Numarayı benden aldığını soyleme

Siz ulaşmazsınız o da böyle bir fikre kapılmaz. Bu kadar dert etmeyin.

Gayet normal bi durum arkadaşın istemiş vermiş yani yeniden bir muhattaplık yaratmamak adına söyleme demiş.Bu da o kişinin tercihi abartmayın lütfen

Sanabilir, normal. Eski konularınızı biliyorum; herkes öyle sanardı. Uzaktan doğrudan olmasa da dolaylı olarak bağ kurmaya çalışıyormuşsunuz gibi görünüyor, en azından kendinizi unutturmamaya çalışıyormuşsunuz gibi duruyor. Arkadaşınız ne alaka eski sevgilinizi arayıp annenize ulaşmaya kalkıyor, arkadaşınızla aranızdaki tek bağın eski sevgiliniz olması (gerçekten öyle olsa da) çok saçma bir durum. Adam da aynı şeyi düşünmüşse şaşırmam, ondan bunu söylemiştir alınacak bir durum yok. Eski sevgilinize ulaşıp kendinizce açıklama yapmaya çalışmak gibi bir hata yapmaya kalkmayın; başa çıkamıyorsanız bu durumla da ciddiyim psikolojik destek alın. Bu konuları açmak da aslında bir tür obsesyon çünkü; bana hala konuyu aşabildiniz gibi gelmiyor.

Asabildiğimi ben de dusunuyorum ama gerçekten kendimi hatırlatmak gibi bir şey yapmadım. Önceki konularımfa bahsettiğim setler yüzünden cok pişmanım ve kendime çok kızıyorum. Gurursuz, sacma sapan davranıp kendimden soğudum. Durum boyleyken tekrar yazmak gibi bir düşüncem olmaz.

Tabi ki, istenmeyerek oluşmuş bir durum farkındayım. Karşı tarafın öyle anlayabileceği bir durum, bundan bahsediyorum. O yüzden "Numarayı benden aldığını söyleme" demesini anlamsız bulmayın diyorum, normal. Kendinize kızmayın; hatalar insanlar içindir. Hata yapmazsanız şu an olduğunuz kişi olamazsınız. Hayatta acı tatlı tecrübelerle öğrendiğimiz pek çok şey var. Önemli olan hayatınızda aynı hataları devam ettirmeden yeni yollar çizebiliyor olmanız.

demekki sende atlattin bu durumu. cunku ondan geriye kalan pismanlik bu sevindirici bise

Ben de şu an diyorum ki keşke ayrıldıktan sonra son kez aramasaydım, demeseydim "ne kadar kolaymış senin için böyle olmak" diye. Sonrasında duyduğum"istemiyorum seni, anlamıyorsun ayrıldık biz" gibi laflar aklıma gelip ağrıma gidiyor çünkü. Hiçbir işe yaramadığı gibi onun egosunu arttırmıştı gerçekten ama o an fark edemiyorsun. "birşeyler yapmak" önemli o an, boş bi çaba gereksizce ama yapıp rahatlıyorsun. bende öyle olmuştu.

Bıraktım yani ben de tamamen. ne yapılır ki başka zaten?
Zamanla iyileşeceğiz be jeehan.

Son düzenleme:
Bak tatlım, jeehan senin tüm konularını biliyorum, zararın eşiğinden döndün. Tam da bu böyle ana kuzusu bir adamla 6 yıl evli kaldım, kendimi parçaladım. Sonuç ne mi? Boşanıyoruz ve onların gözünde suçlu, kötü olan da benim. Verilmiş sadakan varmış, yat kalk dua et, hatta fakir sevindir, sokak hayvanlarını besle...

Tabı hata yapmak normal ama kendimi rezil ettim. Sahiden bunun farkına vardığımdan beri bıraktım. Kendimi hatırlatmak yerine uzaklasanildiğim kadar uzaklaştım. Şimdi hiç boyle amacım yokken sanki hala onunla konusmaya calısıyormusum sanmasına uzuldum. Bu arada bu turlu gidemedim ama destek almaya baslayacagım

Ablacım, sahiden artık bitti diye kendimi parcalamıyorum. Aksine cok gurursuzca davrandığım ıcın kızıyorum kendime.

Eski konularınızı okudum düzelmeyecek barışmayacak bir durumda değilmişsiniz aksine o zamanlar okusaydım muhtemelen barışırsınız derdim sanırım eski sevgiliniz iş ciddiye binince aslında o kadar da istemediğinin farkına varmış sizi sevmiş ama aşık olmamış kesinlikle evlenmek istediğim kadın bu olayı yokmuş yani sonra da anne olayları falan işin içine girince biraz bahanesi olmuş bu olayda da kötü bi şey yok eski sevgili olduğunuz için tedirgin olmuştur belki hala numaraların durmasının farklı yöne çekilmesinden

Kendimi o kadar salakça bı hale soktum ki. Simdi içimde toplamısken hala ona ulaşacagımı dusunmesıne uzuldum
Ulaşacak olsanız ulaşırsınız. Teknoloji çağında yaşıyoruz her şey bir telefon kadar uzakta. Ben eski sevgilinizin yerinde olsaydım ve böyle bir durum yaşansaydı , birinin bana ulaşmaya çalıştığını düşünmezdim asla. Kaldı ki biz kadınlar her şeyi düşünürüz. Yani gerisini siz hesap edin. Siz ulaşmazsanız o da böyle bir şey düşünmez. Düşünmüş olsa bile arayan soran olmadıktan sonra..

Bilemiyorum evet ulasmak istesem ev adresi dahil biliyorum son konusmamızda da ben cok usteledıgımı soyleyınce oyle algılamadıgını soylemıstı. Simdi ne benim numaramı silmıs, ne annemin sanki hala rahatsız ederim de yanlışlıkla acarım diye tutuyor gibi geldi. Fazla ince dusundum belki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…