Numaramı versem mi

merveicx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2019
1.551
111
123
27
Kafede biri instagramı mı istedi. Verdim 1 haftadır ordan konuşuyoruz. Ama ben sık giremiyorum çalıştığım için o da numaranı ver wptan konuşuruz dedi de. Sizce erken mi yoksa vereyim mi

Kafede biri instagramı mı istedi. Verdim 1 haftadır ordan konuşuyoruz. Ama ben sık giremiyorum çalıştığım için o da numaranı ver wptan konuşuruz dedi de. Sizce erken mi yoksa vereyim mi
Ayrica wpa giren instaya da girer sonucta ikisine de bildirim geliyor
Ikisi de ayni yontemle girilen medyalar
Calistigi icin instaya giremeyen wpa da giremez mantiken

İnstagramına girmekle whatsappa girmek arasında fark yok ki? Çalışıyorum bakamıyorum diyen whatsappa da bakamaz. Bu işin bahanesi bence. Instagramınızı vermişsiniz zaten telefonunuzu da verebilirsiniz

Verirdim Bu kadar ince düşünmeye gerek yok sohbet muhabbet ilerlemiş zaten

Sohbetini sevdiysem, onu da beğendiysem verirdim. Bence instagram daha düşündürücü bu durumlarda. Birçok fotoğrafın var, birçok arkadaşınla iletişimini görüyor, çevreni az çok biliyor. Hakkında daha fazla bilgiye sahip. Whatsapp'tan sadece konuşacaksınız nasılsa. Bakın olmadı engeller geçersin. Profil fotoğrafı dışında da bir şey göremiyor zaten.
Ha erken mi diye soruyorsan instagramı vermişsin zaten ilk tanışmada, 1 hafta sonra telefon numaranı versen ne fark edecek :)

Ah mervecik ya ne olacak senin bu halin sen sevgilini terk edemedin ama anlasilan en sonunda o seni terk etti mervecik numaradan once sen cok cabuk kapiliyorsun ve sonra terk edilmeden birakamiyorsun. Once bu yonunu degistirmeye calis derim gerisi sana kalmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…