasından neden diye sordum bişey diyemedi lazım olur diye mi yaptım gülümsedi hafif evrağa bişeyler yazıyodu bana bakmadı zaten bende tamam söyliyim dedim hemen kağıda yazdı sonra ikimizde utandık gözlerini benden ayırmadı gidene kadar. Ve arkadaşım o gün beni gördüğünde arkasını dönüp yüzünü kaşını falan düzelttiğini söyledi, diğer arkadaşımla bir tartışması olmuş öncesinde onla ilgili laf soktuğunda şaşırtıcı biçimde gülümsedi bana o sırada gülümsüyodu hep benim yanımdayken. Normalde hemen cevabını verr.
Çok uzun oldu biliyorum ama yorumlarınızı bekliyorum, ne olabilir neden mesaj atmaz bir erkek başkası olsa bin kere atmıştı.
Aynen çok mantıklı.Bana da teline degil de numarasini kagida
yazmasi dusundurttu numarani teline kaydetse gormesinden korktugu birileri mi var?? diye dusundum.