Numarasini almak?

WomanAndProud

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2013
1.075
258
123
27
Merhabalar.

19 yasinda universite birinci sinif ogrencisiyim. Sinifimiza yeni gelen bir arkadas var. ilk gordugum an "vay anasini ya" tepkisini vermistim. Cocuk sessiz sakin utangac bir tip su ana kadar anladigim kadariyla. Erkekler kendilerini yanlis tanitma konusunda ustalar gerci. Neyse iste, cocuk kimseyle konusmuyordu siniftan ozellikle kizlarla. Kimseyle gereksiz (ve hatta gerekli de) tek bir muhabbetini duymadim. Yani hicbir kiza su kalemi uzatir misin bile demedi. Bunun bir arkadasi var bizim siniftan, bolume gelmeye o ikna etmis hatta. Sadece onla takiliyordu baslarda. Sonra benim yakin arkadasim olan Smre diye bir cocukla takilmaya basladilar. Ben biseyi uzatacam olsam elimden alip veriyor, o arkadasiyla ne zaman konussam donup bakiyor falan. Neyse dedim french kezbanlik yapma kizim hemen ustune ne aliniyorsun.

Gel zaman git zaman bu sevimli arkadasin beni izledigini farkettim (psikopat anlamda degil tabi hehe). Ne zaman kafami cevirsem bakiyor. Ben neredeysem o 5dk sonra orda. Allah allah diyorum kendi kendime. Sonra bir arkadasa yardim ediyordum o da geldi yardim etti falan. Bi soru sormustum bi utanmalar goz kacirip gulmeler. Ama hala ustume alinmiyorum yanliz ben de hoslanmama ragmen. Derken vize donemi geldi catti, bir tek benden not istiyor sadece bana soru soruyor falan. Yakin bir arkadasima actim konuyu siniftan, dedi ki bence bir sey var bu cocuk bize hic boyle degil kimseyle konusmuyor bir tek senle konusuyor.

Tamam buraya kadar klasik hoslanma hikayesi. Fakat siniftan bir kiz var, Cansu. Ben ne zaman onunla konussam bir bakiyorum kiz biiz izliyor. Anlam veremedim baslarda. Hani izliyorsam aramizda bir seyler dondugunu de anlamissindir dimi? Gecenler de bi baktim ki kiz buna zorla numarasini veriyor odev ayagina onun da numarasini aliyor.

Siz olsaniz ne yapardiniz?

Hayir bir de ben odunun tam kelime karsiligiyimdir. Hoslandigim insana iki kelimeyi guc bela ederim o nerdeyse ben tersi istikamete yonelirim. Mesela ilk gun herkes cocukla konusma yarisina girerken ben yuzune bile bakamiyordum birakin konusmayi. Inanin bu sacma davranislari neden sergiledigimi bilmiyorum. Cocuk o kizi takmiyor zaten, fakat ben de artik bir adim atmaya karar verdim. Ama adim atma konusundaki becerilerim sifir :18:

Son düzenleyen: Moderatör:
kendi cevabını kendin yazmışsın aslında canım.
yapman gereken tek şey çocukla düzgün iletişim kurup muhabbet etmek yani :)
odunluk yapmayacaksın sadece. gerisi kendiliğinden gelir. ilgisi de varmış zaten.

Evet ama elim ayagim dolasiyor resmen Gidip notlarini falan mi sorsam

Kiza cok sinir oldum ama ya, bir de oylesine biri degildi muhabbetimiz vardi yani beklemezdim boyle bir sey.

Evet ama elim ayagim dolasiyor resmen Gidip notlarini falan mi sorsam

Kiza cok sinir oldum ama ya, bir de oylesine biri degildi muhabbetimiz vardi yani beklemezdim boyle bir sey.

kızı boşver bence. eğer hisleriniz karşılıklıysa o kendi çapında yarıştığı ile kalır yani.
sen sor notlarını falan. biraz sakin davran. muhabbet etmen yeterli olacaktır :)

kızı boşver bence. eğer hisleriniz karşılıklıysa o kendi çapında yarıştığı ile kalır yani.
sen sor notlarını falan. biraz sakin davran. muhabbet etmen yeterli olacaktır :)

Umarim oyle olur :)

Heycanlanmadan konusmayi becerebilirsem insallah sorucam notlarini. Tesekkurler :)

bir tek benden not istiyor demissin acaba diyorum bu amaç uğruna mı ilglenir gibi yapıyor? yani universiteye başladığımdan beri en net gözlemim tüm erkeklerin kızlara boş boş bakıyor olusu da sonrası bos . ama pozitif anlamda biseyler de olabilir tabi konus falan ama utangaç bir tipse fazla baskın olmamaya çalış onun açılmasını bekle derim

Yok ya menfaat amacli degil ondan eminim :) Yani not almak icin ilgilense sinifta kac tane kiz var agzini acmadan onune notlari dizerler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…