nutkum tutuldu

Gabriel_

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2007
2.885
3.699
658
3,5 aylık evliyim.dun aksam esımle konusurken laf lafı actı, ben 4 yıldır kamuda calısıyorum bu arada
calısmak ıstemedıgımı evlılıkle beraber benı cok yıprattıgını 5 yılımı doldurunca belkı ucretsız ızne ayrılabılecegımı soyledım
bu arara esımın ablası da cucugu olmamasına ragmen ucretsız ızınde ve gecen konusmamızda kadın bana ıznım bıtınce de donmıcem ıse ıstıfa edıcem ev hanımlıgı cok rahat ev hanımları cok sanslı demıstı
ben de esıme bunları da ornek verdım
esmın gozlerı belerdı resmen bana o kadar agır seyler soyledo kı, dedıgı laflar
sana babanın yapmadıgını ben mı yapacam
sen kendıne hamal arıyorsun
ben calısıyorsam sen de essek gıbı calısacaksın
calısmayan es ıstemıyorum
eger calısmassan annemlerle bırlıkte otururuz
yada bıter bu iş...
bu arada maaslarımızı soylemek ne kadar dogru kusuruma bakmayın ama olayı tam degerlendırebılmenız ıcın yazmam gerek sanırım
esım 4000 ben suan 2300 alıyoruz ve bana bu dayatmaları yaptı
cok kırgınım

bu nasıl bi kocadır allah aşkına..ne biçim sözler bunlar..umarım kalbini tekrar kazanır

benım pspkolojık durumumu dudunebılıyormusun suan
o kadar guvensız hıssedıyorum kı kendımı hayata karsı
bu adama hangı konuda nasıl guvenebılırım artık

eşin senin paran için mi evlenmiş onu anlamadım 4000 tl yetmiyormuymuş eşine ne kadar cins insanlar var ya allah yardımcın olsun canım

sakınnnnnn işinizi bırakmayın,bu zamanda devlette çalışıyorsunuz daha ne.zaman ne getirir insana bellimi olur.
çok bunaldıysanız,izin alın dinlenin biraz....

eşinize gelince,tepki vermesi normal ama bu kadar kaba ve öküzce deil.
biraz sakinleşince alın karşınıza konuşun..

kızlar cok zor durumdayım gercekten
ben ona nasıl gıvenırım artık yuzune nasıl bakarım
lutfen bana akıl verın
bıtmelı bu evlılık degıl mı
bu anlayısta bır ınsan

Eşinin tavrı hoş değil eşşek falan ne öyle... ama sizde de hata var niye çalışmak istemiyorsunuz ki eşinizin kazancına güveniyorsunuz hata yapıyorsunuz benim eşiminde kazancı yüksek ama çalışmamayı hiç düşünmedim. Evde oturup ne yapacaksınız imkanlarınız olduğu süre yardımcı bayan alırsınız ki eşinizin ve sizin kazancınız buna hayli müsait.

ben ondan efendılıgını bozmadan bu kararı bana bırakmasını en azından 'ben calısmanı ısterım ama yıne de sen bılırsın' demesını beklerdım

bu hafta 5 gun ızın almıstım suan evdeyım yanı bu hafta
kızlar olay cok cırkındı tavırları cok cırkındı
ısyerınde bazı sebeplerden abazıları kendımle bazıları ısyerımle ılgılı cok bunalmıstım

kamuda olupta calısmamak ne demek
arkadasım dunyanın bınbın turlu halı var
boyle ıyı bı ıs bırakılır mı?

Esinizin tavri ne kadar kotu nedemek hamalmi ariyorsun by hayatin kuralidir basta evin gecimini erkek saglar biz kadinlarda destek olmaya calisiriz, buna kafasi basmiyor mu? herneyse umarim hatasinin farkina varir ve gonlunuzu alir...ama sizde lutfen isinizi birakmayin, hele şu durumda asla...hayat bu ne getirecegi hic belli olmaz

Eşiniz çok saygısız
Bence de böyle birine güvenip te güzelim işinizden olmayın
Yarın ne getirir bilinmez

ben ondan efendılıgını bozmadan bu kararı bana bırakmasını en azından 'ben calısmanı ısterım ama yıne de sen bılırsın' demesını beklerdım

böyle kibar bir erkek bulursan banada haber et emi..

eşin bu kadar kibar ve anlayışlı cevap vermezdi inan (benim kocamda vermez)..

ama bu kadar hödükçe de konuşmamalıydı.

kırıldığını,üzüldüğünü anlat,duyduğun o kelimeleri eşine yakıştıramadığını söyle,ben deilde sen diye devam et konuşmaya..

o tum gun calısıp gelıcekmıs ben butun enerjımle evde oturuyor olacakmısım
bu nasıl bı dusunce
ev ıslerı ev duzenı baslıbasına bsy zaten yapılan ıs asla gozlerıne gozukmuyor kı
annesı ev hanımı hıc calısmamıs babası hakım
ve bana onlarla otururuz o zaman kıcını kırar oturursun dedı
ben dedım kı sonucta ev gecımı erkegın gorevı bu Islamda da boyle
Turk aıle yapısında bu yadırganacak bsy degıl ev hanımlıgı dıye bsy var dedım
dıyor kı madem Turk aıle yapısı o zaman bızımkıerle otururruz dıyor

kamuda olupta calısmamak ne demek
arkadasım dunyanın bınbın turlu halı var
boyle ıyı bı ıs bırakılır mı?

kızlar o konuda haklısınız ortada emeklerım var sonucta ama bu aralar psıkoljım cok yıprandı
ama bır erkegın bır esın bu dusuncede olması bana cok ters geldı benı cok yaraladı

Arkadaşım
Böyle bi adam varken en son düşüneceğin şey işi bırakmak olmalı
Sen işine sıkıca tutun, o her zaman seninle.. Yarın ne getirir bilinmez sonuçta..

Ama madem öyle kendi de ev işlerine yardım etsin
Tek çalışıp enerjisini bitiren o değil sonuçta

Yardım etmem derse de
Yardımcı tutun, geliriniz iyi, şartlarınız eşit
O yapmıyorsa sende yapma , ikiniz de 9 aylıksınız

Son düzenleme:

gonlumu almak mı asla yapmaz oyle bırsey
gece kendı kendıne konusuyordu ben yattıktan sonra bıttı bu ıs dıye
tıksınıyorum ondan

o akadar gerıldım kı gece heryerım agrıyor suan

pes yani bu kültürün içinde büyyüp bu kadar katı şekilde uzak olan n adirdir sanırım.
işinizi nolursa olsun bırakmayın ama izinde olduğunuz zaman heryer tertemiz mis gibi çeşit çeşit yemekler, çalışırken herşeyi salıvermiş şekilde bırak. bak ozaman kime bırakıyo kararı :)
ama eğer rahatsızlığın yoksa insanlardan yada sağlığın olarak bırakma ücretsiz izne ayrıl kafanı dinle biraz...

ayıp olmuş valla çalışmanı isteyebılır tek maasla gecınilemeyebılır ama söylenen sözlerde unutulacak gibi degil..
insan karısına böle dermı işte erkekler eşlerını tam benımseyemeden böle seyler yasanabılıyo her erkek böle konusmaz da konusanda oluyo işte....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…