Nur topu gibi yasaklar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siyasete bu tarz konu açılamıyor galiba ama zaten haber buda sonuçta, haber paylasılıp acılabilirdi de burda görüldüğü gibi görünmüyor orda oda var
Yok bencede siyasette olmasi lazim. Kapanabilir burda.
Daha gundelik dertler falan paylasiliyor bdv de sanırım gördüm çünkü bu tarz kapanan konular. Hatta bazen yorumdan gidenler siyaset kisminda olmadgindan. Biri de bendim sanirim.
Siyasete basmadan yurumek cok zor artik her konuda.

Devletleri borç batagına sürüklüyor lar yasaklarla sonrada borç vererek yeni sistemlerini dayatıyorlar! Kimmi? Kürreselciler (biden , obama ,papa, fetö ...)tarafı --)dijital kölelik! Bizim devlet ikili oynamak zorunda yoksa kürreselciler hain planlarını ( İzmir depremi haarp gemisi ) gibi devreye sokabilir. Kısaca yeni sistem kreditalism. Türkiye ye çokdan geldi---) yapay zeka her daim insanlar ı kontrol altına alacak, mikroçip li aşılarla işleri kolaylaşacak. Dijital eğitim ile başlandı . Tüm Avrupa ve Amerika dahada karışacak ve battı protestolar yeni başlıyor. Oyunun parçası insanlara korku salarak Yeni sistemi getirmek. Çin de covid bitti zira yeni sistem tamamiyle uygulandığı için. Sıra bizim ülkede. Amaçları yeni sistem ile herkes borç batagında olsun, dinler ortadan kalksın, kimsenin evi arabası olmasın ( papa bizzat açıkladı), kadın erkek tek tip olsun cinsiyetsizlik akımı , herkes aileden kopuk bireysel yaşasın+ kağıt para kalkacak. Tam kontrol dijital para bitcoin+ veganlık mecbur kılmak. Numaradan hayvanlarda covid var diye toplu şekkilde öldürecek ler sıra inek, koyun kuzuya gelecek+ tarımı ele geçirip tek elden yönetecekler tıpkı hollanda gibi, herkes drone ile takip edilecek... Kısaca korona ile esir düştük

Sahra hastanesine değinmeseydiniz iyi niyetli olduğunuza inanabilirdim de baya kötü niyetlisiniz. Adana'da yapılan şeyi kendi desteklediğiniz bir belediye başkanı yapmış olsaydı yine paçavra, çadır meydanı der miydiniz?

Herkes hak ettiği şekilde yönetilirmiş hak verdim artık, kurunun yanında yaş da yanıyor olan bu aslında.

Siz şükretmeye devam edin, evinize ekmek alacak para bulamadığınızda nasılsa bir paket makarna dağıtan çıkar. Afiyet olsun.

Geçen kış hemen dibinizdeki büyük bir site inşaatı hiç Aralık vermeden çalışmıştı ben çok şaşırmıştım üç beş değil ha yüzlerce işçiden bahsediyorum
Olurmu inşaat inşat çok önemli batık inşaatçiler peşkeş çekilen arsalar daha nelere neler silivri soğuuk olur Edirne’ye kar yağmış

Sokaklar ceset kayniyor.
Kopekler parcaliyordu mu?
Hangi korku filmi bacim ?

Daha kötü sonuçlar da doğurabilir ama. Ben en iyisi kendi çapımda önlem almaya devam edeyim.
bunu şuan kimse bilmiyor sanırım ne gibi sonuçların ortaya çıkacağını ama başka çıkış yoluda kalmadı gibi.
her yerde insanlar artık son raddeye geldi
sağlıkçılar artık dayanamıyor çok zor sartlarda çalışıyorlar ve bir cok ulkede halk artik rehavete kapildi sanki.
ne olacaksa olsun nereye kadar böyle yaşayacağız moduna girdi insanlar.
ülkeler sert yaptırım uygulayamıyorlar
ya çin gibi kapilara kilit vurup sokaklarda meydan muharebesi yapar gibi davranicaklar yada aşı gibi bir çıkış yolu bulacaklar 2.alternatifi kullanmak zorunda kaldilar bence

Aynı fikirdeyim.Okullar virüsü yayıyor diye okullar kapatıldı ama vaka sayılarını özellikle takip ettim okullarla alakasız bir şekilde artış yaşandı.Okullar hayatı daha stabil hale getiriyordu hareketlilik azalıyordu ve gayet de güvenliydi.Öğrenci pozitf ya da temaslıysa direkt mesaj geliyor ve ertesi gün öğrenci gelmiyordu gelse bile kapıdan geri döndürülüyordu.Öğrenciler kurallara gayet de güzel uyuyordu .Gelişmiş ülkeler okullar kapanmasın diye yırtınırken ilk biz kapattık en azından ağustosta açılıp kasımda kapatılabilirdi onu bile akıl edemediler.
Öğrenciler normalde yaz tatili dönüşünde bile anlama kavramada sıkıntı yaşar yavaş yavaş açılırlardı şimdi neredeyse tatil oldu 9 ay.Kimse hesaba katmıyor ama bu yaştaki çocuklar için o açılması sürekli işlenmesi gereken zihinsel beceriler hep yavaşladı.Avrupa bunun bilincinde biz anca avm gezip gün yapalım.Bize yakışan da bu

Tamam da alt tarafi kaynak sorduk yahu. Boyle tepki verilecek ne var ?

Bir şeyleri -kesin- soylerseniz bu istenebilir cok normal. Sakin olun.
Yok ben sakinim istemeyen yaptırmasın ben TV de çıkan profesörleri dinlerim onlar uygun derse benim için uygundur bana kaynak göstersinler ne anlarım ben kaynaktan işin uzmanları ne derse odur benim için gerçek olan

Hosgeldin Baba Vanga.
Yorulmussundur gec otur dinlen
Sen ciddi misin bacım?

bu çok ütopik olmadımı ya

Umarım bu konu bdv'de olduğu için kapanmaz, rahat bir şekilde tartışırız.

buyrun size siyaset meydanı

Bibibella 1sadekahve

İşte böyle böyle yaşanmaz oluyor kimse ses çıkaramıyor eken biçen işleyen yok fabrikslar satılıyor kapatılıyor borsa bile satıldı

öğretmensiniz sanirim,okula giden cocugum yok ama merak ettigim bir konu var sormak istiyorum size.
bu seneki egitim yili sayilacakmi ?
yani bu sene 4 e giden cocuk seneye 5.sinifa gecebilecek mi?
yoksa bu senenin bir telafisi olurda tum ögrenciler 1 sene kayipla yeniden mi başlarlar?

Oraya ne zaman girsem dozer geçiyor, burası daha güvenilir bölge.

Yooo.kotu.niyetli degilim nerden.cikti bu ben aradaki farka degindim sadece...hanimefendi allah.aşkına basaksehir sakura hastanesinin yolunu.bile yapamadilarda yine cevre bakanligi el atti...sizde gelmis cadirdan bozma hastaneye
Ekvator Avrupanın en güzide ülkelerinden biri kesinlikle çok haklısın...

Tabiki ingiltere avrupa degil o zaman size gore....yani hangi devlet plursa olsun sokaklarda ceset olmasi.normal..tamam ben.sustum siz daha iyisini.bilirsniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…