Numuneler gelmeye başladı!

ay bendee 2_3 yere gnderdım bakalım ne cavp gelecek gercı hıc umudum yok ya neysee =)) bırdee hangılerı kargo ucretı almıo arkadaslarr

kızlar bugün evy babyden numunem geldi. 3 gün önce yeni doğan yeğenim için istemiştim. bu sabah aras kargoyla 4 adet bez göndermişler. kargo ücreti ödemedim.

kızlar deneme numunelerinden çok fazla bişi anlaşılmıyor. bıoxcin den numune göndermişler 2 kullanımlık baktım olmadı gittim şamp. aldım ve iylkide almışım dşyorum çünküçok memnunum ....

merhaba arkadaşlar.......bende 8 haftalık ikiz hamilesiyim.nereden üye oluyorsunuz numune ürünler için.bende istiyorum ama hiç bir bilgim yok.

merhaba arkadaşlar.......bende 8 haftalık ikiz hamilesiyim.nereden üye oluyorsunuz numune ürünler için.bende istiyorum ama hiç bir bilgim yok.

canım nıvea milupa hero baby baby star dermo kil bioxin gibi birçok siteye üye olup ürün numunelerinizden görmek istiyorum diye mail atıyorsun.şansın varsa gönderiyorlar bende yeni üye oldum heryere bakalım gönderirlerse haber veririm.kaydirigubbakcemile5

arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım , 3 aylık hamileyim banada ismini verseniz bende numune alsam olurmu acaba , ilginize şimdiden teşekkür ederim.

Ne zamandır kimse bişey yazmamış.Acaba kimseye bişi gelmedi mi bu arada

Bana babystardan 2 tane bebek bezi geldi, o kadar. ona bile sevindim.

Bir de Saru'dan krem numuneleri geldi ama kargo ücreti ödedim 5 tl

Birçok site (nıvea, evy baby, nestle....vs) numune göndermiyorz dediler

baby stardan istedim.2 gün sonra geldi banada. milupadan hala bekliyorum.

bana gelmişti milupadan ..miupa süt artırıcı çay.nivea pişik kremi.nivea ıslak mendil.nivea şampuan.bide broşür işde bebekle ilgili.

bir yerden daha geldi ama nere hatırlmaıoyurm.alıştırma bezi gelmişti.kız için deidm erkek için geldi eşim geçen atıyordu atttırmadım alın teirm diye :)

bazı yerlerdende krem geldi kendime istemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…