- Konu Sahibi bjcaksontr
-
Şimdi bazıları bana tepki gösterecek ama düşüncelerimi söylemeden yapamayacağım. Eğer bir ülkede yasaklar varsa , iş yerleri kapatılıyorsa ve insansalar işsiz kalıyorsa devlet olarak sorumlularını yerine getirip halkına bakmak zorunda diye düşünüyorum. Örneğin işsiz kalanlara işsizlik maaşı sağlanabilir , böylelikle herkes evinde paşa paşa oturur biricik virüsümüzde yerinde hapsolur.
Kimse tepki göstermez olması gereken bu canım.Şimdi bazıları bana tepki gösterecek ama düşüncelerimi söylemeden yapamayacağım. Eğer bir ülkede yasaklar varsa , iş yerleri kapatılıyorsa ve insansalar işsiz kalıyorsa devlet olarak sorumlularını yerine getirip halkına bakmak zorunda diye düşünüyorum. Örneğin işsiz kalanlara işsizlik maaşı sağlanabilir , böylelikle herkes evinde paşa paşa oturur biricik virüsümüzde yerinde hapsolur.
Çünkü boşa kürek sallayacaklarını biliyorlarKimse tepki göstermez olması gereken bu canım.
Tepkiden çekinmeyin. Dusunceler yargılanamaz!Şimdi bazıları bana tepki gösterecek ama düşüncelerimi söylemeden yapamayacağım. Eğer bir ülkede yasaklar varsa , iş yerleri kapatılıyorsa ve insansalar işsiz kalıyorsa devlet olarak sorumlularını yerine getirip halkına bakmak zorunda diye düşünüyorum. Örneğin işsiz kalanlara işsizlik maaşı sağlanabilir , böylelikle herkes evinde paşa paşa oturur biricik virüsümüzde yerinde hapsolur.
Nasil ya? Baktığınız hastalara da bulasmistir zaten negatifse bile gelen. Emin misiniz?İş arkadaşımın eşi pozitif çıktı. Adam akşama kadar bizimle çalıştı tam 3 kişiye bulaştırmış. Bulaşan arkadaş evde eşine çocuğuna bulsştırdırdı. Kızı kronik hasta. Neymiş biz sağlıkçıyız karantinaya giremeyiz
En azından pandemi süresince geçimini sağlayacak kadar destek vermeli , nitekim diğer ülkelerde böyle bir sistem uygulandı. Adamlar maaşlarının yüzde seksenini alıp yan gelip yattı (biz hariç, sağlık sektörü)Doğrusu bu zaten. "Kapattım, ne haliniz varsa görün" diyemez devlet. Destek vermek zorunda. Tabii destekten kastım 1100 lira nakdi ücret desteği değil.
Doğru diyorsunuz ama bazı zıt düşüncede olan insanlar çok acımasızca yorum yapabiliyor ...Tepkiden çekinmeyin. Dusunceler yargılanamaz!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?