- 13 Nisan 2010
- 202
- 6
- Konu Sahibi berrenisan
Arkadaşlar acil satmam için indirim yaptım,Sıfırı adaptörle beraber 710 tl .bebek arabamı sıfır adaptörle beraber 400 tl dir
Uzun araştırma sonucu severek bir sene önce aldığım nuna pepp arabamı satıyorum.Sebebi ikinci çocuğum olacak yaş aralıkları 19 ay, iki küçük çocukla dışarıya çıkmak için kardeş bebek arabası diye geçiyor bir bebeğin bir çocuğun bindiği bunu satıp ,onu ikinci el almayı düşünüyorum.
kendi özel aracımız var eşim hiç bir yere bebek arabasını götürtmüyor o varken bebek arabasına ne gerek varmış babası taşırmış markete alışverişe düğüne hatta tatile bile götürmedik orada çaresizlikten araba kiraladım uyurken yemek yerken rahat etsin diye [bu konuda çok tartışıyoruz neyse sonunda o da anladı ] anlıyacağınız kendim dışarı çıkarken sadece kullandım sıfırdan farksız derler ya öyle
acil satıp bende araba almak istiyorum çocuklarla eve hapis olmak istemiyorum
Uzun araştırma sonucu severek bir sene önce aldığım nuna pepp arabamı satıyorum.Sebebi ikinci çocuğum olacak yaş aralıkları 19 ay, iki küçük çocukla dışarıya çıkmak için kardeş bebek arabası diye geçiyor bir bebeğin bir çocuğun bindiği bunu satıp ,onu ikinci el almayı düşünüyorum.
kendi özel aracımız var eşim hiç bir yere bebek arabasını götürtmüyor o varken bebek arabasına ne gerek varmış babası taşırmış markete alışverişe düğüne hatta tatile bile götürmedik orada çaresizlikten araba kiraladım uyurken yemek yerken rahat etsin diye [bu konuda çok tartışıyoruz neyse sonunda o da anladı
acil satıp bende araba almak istiyorum çocuklarla eve hapis olmak istemiyorum
Son düzenleme: