- 26 Kasım 2019
- 4.812
- 16.895
- 208
- Konu Sahibi bjcaksontr
-
Yooo.kotu.niyetli degilim nerden.cikti bu ben aradaki farka degindim sadece...hanimefendi allah.aşkına basaksehir sakura hastanesinin yolunu.bile yapamadilarda yine cevre bakanligi el atti...sizde gelmis cadirdan bozma hastaneye
Tabiki ingiltere avrupa degil o zaman size gore....yani hangi devlet plursa olsun sokaklarda ceset olmasi.normal..tamam ben.sustum siz daha iyisini.bilirsniz
Bahsettiği olay en son 1875 Fiji Kızamık Salgını’nda olmuşSokaklar ceset kayniyor.
Kopekler parcaliyordu mu?
Hangi korku filmi bacim ?
Sokaklarda ceset olması tabi ki normal değil ama 3000 civarında giden vaka sayılarının bir anda 30000 lere çıkması normal mi? Akıl var mantık var...zamanında iyi keklendik, şimdi acı gerçekler gün yüzüne çıktı. 50 milyonluk nüfusta 30 bin vaka olacak, İstanbul gibi metropole sahip 82 milyonluk Türkiye'de vaka sayıları 3 binlerde. Boşuna Yks de yuzbinler matematikten sıfır çekmiyorTabiki ingiltere avrupa degil o zaman size gore....yani hangi devlet plursa olsun sokaklarda ceset olmasi.normal..tamam ben.sustum siz daha iyisini.bilirsniz
Bir ara Tv'de gösterdiler, köpekler parçaladı mi bilmiyorum ama tabutları sokaklarda bırakmışlardı..polisler bile almadan gidiyordu falan.Bahsettiği olay en son 1875 Fiji Kızamık Salgını’nda olmuşBelki 2020 yılında olduğumuzdan da haberi yoktur
Buna bir bak bakalim katila.katila gulebilecek misinBahsettiği olay en son 1875 Fiji Kızamık Salgını’nda olmuşBelki 2020 yılında olduğumuzdan da haberi yoktur
Bence kayıp falan saymyacaklar herkes bir üst sınıfa geçirileceköğretmensiniz sanirim,okula giden cocugum yok ama merak ettigim bir konu var sormak istiyorum size.
bu seneki egitim yili sayilacakmi ?
yani bu sene 4 e giden cocuk seneye 5.sinifa gecebilecek mi?
yoksa bu senenin bir telafisi olurda tum ögrenciler 1 sene kayipla yeniden mi başlarlar?
Dışarıdaki görüntüleri gördüm de köpeklerin parçalaması doğru değil benceBir ara Tv'de gösterdiler, köpekler parçaladı mi bilmiyorum ama tabutları sokaklarda bırakmışlardı..polisler bile almadan gidiyordu falan.
Ben köpeklerin parçalamasından bahsetmiştimBuna bir bak bakalim katila.katila gulebilecek misin
Bana da abartı geldi ama Google'dan bakılabilir.Dışarıdaki görüntüleri gördüm de köpeklerin parçalaması doğru değil bence
kayıp sayilmasi daha iyi degilmiydi ?Bence kayıp falan saymyacaklar herkes bir üst sınıfa geçirilecek
Şimdi bazıları bana tepki gösterecek ama düşüncelerimi söylemeden yapamayacağım. Eğer bir ülkede yasaklar varsa , iş yerleri kapatılıyorsa ve insansalar işsiz kalıyorsa devlet olarak sorumlularını yerine getirip halkına bakmak zorunda diye düşünüyorum. Örneğin işsiz kalanlara işsizlik maaşı sağlanabilir , böylelikle herkes evinde paşa paşa
bizde de var boyle hastalar iyideBuna bir bak bakalim katila.katila gulebilecek misin
En yakın arkadasımın annesi bir arkadası ile cafeye gitmiş, arkadası ve kendısı covıd kapmıs orda, arkadası yogun bakımda yatıyor, arkadasının bulastırdıgı babası vefat etti, benım arkadasımın annesı on gun evde surundu şimdi hastanede yatıyor gatada, babaları kalp hastası idi şimdi onda da cıkmıs covıd sanırım ki adam fenalasmıs ambulans cagırmıslar . Ustune annesının teyzenın kızı, onun annesı de evde yorgan dosek yatıyorlar çok fena durumdalar. Ben pek cıddıye almıyordum grip gibi gecer diyorudum ama sanırım agır gecırınce cok agır oluyor
Siz once bilim kurulunda kimler var bakin da ekvatoru sonra tartisalimEkvator diye yaz google kardese bak neler goruyorsun...ayrica ingilterede huzur evinde olen kisilerin sayilarinda bak...
Korku filmi olmadigini goreceksin bacim
Buna bir bak bakalim katila.katila gulebilecek misin
Bende merak ettim du bakaimne anlatmali mesela?
siz becerememissiniz ticareti derse yarin sabah hemen yüz küsur senelik atadan dededen gelme hayvancilik isini birakip hepimizi perisan eden emmi mi arayip küfür edecegim neden beceremedin lüzumsuz diyeBende merak ettim du bakaim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?