Nur topu gibi yasaklar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Maskeli miydiniz? Yani hem bulaştıran hem sizler maskeliyken mi bulaştı acaba?
Aslında doğru bilinen bazı yanlışlar var . Örnegin maskeler tek kullanımlıktır , kimisinden duyuyorum çantasında taşıyıp kullanıyor sonra tekrar hop çantaya ... kullanmasın daha iyi .

Maskeli miydiniz? Yani hem bulaştıran hem sizler maskeliyken mi bulaştı acaba?
Bulaşan arkadaşları bilmiyorum. Aynı oda da oturmuşlar çay içmişler. Ben sadece zorunlu hallerde bir araya geldim. Evet ben meskeli idim.bide mesafe mi koruyorum herkese. Diğer bylaşanların ikisi de erkek.
Zaten 7 aydır nasıl kapadım rğs şaşırıyorum. Hastane personeli neredeyse tamamen oldu. Sayılı kişi kaldık olmayan

Hangi parayla yapılacak :) Kasa boş boş...

Aslında doğru bilinen bazı yanlışlar var . Örnegin maskeler tek kullanımlıktır , kimisinden duyuyorum çantasında taşıyıp kullanıyor sonra tekrar hop çantaya ... kullanmasın daha iyi .
Eşimin dikkatsizliği yüzünden maalesef biz de olduk zaten. 5.günümüz. Eşim ve bulaş olduğu kişi maskesiz olduğu için aldık. Aşırı kızgınım eşime. Sadece maskeyle olan durumu merak ettim.

Bak Hadi bea yazmis bende boyle biliyordum. Bir arastir istersen durumu. Olmadi sikayet edersin belki ise yarar
Kimi kime şikayet edeceksin ki , sanki tüm kurumlar birbiriyle bağlantılı . Söyle adam gibi kural bu kanun bu uymak zorundasınız diyen biri yok. İşlerine gelirse cezalar kesiyorlar sadece ...

Bu da çare olmayacak.Kii zaten olması mucize olurdu.Verilmis sadakamiz varmıs diyorum kredi çekmek evi almak için cok uğraştık.Sorun çıktı alamadik ve kiraya çıktık.Ay sürmedi ki is yerimiz kapandi.Eger evi alsaydık vay halimize!Defalarca yardım başvurusunda bulunduk 3.paket 1000tl çıktı Ve eşimin is yeri ilk kapatılan isletmelerden...Benim kardeşimle ortak evim olmasa ondan yarı kira almasam evimizin kirasını veremeyecektik.Simdi saatlere bakin Allah aşkına zaten akşam olduğunda çoğu kişi evine çekilmiyor mu??Nasil mümkün olur bilmiyorum ama 1 aydan aşağı olmayacak şekilde hayat durmalı full yasak olmalı.Ama tabi nasıl olmali bilemiyorum...Allah herksin yardımcısi olsun

Sizi çok iyi anlıyorum çünkü ben ve benim gibi binlercesi çifte standart mahdurlariyiz. Diyecek başkaca da biseyim yok. Allah bu yasakları koyanlara akıl fikir versin de daha akıllı mantıklı uygulamalar yapsınlar bize de sabırlar diliyorum.

Evet iste sacmalik saglikcilar temaslj kabul edilmiyor calistiriliyor, simdi benim cocuguma kv bakiyor ben saglikciyim izin yok, kres yok kv kp kronik hasta onlara bulastirirsam ve birsey olursa nasil yasanjr bu azapla

Bir mantığı olmayan, yaptım oldu denilebilecek yasaklardir.

Gun sonunda elimizden geleni yaptık diyebilmek adina konmustur. Yoksa bu virusun saati yok. Sabah biz ise gderken mola vermiyor.
İş mecburi bir durum ama gece 10 dan sonra çıkan keyfi için çıkıyor amaç bunu engellemek sabahları her iş grubunun çalışması gerek ayakta kalabilmemiz için

Bittik vala ya içerden yicez artik cok fena. Toplu tasima oldukca bi yerleri kapamak çözüm degil. Kisa çalışma ödeneği calisanlarimin coguna cikmadi mesela.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…