- 9 Ocak 2015
- 19.914
- 82.784
- 798
Ben anlamam kökünüzü kuruturum oğa göre :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa kuru iftira.Ben gayet sağlıklı tarifler ekliyorum.
![]()
Beni yak kendini yak herşeyi yak nur.Nayiir , yanacaksak beraber yanacazz adraaa ,zuhahhahhaahhaaa (Erol tas smileysi )![]()
Beni yak kendini yak herşeyi yak nur.![]()
Bence de diyet sinir yapıyor.Gel bak guzel kardesim , oturup guzel guzel konusup anlasalimAl şu şöbiyeti de ye bakim rahatla biraz yaw ne bu sinir
Hep diyetten oluyor bunlar
![]()
Anne eli değdiği zaman bir başka oluyor canımKayinvalideler bilgi deposu gibi , onlardan ogrenecek cok tarif ,puf noktasi var![]()
Canım mangalsız olur mu hiç.Yakmisken mangal da kurariz dimi adram![]()
Ne şobiyeti kız daha yeni spor yaptım omaaazGel bak guzel kardesim , oturup guzel guzel konusup anlasalimAl şu şöbiyeti de ye bakim rahatla biraz yaw ne bu sinir
Hep diyetten oluyor bunlar
![]()
Yok kız aslında realde cok uslu bi kızceyim beeenBence de diyet sinir yapıyor.![]()
Senin sınavın nasıl geçti eğer 0 alırsan ben de seni şikayet ederim anneneBen anlamam kökünüzü kuruturum oğa göre :)
Hafif ayva tatlımız var.O olur mu?Ne şobiyeti kız daha yeni spor yaptım omaaazNise bu seferlik böyle olsun görmiyim bir daha tatlılar maakrnalar ona göre
![]()
Hıhhh benim sınavım mötöş geçti bi keremSenin sınavın nasıl geçti eğer 0 alırsan ben de seni şikayet ederim annene@adra ve
nuryolu rahat birakirsan etmem belki oda belki.
![]()
Anne eli değdiği zaman bir başka oluyor canımBirde üzerine tecrübe eklendiği zaman olay bitmiştir
![]()
Omaz elma ver ordan sen en iyisiHafif ayva tatlımız var.O olur mu?![]()
Ne sınavı bu?Senin sınavın nasıl geçti eğer 0 alırsan ben de seni şikayet ederim annene@adra ve
nuryolu rahat birakirsan etmem belki oda belki.
![]()
Çok isabetli bir karar.Omaz elma ver ordan sen en iyisi![]()
Canım mangalsız olur mu hiç.![]()
Kanat sevmiyorum ben but al bana.Du ben kanatlari terbiyelim hemen canim![]()