Sakın adamı arayıp “ben sana ulaşmaya çalışmıyorum yanlış anlama” demeyin..
Zira sanki bunu bahane edip kendinizi anlatmak için işetişime geçeceksiniz gibi geldi..
bu olaydan hala ona ulaşmaya çalıştığınızı düşüneceğini sanmanız saçma geldi. arada bağlantı kuramadım.
Sizin ona ulaşmaya çalıştığınızı sandığını düşünmüyorum da annenizin numarası niye hala onda ki?
siz ona ulaşmaya çalışıyo olsanız zaten numarasını alırsınız. arkadaşınız ondan annenizin numarasını almış. bu nasıl ulaşmak olabilr. hala mantığı kuramadım.O kadar egoistce yazmış ki mesajı umarım oyle algılamamıstır iyice kendimi kucultmus olurum
Acikcası bilmiyorum. Ordam ararım diye mi tutuyor sanırım
siz ona ulaşmaya çalışıyo olsanız zaten numarasını alırsınız. arkadaşınız ondan annenizin numarasını almış. bu nasıl ulaşmak olabilr. hala mantığı kuramadım.
Bence ona ulaşmaya çalıştığınızı düşünse ve bunu istemese, arkadaşınıza , numarası bende yok onun da annesinin de sildim ben derdi, başından savardı. Öyle bir şey düşünmemiş sadece annenizin numarası hala onda kayıtlı olduğu için ve siz ayrıldığınız için benden aldığını söyleme demiş, numaranın onda kayıtlı olduğunu bilin istememiş, belki yanlış anlarsınız diye
İyi de o numaradan aradığınızda açmayayım diye mi tutuyor? Numarayı engelleyebilirdi de.
Bilmem. Acikcası merak etmiyorum. Sadece hala ona ulaşırım vs diye dusunmesı tedirgin etti. Daha da rezil duruma dusmek istemiyorum
Numarayı onun verdiğini bilirsem umutlanıp farklı dusunurum diye belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?