Bebek İkinci El NUNA PEPP ARABAMI SATIYORUM

berrenisan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2010
202
6
Arkadaşlar acil satmam için indirim yaptım,Sıfırı adaptörle beraber 710 tl .bebek arabamı sıfır adaptörle beraber 400 tl dir
Uzun araştırma sonucu severek bir sene önce aldığım nuna pepp arabamı satıyorum.Sebebi ikinci çocuğum olacak yaş aralıkları 19 ay, iki küçük çocukla dışarıya çıkmak için kardeş bebek arabası diye geçiyor bir bebeğin bir çocuğun bindiği bunu satıp ,onu ikinci el almayı düşünüyorum.
kendi özel aracımız var eşim hiç bir yere bebek arabasını götürtmüyor o varken bebek arabasına ne gerek varmış babası taşırmış markete alışverişe düğüne hatta tatile bile götürmedik orada çaresizlikten araba kiraladım uyurken yemek yerken rahat etsin diye [bu konuda çok tartışıyoruz neyse sonunda o da anladı
006.jpg
] anlıyacağınız kendim dışarı çıkarken sadece kullandım sıfırdan farksız derler ya öyle
acil satıp bende araba almak istiyorum çocuklarla eve hapis olmak istemiyorum

Son düzenleme:
Fiyati ne kadar ve nerdesiniz? Rengi Unisex olsa daha iyi olurdu bizim cinsiyet belli değil henüz

450 biz bu rengi kız erkek kullanır diye aldık bizim kız erken gelince işler değişti
bende araştırıyorum bir yandan, biliyorum herkes az kullandık sıfır gibi yazıyor ama zaten anlıyorum resimden yeni olup olmadığını ,son aylarda hiç kullanamadım sıfır gibi elimde kaldı [hamileliğim kötü geçiyor serumlarla ayaktayım]of çok sıkıldım arkadaşlar bebek doğunca kendimi dışarı atmak istiyorum,bende bir an önce alıyım istiyorum
kutusu mevcut anodolu yakasındayım
sürüşü kayıyor gibi, tek elle rahat kullanılıyor, tam yatıyor en güzelide etrafımda hem renginden hem modelinden çok dikkat çekiyor buda çok havalı oluyor

çok güzelmiş gerçekten arabanız bende ikiz arabası kullanıyorum çocuklarımın arası 18 ay inşallah hayırlısıyla satar başka araba alırsın iki çocuk zor evde çıldırıyo inşa biz artık çıkabiliyoruz ikiz arabası çok rahat gerçekten

C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_167653515_tn50_0.jpg
evet çok ağır oluyor onun için ben baston tiplilerinden aldım ama memnunum artık heryere gidiyoruz arabanız kapılardanda sığıyor küçük olduğu için benim arabam Wei-B WB6060 Zwilling İkiz Bebek Arabası şimdi oğlum 26 aylık kızımda 8 gayet rahat ettim
sizin bebek arabası hangisi ikiz bebek arabaları çok ağır oluyor

gülele güle kullanın arabanızı bende alırsam çok rahatlıyacagım
galiba arabaya ihtiyacı olan yok

ana kucağını takmak için adaptör almıştım kutusunda onu hiç açmadım onuda satmayı düşünüyorum

Arkadaşlar acil satmam için indirim yaptım,Sıfırı adaptörle beraber 710 tl .bebek arabamı sıfır adaptörle beraber 400 tl dir
Uzun araştırma sonucu severek bir sene önce aldığım nuna pepp arabamı satıyorum.Sebebi ikinci çocuğum olacak yaş aralıkları 19 ay, iki küçük çocukla dışarıya çıkmak için kardeş bebek arabası diye geçiyor bir bebeğin bir çocuğun bindiği bunu satıp ,onu ikinci el almayı düşünüyorum.
kendi özel aracımız var eşim hiç bir yere bebek arabasını götürtmüyor o varken bebek arabasına ne gerek varmış babası taşırmış markete alışverişe düğüne hatta tatile bile götürmedik orada çaresizlikten araba kiraladım uyurken yemek yerken rahat etsin diye [bu konuda çok tartışıyoruz neyse sonunda o da anladı Eki Görüntüle 1547232 ] anlıyacağınız kendim dışarı çıkarken sadece kullandım sıfırdan farksız derler ya öyle
acil satıp bende araba almak istiyorum çocuklarla eve hapis olmak istemiyorum

X