- 17 Mayıs 2021
- 1.447
- 9.130
- 88
- Konu Sahibi AnkaEnerjisi
Wuu çok sevdim ben bu konuyu, hep böyle şeylere merak duymuşumdurGeliyor az sonra. En son bir şey yaptırıcam size çook sevecek ve hayatın her alanında uygulayacaksınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Wuu çok sevdim ben bu konuyu, hep böyle şeylere merak duymuşumdurGeliyor az sonra. En son bir şey yaptırıcam size çook sevecek ve hayatın her alanında uygulayacaksınız
Valla ilk yazdığınız yorum bütün yazdıklarınız birebir hayattaki hedeflerim ve yapamayınca ters düz olmam ,mide bağırsak bel ,öyle ki bel fıtığından 30 yaşında ameliyat olmuş biriyim . Çok şaşırdım gerçekten bekliyorumGeliyor az sonra. En son bir şey yaptırıcam size çook sevecek ve hayatın her alanında uygulayacaksınız
2. TUR25 e ben anlamadım yani 7 ise sonuç nr
2.TURBenimki de 33 çıktı, şimdi bunu napicam
2.TURBenimde 37 çıktı merak ediyorum bana da bakabilir misiniz ?
Ay bu kadar mı doğru olur2.TUR
33/6
3: İfade ve Duyarlılık 6: Sevgi ve İdrak
33/6 hayat yolunda olan varlıklar; duygusal ifade ve kuşku sorunlarının üstesinden gelerek, içinde bulundukları durumun şu andaki mükemmelliğini fark edip, başkalarına ilham veren ideallerini metodik veya sanatsal ifade biçimleriyle ortaya koymak üzere buradadırlar. Bu dünyanın sorunları ve kusurları karşısında umutlarını yitirirler. Duyarlı vicdanlarından dolayı başkalarını üzdüklerinde bile en çok kendileri dertlenirler. Onaylanma arzuları, beğenilme ve saygı görme ihtiyaçları yüzünden kolayca kandırılıp idare edilen bireylere dönüşebilirler. Hayatı kıstaslarla değerlendirmek yerine, bütünü görerek sevgiyle bakmayı öğrenmeleri gerekir. Üçüncü çakradaki aşırı ısrarın aslında altıncı çakrayı açma çabası olduğu göz önüne alınırsa yazı, müzik, resim, plastik ve görsel sanatlarda, mimari ve grafik tasarımda doğuştan yeteneklidirler. Dış dünyadaki güzellik arayışlarını kendi özlerindeki denge arayışına çeviremedikleri sürece mutlu olamazlar. Önce kendi duygularıyla bağlantıya geçip sonra bunları başkalarına iletecek sanatsal araçlarda ustalık kazanmaları gerekir.
Yüksek standartlara olan inançları ve kendi kendilerine öz eleştirideki acımasızlıkları onları dış eleştiriye karşı kapalı bir hale getirir. Ortaya bir eser meydana getirme ve dış dünyada fark yaratma eğilimleri, yüksek bir organizasyon ve düzenleme kapasitesi ile birleştiğinde oluşan kalıba sokma enerjileri hayata aksedemeyip engellenirse negatife düşerler. Pozitifteyken neşeli, arkadaş canlısı, oyuncu, sıkıntıları kafasına takmayan, çocukları ve hayvanları seven, eğlenceli bireyler olurlar. Negatife düştüklerinde ise kaygılı, kötümser, dedikoducu, züppe, abartılı, kibirli ve kıskanç tavırlar sergilerler.
Eğer harflerden destek alamıyor ve üçüncü çakrayı sıfırdan açıyorlarsa, geveze ve ayaküstü yakaladığına konferans veren tipler olurlar. Nefesle bağlantılı sıkıntılar ve tütün türevi bağımlıklar onların auralarını delerek enerji kaçırmalarına ve yaşam sevinçlerini kaybetmelerine yol açar. Olaylar bekledikleri gibi gelişmediğinde ise, sadece düş kırıklığına uğramakla kalmayıp genel bir asabiyet haline bürünürler. Bu ruhsal durum içerisinde askeri emir komuta zinciriyle kişileri yönetme ve kontrol etme duyguları kabarır. Karma Yasasının geleneksel bir ifadesi olarak şerden hayır ve hayırdan şer çıkabileceğini, dolayısıyla sevinç ve hüznün el ele birbirini takip etmesi gerektiğini, yani iniş ve çıkışların doğal olduğunu kabul etmeleri gerekir. Kendine veya başkasına yapılan haksızlığı kaldıramayan bu varlıklar sorunlarını tekamülleri için gerekli yakıt gibi görmelidirler. Olayları ve kişileri yargılamadan “Bu olay bana kendime dair neyi gösteriyor?” ve “Bu olaydan hangi dersi almalıyım?” tarzı yaklaşımları benimsemelidirler. Hayal gücünün ve yaratıcı ilhamların doğuştan ustası olan bu varlıkların, hobi düzeyinde de olsa zanaatkarlık uğraşları edinmeleri meditatif fayda sağlar. Aksi takdirde henüz başa gelmemiş olan gelecekteki olguları tasarlayarak korku, endişe, evham ve kuşku üretip hayal güçlerini israf ederler.
