- 26 Mart 2018
- 28.484
- 128.071
- 598
- Konu Sahibi bjcaksontr
-
Maskeli miydiniz? Yani hem bulaştıran hem sizler maskeliyken mi bulaştı acaba?Evet eminim ve sinirliyim. Bizde gittik test verdik ayaklarımız totomuza vura vura. Kendisi pozitif çıkana kadar çalıştırııldı
Bi başka konuda adım güreşmekten usanmayan pehlivana çıktı ne diyorsunuz sizSen daha zıt ol o zaman.
Sen daha baskin ol.
Sustukca , geri durdukca tepene binerler.
Aslında doğru bilinen bazı yanlışlar var . Örnegin maskeler tek kullanımlıktır , kimisinden duyuyorum çantasında taşıyıp kullanıyor sonra tekrar hop çantaya ... kullanmasın daha iyi .Maskeli miydiniz? Yani hem bulaştıran hem sizler maskeliyken mi bulaştı acaba?
Siz yine de öyle demeyin bu ülkede çok kişinin sadece düşündüğü için başı yandı.Tepkiden çekinmeyin. Dusunceler yargılanamaz!
Bulaşan arkadaşları bilmiyorum. Aynı oda da oturmuşlar çay içmişler. Ben sadece zorunlu hallerde bir araya geldim. Evet ben meskeli idim.bide mesafe mi koruyorum herkese. Diğer bylaşanların ikisi de erkek.Maskeli miydiniz? Yani hem bulaştıran hem sizler maskeliyken mi bulaştı acaba?
Hangi parayla yapılacak :) Kasa boş boş...Şimdi bazıları bana tepki gösterecek ama düşüncelerimi söylemeden yapamayacağım. Eğer bir ülkede yasaklar varsa , iş yerleri kapatılıyorsa ve insansalar işsiz kalıyorsa devlet olarak sorumlularını yerine getirip halkına bakmak zorunda diye düşünüyorum. Örneğin işsiz kalanlara işsizlik maaşı sağlanabilir , böylelikle herkes evinde paşa paşa oturur biricik virüsümüzde yerinde hapsolur.
Eşimin dikkatsizliği yüzünden maalesef biz de olduk zaten. 5.günümüz. Eşim ve bulaş olduğu kişi maskesiz olduğu için aldık. Aşırı kızgınım eşime. Sadece maskeyle olan durumu merak ettim.Aslında doğru bilinen bazı yanlışlar var . Örnegin maskeler tek kullanımlıktır , kimisinden duyuyorum çantasında taşıyıp kullanıyor sonra tekrar hop çantaya ... kullanmasın daha iyi .
Kimi kime şikayet edeceksin ki , sanki tüm kurumlar birbiriyle bağlantılı . Söyle adam gibi kural bu kanun bu uymak zorundasınız diyen biri yok. İşlerine gelirse cezalar kesiyorlar sadece ...BakHadi bea yazmis bende boyle biliyordum. Bir arastir istersen durumu. Olmadi sikayet edersin belki ise yarar
Ben cok iyi biliyorum bunu. Bu yüzden diyorum zaten.Siz yine de öyle demeyin bu ülkede çok kişinin sadece düşündüğü için başı yandı.
Alintilayip sonra kaldirmissiniz ve . Bundan ne anlayamam lazim,cozemedim
Yok bende baktım baya beğenmedim var neden merak ettim bu mesajın neyini beğenmediniz herşeye şak şak aferim mi yapalımSöyle bakalım A Aylakkadin senin düşüncen nedir ? Vardiyali mi çalışıyor sana göre virüs? Neyi begenmedin.
Sizi çok iyi anlıyorum çünkü ben ve benim gibi binlercesi çifte standart mahdurlariyiz. Diyecek başkaca da biseyim yok. Allah bu yasakları koyanlara akıl fikir versin de daha akıllı mantıklı uygulamalar yapsınlar bize de sabırlar diliyorum.Selaaammm hanımlar .
az önceki açıklamalarla beraber şiştim şiştiiiiiimmmm. Kısaca anlatmaya çalışayım size .
biz üç sektörde hizmet veriyoruz : taşıma , yemek ve oyun alanı diyeyim . Şu an üç gelir kapımda kapalı . Geçen kış ilk yasaklar geldiğinde akabinde esnafında sıkıntı çekmemesi için mevcut kredi ödemeleri ertelendi destek paketleri dağıtıldı felan . Neyse biz 1 Haziranda açabildik iş yerlerini . Şimdi yeniden yasaklar geliyor ki gelmelide zaten , ancak bu sefer sadece yasaklar konuşulan eeee biz küçük esnaflar ne halt yiyeceğiz pardon. Onca maaş ,sigorta prim ödemeleri ,vergiler ,kiralar , faturalar ,kredi borçları benim için en önemlisi oğlumun okul taksidini nasıl halledeceğim???
Beni çıldırtan kısım tam olarak şu :
Tamam ülke olarak çok zor bir dönem ve tümüyle kemer sıkalım arabamızı felan satalım çıkalım işin içinden 15-20 gün kimse açlıktan ölmez dee avm ler açık toplu ulaşım açık . Neymiş hes koduymuş ., iyide temaslı belki belki hiç test yapılmadı hes kodu almakta sorun yok ki . Çözüm değil ki bu . Süreci uzatmaktan başka be işe yaracak bu önlemler ve tünelin sonu görünmüyor. Tabii ben sinirlenmişim batmışım felan ne önemi var ki büyüklerimiz böyle uygun görmüşleravm ler ve dahi tüm devlet kurumları kapanmadıkça bu iş asla çözülmeyecek
Evet iste sacmalik saglikcilar temaslj kabul edilmiyor calistiriliyor, simdi benim cocuguma kv bakiyor ben saglikciyim izin yok, kres yok kv kp kronik hasta onlara bulastirirsam ve birsey olursa nasil yasanjr bu azaplaİş arkadaşımın eşi pozitif çıktı. Adam akşama kadar bizimle çalıştı tam 3 kişiye bulaştırmış. Bulaşan arkadaş evde eşine çocuğuna bulsştırdırdı. Kızı kronik hasta. Neymiş biz sağlıkçıyız karantinaya giremeyiz
Alintilayip sonra kaldirmissiniz ve . Bundan ne anlayamam lazim,cozemedim
İş mecburi bir durum ama gece 10 dan sonra çıkan keyfi için çıkıyor amaç bunu engellemek sabahları her iş grubunun çalışması gerek ayakta kalabilmemiz içinBir mantığı olmayan, yaptım oldu denilebilecek yasaklardir.
Gun sonunda elimizden geleni yaptık diyebilmek adina konmustur. Yoksa bu virusun saati yok. Sabah biz ise gderken mola vermiyor.
Yok bende baktım baya beğenmedim var neden merak ettim bu mesajın neyini beğenmediniz herşeye şak şak aferim mi yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?