Numarayı benden aldığını soyleme

jeehan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2017
2.452
1.792
133
Hanımlar selam,

Ayrıldıktan sonra yaptığım salaklıkları biliyorsunuz. sonrasında bu gereksiz çaba için aşırı pişman da olsam iş işten baya geçti ben de kendime çekildim. Takip etmeyi tamamen olmasa da bıraktım, numarasını sildim aklıma geldikçe başka bi şeye odaklanmaya çalışıyorum çünkü ufak bir taviz vermem de resmen deliye dönüp o ruh halinden çıkmam zor oluyor. Olayı dramatize edip yakınlarıma anlatmayı kestim çünkü çok saçma. anlattıkça o anda kalıp zerre iyi hissetmiyorum kendimi.

Geçen hafta telefonum bozuldu aniden kapandı, iş yoğunluğu, telefon tedarik süreci derken 5 gün telefon kullanmadım. (İş için telefon ayrı olduğundan sorun olmadı.) Eski sevgilimle ortak bir arkadaşım vardı o ulaşmaya çalışmış bana ulaşamayınca da korkmuş (yakındık, ama haber vermek hiç aklıma gelmedi.) Eski sevgilime mesaj atmış onlar da yakın bu arada. Annemin telefonunu istemiş arkadaşım. Eski sevgilim de annemin numarasını yazıp, ''Bu Jehaan'ın annesinin telefonu ama benden aldığını söyleme. Biz ayrılalı çok oldu'' yazmış. Ya hala ona ulasmaya calıstıgımı sanıyor. Son konuşmamızda bana oyle anlamadığını soylemıştı ustelık. Ustelık ona ulaşmaya calişsam hala numaramı silmemiş amacım ulaşmak olsa bunu mu yapardım. Resmen kendimden tiksiniyorum keske son bı konusak İcin bu kadar cabalamasaydım.

ASIRI ABARTIYORUM FARKINDAYIM.

dert bunun neresinde
konu neresinde
siz adamı düşünmek için kendinize muhabbet arıyorsunuz
birisi birşey desin ara falan desin diye yazmışsınız konuyu

saçmalamayın unutun artık
her hareketinden bir mesaj algılamayın
peşini bırakın
düşünmeyi bırakın
kendinize uğraş bulun

Sakın adamı arayıp “ben sana ulaşmaya çalışmıyorum yanlış anlama” demeyin..

Zira sanki bunu bahane edip kendinizi anlatmak için işetişime geçeceksiniz gibi geldi..

Tabı ki hayır dıger yaptığım setler İcin pısmanken ustune bunu eklemem ki bı daha

Sizin ona ulaşmaya çalıştığınızı sandığını düşünmüyorum da annenizin numarası niye hala onda ki?

O kadar egoistce yazmış ki mesajı umarım oyle algılamamıstır iyice kendimi kucultmus olurum
siz ona ulaşmaya çalışıyo olsanız zaten numarasını alırsınız. arkadaşınız ondan annenizin numarasını almış. bu nasıl ulaşmak olabilr. hala mantığı kuramadım.

Bence ona ulaşmaya çalıştığınızı düşünse ve bunu istemese, arkadaşınıza , numarası bende yok onun da annesinin de sildim ben derdi, başından savardı. Öyle bir şey düşünmemiş sadece annenizin numarası hala onda kayıtlı olduğu için ve siz ayrıldığınız için benden aldığını söyleme demiş, numaranın onda kayıtlı olduğunu bilin istememiş, belki yanlış anlarsınız diye

siz ona ulaşmaya çalışıyo olsanız zaten numarasını alırsınız. arkadaşınız ondan annenizin numarasını almış. bu nasıl ulaşmak olabilr. hala mantığı kuramadım.

Numarayı onun verdiğini bilirsem umutlanıp farklı dusunurum diye belki

Umarim bu sekıldedır. Kendimi o kadar kuculttum ki simdi yeniden kafamda kalsın istemiyorum

İyi de o numaradan aradığınızda açmayayım diye mi tutuyor? Numarayı engelleyebilirdi de.

Bilmem. Acikcası merak etmiyorum. Sadece hala ona ulaşırım vs diye dusunmesı tedirgin etti. Daha da rezil duruma dusmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…