- 20 Ocak 2010
- 48.584
- 187.125
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi bjcaksontr
-
Vucut temizliği ya da sol ayakla girdiniz de denebilir.siz becerememissiniz ticareti derse yarin sabah hemen yüz küsur senelik atadan dededen gelme hayvancilik isini birakip hepimizi perisan eden emmi mi arayip küfür edecegim neden beceremedin lüzumsuz diye
Kesinlikle daha iyiydi..geçen sene zaten 2.donem bos gecti..bu sene de nisan hatta hazirana kadar online gidecege benziyor ki ben online egitimin pek verimli olduğunu düşünmüyorum...Yani çocukların 2 yılı kayıp oldu en azından bu yılı gecen yılın telafisi sayabilrlerdi ama eba TV kurduk online eğitime de geçtik hersey harika devam ediyor sanılıyor ama oyle değil.. Bilemiyorum neremiz dogru ki...kayıp sayilmasi daha iyi degilmiydi ?
yani bu sene mesela online egitimle geven seneki dersleri tekrarlayip pekistirip seneye devam etselerdi mesela
Ne diyorsum bacım senDevletleri borç batagına sürüklüyor lar yasaklarla sonrada borç vererek yeni sistemlerini dayatıyorlar! Kimmi? Kürreselciler (biden , obama ,papa, fetö ...)tarafı --)dijital kölelik! Bizim devlet ikili oynamak zorunda yoksa kürreselciler hain planlarını ( İzmir depremi haarp gemisi ) gibi devreye sokabilir. Kısaca yeni sistem kreditalism. Türkiye ye çokdan geldi---) yapay zeka her daim insanlar ı kontrol altına alacak, mikroçip li aşılarla işleri kolaylaşacak. Dijital eğitim ile başlandı . Tüm Avrupa ve Amerika dahada karışacak ve battı protestolar yeni başlıyor. Oyunun parçası insanlara korku salarak Yeni sistemi getirmek. Çin de covid bitti zira yeni sistem tamamiyle uygulandığı için. Sıra bizim ülkede. Amaçları yeni sistem ile herkes borç batagında olsun, dinler ortadan kalksın, kimsenin evi arabası olmasın ( papa bizzat açıkladı), kadın erkek tek tip olsun cinsiyetsizlik akımı , herkes aileden kopuk bireysel yaşasın+ kağıt para kalkacak. Tam kontrol dijital para bitcoin+ veganlık mecbur kılmak. Numaradan hayvanlarda covid var diye toplu şekkilde öldürecek ler sıra inek, koyun kuzuya gelecek+ tarımı ele geçirip tek elden yönetecekler tıpkı hollanda gibi, herkes drone ile takip edilecek... Kısaca korona ile esir düştük
Hafta sonuna kadar banımız açılır mı ki? Malum cuma 21:00 den sonra boş boş napcazArkadaşlar siyasete iyice girmeden siyaset bölümde ki konuya gelin banlanıcaksınız
aklima şey geldi sol el kendini dezenfekte edebiliyor mu ne demişti biriVucut temizliği ya da sol ayakla girdiniz de denebilir.
işte herkes bi ne yapacagini şaşirdi doğru kararlar alinamadi sankiKesinlikle daha iyiydi..geçen sene zaten 2.donem bos gecti..bu sene de nisan hatta hazirana kadar online gidecege benziyor ki ben online egitimin pek verimli olduğunu düşünmüyorum...Yani çocukların 2 yılı kayıp oldu en azından bu yılı gecen yılın telafisi sayabilrlerdi ama eba TV kurduk online eğitime de geçtik hersey harika devam ediyor sanılıyor ama oyle değil.. Bilemiyorum neremiz dogru ki...
Ben anladım. Burada iş yapmak iyice zorlaştı, hele küçük esnafın durumu içler acısı. Siz en iyisi yurtdışında iş imkanlarına bakın demek istiyor.ne anlatmali mesela?
Yorum ve nick uyumuNe diyorsum bacım sen
umarım öyledirBen anladım. Burada iş yapmak iyice zorlaştı, hele küçük esnafın durumu içler acısı. Siz en iyisi yurtdışında iş imkanlarına bakın demek istiyor.
Hafif Abdullah Çiftçi analizleri seziyorum.Ne diyorsum bacım sen
Bütün yasakalrda fabrika calısanlarına catır catır izinler alınıyor
Valilikler resmen izin kagıdını Türkü barda pecete dagıtır gibi dagıtıyor.
Yasak evde oturan emekliye falan var
Binlerce kisi ise giderken nasıl önlenecek o virüs
Arada da böyle komik şeyler iyi oluyor , çok fazla abartılmış . Olsun arada hayal gücü çalışıyorNe diyorsum bacım sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?