Numuneler gelmeye başladı!

bide kızlar ben avonun bir ara facebook kampanyası vardı güzlelik perisi.ne makyaj ürünleri aldım:)) parfüm 4 lü far tekli far.göz kalemi.gece kremi. bir o kadar hatta benden fazla kuzenim aldı.erkek kardeşim aldı daha doğrusu çoğunu bize.oyunu vardı kardeşim hilesinimi ne bulmuştu.bazıları 10 15 parfüm almıştı.ben bir ara çok tkaip ediyorudm bu kapmpanyalarıda bıraktım

bizim asıl numune sayfamız vardı ama bazıları yüzünden kapandı asıl numuneler orda yazdıklarınızın hepsi bize coktan geldi hatta daha birsürü yerden geldi ama marka yazayımmı bilemedim marka isteyen bana özel mes atsın

kızlar cok özel mesaj atan var bana numune gönderen markaları almak icin hepsine uzun uzadıya yazamadım şöyle yapalım siz bana nerelerden numune aldıgınızı yazın eksikleri ben tamamlıyım öyle daha kolay olacak şu an en yenisi helen harper herkese yolluyo

Merhaba arkadaşlar kızım 5.5 aylık ve emmek istemiyor 2 aydır doktorumuzda mama, meyve, çorba falan ver dedi ama hangi markayı alacağımı bilmiyorum öncelikle numuneleri denemek istiyorum ama nasıl isticem ve hangi markalar gönderiyor bana yardımcı olur musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…