Kendilerinin ve başkalarının hayatlarındaki bütün hataları düzeltmekten manevi bir keyif alan bu varlıklar, başkalarının direksiyonuna el atmak yerine sadece uyarıcı nasihatler
vermeyi, karşısındaki varlığın hata yaparak ders alma hakkına saygı duymayı öğrenmelidirler. İyi birer öğrenci olma iddiasındaki bu varlıklar kendilerini başka varlıklarla kıyaslamayıp rekabetçi yargılardan uzak durmalıdırlar. Hedefe bir an önce ulaşma illüzyonundan kurtulup, zihinlerinde tasarladıkları kompozisyonun tamamlanmış halini kenara bırakıp, sürece odaklanmaları gerekir.
Sevgi ve güven gibi büyük kavramların, yeterli bilgi ve farkındalık sonucu, kişinin kendi içinden dışarıya taşırması gereken duygular olduğunu idrak edene dek, nafile bir çabayla duygusal destek ve onayı başka insanlarda ararlar. Pozitifteyken her bireydeki henüz açığa çıkmamış olan potansiyel güzelliğin farkındalığıyla karşılıksız bir sevgi ve şefkat yayan 33/6’lar, negatife düştüklerinde ise kelimeleri kötüye kullanmak yoluyla başkalarından enerji çalan psişik vampirlere dönüşürler.
36 çıktı benimde
2.TUR36 çıktı benimde
Görüşürüzzz teşekkürler3.TUR için sonra görüşürüz![]()
Çok güzel gerçekten. 3.tur ne zamana olur acaba3.TUR için sonra görüşürüz![]()
1.TURDoğum tarihimi toplayınca 31 den 4 teyim 2. Turda da 1de mi oluyorun. Yorumlarinizi bekliyorum.
2.TURDoğum tarihimi toplayınca 31 den 4 teyim 2. Turda da 1de mi oluyorun. Yorumlarinizi bekliyorum.
Enerji ne zaman akarsaÇok güzel gerçekten. 3.tur ne zamana olur acaba
2) İşbirliği ve Denge:Benim 38 cikiyor onu da toplasam 11 yine toplayıp 2 mi diyecem
2.TURBenim 38 cikiyor onu da toplasam 11 yine toplayıp 2 mi diyecem
Merhaba, benim doğum tarihim toplamı 33 çıktı yani 3+3=61-DOĞUM TARİHİNDE HAYAT AMACIN, GÖREVİN, TİTREŞİMİN VAR!
NOT:NÜFUS CÜZDANINDA YAZILAN TARİH ALINIR.
ÖRNEK:
29.04.1980
TÜM RAKAMLARI TOPLA: 2+9+0+4+1+9+8+0=33=3+3=6 SONUÇ: 33 DEN 6 YIM.
BURADA İKİ ŞEYE BAKACAKSINIZ.
BİRİNCİSİ
EN SON ÇIKAN SAYIYA BAKIN. BU SİZİN YAŞAM AMACI ÇAKRANIZDIR VE BURADA 10 ÇAKRA VARDIR. KLASİK BİLDİĞİMİZ ÇAKRALARA BENZER AMA FARKLI ALANLARDA VARDIR.
8.ÇAKRA AURADA BULUNUR 9.ÇAKRA ASTRAL BEDENDE BULUNUR
10.ÇAKRA MENTAL BEDENDE BULUNUR
İKİNCİSİ
KAÇTAN KAÇ OLDUĞUNUZA BAKIN.
KAÇTAN KAÇ OLDUĞUNUZA BAKARKEN ŞUNA DİKKAT EDİN:
Rakamların anlamı şudur; farz edelim ki bir kişinin hayatını üç ana bölümde inceliyoruz. Bu yöntemle bulunan açılış sayısı bize kişinin hayatının ilk bölümünde hangi çakrayı çalışacağını gösterir. Yani 33 ün ilk 3 ü. Devamındaki ikinci sayı ise kişinin hayatındaki ikinci dönemde çalışacağı çakradır . Yani 33 ün ikinci 3 ü. Doğal olarak son sayıda kişinin bu hayatta varmayı planladığı nihai hedef çakrasını gösterir. Yani 6