ben eczanede çalışıyorum evet nurse uzun zamandır depolardan gelmiyor eger elindeki bittiğinde ecz. lerde yoksa om-x veya neo baby şurup kullanabilirsin onlarda bitkisel ve iyi ilaçlardır.
Evet bizim içtiğimiz öksürük şurupları dahil 1 ay içinde tüketilemelidir.bende oğluma om-x şuruptan kullandım dereotu çok yoğun geldi ve ne zaman versem kustu hep.2. ayımızdayız gaz sancıları kesildi.kendiliğinden çıkarıyo gazını.bi ara gece başlardı 1de 5 te yatardı hiç susmazdı kolik olacak diye korkmuştum ama düzeldi sonradan..3-4 kere anca kullandım şurubu.Kapağı açıldığında 1 ay içinde tüketiniz yazıyo reçetesinde.bütün şuruplardamı böyle acaba.bide bitkisel şuruplarda koku yoğunmu oluyo.
Arkadaşlar merhaba,
Bir buçuk aylık oğluşumuzun çok ciddi gaz problemi var.Ama sanırım sadece gaz değil daha çok kolik diye adlandırılan bağırsak ve hazım sorunu da yaşıyor aynı zamanda .Sütüm az olduğu için mama takviyesi de yapıyoruz.
Bana diğer bebek sahibi arkadaşlarım Nurse Harveys adında kimyon ve dereotundan oluşan %100 bitkisel şurubu önderdi.Hepsi çok başarılı sonuçlar almışlar.
Ben de doktorumu aradım danıstım".Kesinlikle gönül rahatlığı ile kullanabilirsin....Ama bulursan dedi."
Hakikaten de bir kaç aydır hiç eczanelere gelmemiş bu şurup.Bazı ilaçlarda ve şuruplarda zaman zaman üretim yavaşlıyor ve uzun süre dağıtımı olmuyor.Bu da onun gibi...Hiç bir yerde bulamadık.En son şansımıza yakınımızdaki bir eczanede bulduk.Ama son kalan bir tane ve en fazla bir kaç hafta yeter...
Sonuç surup hakikaten çok fazla gaz cıkarttırıyor oğluşumuza ,epey bir rahatlattı.Hatta ben çok üzüldüm;o kadar çok gaz çıkartıyor ki,diyorum nasıl dayanmış benim minik oğlum bunları çıkartamazken diye...
Neyse asıl konuya geleyim
Aranızda Nurse Harveys kullanan var mı başka?Şu an neden eczanelrde yok?Acaba üretimi filan mı yasaklandı?Sebebini bilen var mı?
Bir de olur ya=)belki bebişinin gaz problemi geçen ve elinde fazladan bu şuruptan olan vardır...
Gerçekten elimdeki son şişe biterse diye kara kara düşünüyorum...:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?