- 28 Ocak 2009
- 34.697
- 58.919
- 1.123
Açık lise.Ne sınavı bu?Bulca elindeki kozu iyi kullan bizle uğraşmasın Feraceli.
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Açık lise.Ne sınavı bu?Bulca elindeki kozu iyi kullan bizle uğraşmasın Feraceli.
![]()
Ne şobiyeti kız daha yeni spor yaptım omaaazNise bu seferlik böyle olsun görmiyim bir daha tatlılar maakrnalar ona göre
![]()
En iyisi but.Du ben kanatlari terbiyelim hemen canim![]()
Sınavı da iyi geçmiş.Açık lise.![]()
Olmadi tariflerin basina "diyet "eklerim diyet tarif olurYarismadaki tarifler gibi
![]()
Motos noktası çıkmadı :) yeni bir kelime.Hıhhh benim sınavım mötöş geçti bi kerem![]()
Dövecem siizi haa ama laf ettiniz soz sağlıklı beslenmekle doyeti ayırınıyonuz sağlı yemekler yapmak diyete giriyi tımam mıOlmadi tariflerin basina "diyet "eklerim diyet tarif olurYarismadaki tarifler gibi
![]()
Bulca seninle damak zevklerini çok tutuyor.En iyisi but.Kanat bana kemikten ibaret geliyor nedense o yüzden hiç sevmiyorum bende.
![]()
Mötöşşş feracelice kelimeler bunlarMotos noktası çıkmadı :) yeni bir kelime.![]()
Kamu spotu;Mötöşşş feracelice kelimeler bunlar![]()
Yok kız aslında realde cok uslu bi kızceyim beeen![]()
Dövecem siizi haa ama laf ettiniz soz sağlıklı beslenmekle doyeti ayırınıyonuz sağlı yemekler yapmak diyete giriyi tımam mı![]()
Senin sınavın nasıl geçti eğer 0 alırsan ben de seni şikayet ederim annene@adra ve
nuryolu rahat birakirsan etmem belki oda belki.
![]()
Cadı sen ne uyumlu insansın öyle ya ben cazgırlık yapyom sen sakinliğini koruyonTimam o zeman![]()
![]()
Yaa utanıyomFeraceliyi cok sefiyoz biz , o bizim kaymakli kadayifimiz ,cikilatali dondurmamiz , su boregimizz![]()
![]()
Hafif ayva tatlımız var.O olur mu?![]()
Hepsini sana kargoluyorum.Oma mi yaFeroş yimezse ben alirim
![]()
![]()
Yerim sini tatlı şey yaaaKamu spotu;
Türkçeyi düzgün kullanalım.![]()
Cadı sen ne uyumlu insansın öyle ya ben cazgırlık yapyom sen sakinliğini koruyon![]()
Sensin tatlı.Yerim sini tatlı şey yaaa![]()