Numuneler gelmeye başladı!

bugünde herobeybiden geldi numune paketleri oğluşum afiyetle yediii .sıraki hangi firma bekliyorum sabırsızlıkla.kızlar iyiki bu bölümü acmışınız haberim oldu sagolun vallaa

kızlar ne numunesi bu sipariş mi veriyosunuz istediğiniz ürünleri tam olarak açıklarmısınız anlayamadımda mama siparişimi veriyonuzkafamçokkarıştı

nereden istiyonuz kızlar numuneyi ben mama istesem heronun nereden isticem gözüm döndü valla beleşi görünce:jeyyar:bizim kızın mamasıyla baş edemiyozcokacimcoook ii olur valla yardımcı olun lütfenşutarafagitti:lepi:

evet yaaa arkadaşlar ben de anlamıyorum nereye söylüyorsunuz numuneleri açık bi şekilde anlatırmısını.Ben bi sürü yere üye oldum bebekle ilgili ama numune filan gelmedi

kızlar slm sleepy bebek bezi numune istemiştim geldi 2 tane içinde bez var.sizde isteyin.

Sleepy bebek bezını hangı sıteden ıstedın canım ben bulamadım

eruslu sağlık ürünleri yazarsın googleden sayfaya girebilirsin link atamıyorum.bu arada milupanın tükedici hattını aradım numune mama istedim 2 günde geldi paket içindede baya mama vardı

eruslu sağlık ürünleri yazarsın googleden sayfaya girebilirsin link atamıyorum.bu arada milupanın tükedici hattını aradım numune mama istedim 2 günde geldi paket içindede baya mama vardı

çok teşşekür ederim canımm..
aynen milupadan bana da geldi..

nivea artık göndermiyormuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…