nutkum tutuldu

kndindn başka kimseye yüzde yü güvenmemen gerektiğini öğrenmiş oldun böylece,işini ömür boyu sakın bırakma aldığın parayıda öncelikle kendine harca, ihtiyaçlarına vs.o geçindirsin evi bakalımkatkın az olsun laf derse d ihtiyaçlarımı karşılayamayacağına göre hiç konuima dersin görsün bakalım erkek olmak ne demekmiş

ikinizde milletvekilisiniz sanırım.O kadar maaşa ragmen sizi calıstırmak istiyorsa sevmiyor,paranız için birlikte

Tatlım işsizlik sandığın kadar zevkli bişey değil.(Ev hanımlığı yani)Hele birde çok arkadaş çevresi olan gezen biri değilsen kafanı taşlara vurursun .Ben işssiz biri olarak söylüyorum istediğim bi çok şeyi eşime yük olmamak için alamaıyorum 3 kuruşun hesabını yapıyorum maddi açıdan zorluğun olmayacaksa bile baban hariç başkasından harçlık istemek insanın ağırına gidiyor.Mutfak masrafları için verdiği parayı harcadığımda nerde ne ucuz onu bulmaya çalışıyorum sırf ne çabuk bitirdin demesin diye.Birde yıllarca çalışan insalar evde oturmaya gelemezler bunuda yabana atma.Senin yerinde olmak için şu an bende kursa gidiyorum.Bir 10 günlük izin al daha sonra canım işine dönersin.Eşinin konuşma tarzı hiç hoş değil sende yemek yaptığında aynı şeyi söyle o zaman benim yaptığımı annen yapmaz hamal mı buldun sen die öyle bir konuşma var mı ya((

Konunun hepsini okuyamadim ama cok uzuldum.ayrica evde ne is nede stres bitiyor görümcen atmis biraz.bir zamanlar ogretmen olan birinden duymak istersen anlatayim.cocuklar icin ve en bastan beri esim istemedigi icin istifa ettim.esime Göre para sorunummu vardi hep.oysa ise yaramak, gidecegim bir yerimin olmasini 15 yildir anlamadi. 3 cocukta ustune ekledim..calisirken daha duzenli oluyorsun, zamani iyi kullaniyorsun.ama simdi yarin yaparim vs....tembellesiyorsun,clevrende yoksa bir sure sonra ev kusu oluyorsun.esofman, daginik bir SAC, yemek kokan bir Ten, Ozon kokan bir el.......

Arkadaşım kişisel algılama ama çok güldüm bu erkek milleti kendileri kadın dediğin çalışmaz vıttırı zıttırı diye belermiyo muydu ömrü hayatımda ilk defa çalışmayan kadın istemiyorum diyen erkek görüyorum:))))
Çalışmak istemiyorsun sanırım zırlanıyor musun?aslında kolunda bileziğin senin yerinde olmak isteyen kaç kadın var sayamam ücretsiz izin bende yaptım valla 8. Aydan sonra afakan bastı beni çalışmak gibisi var mı yahu
Ama eşinin tavrı da hiç hoş olmamış

yeni evlisiniz şu an evde oturan bayanlara özeniyorsunuzdur görümcenize özeniyorsunuzdur evinizi seviyor tadını çıkartmak istiyorsunuzdur muhtemelen anlarım
eşinizin tavrı hiç doğru değil söylemi kötü olmuş
ben kadınların çalışması taraftarıyım heleki devlette çalışıyorsunuz özel sektöre göre kat be kat rahat çalışıyorsunuz demektir
hata yapmayın hayatta hiç birşeyin garantisi yok
ne eşinizin garantisi var ne gelirinizin garantisi var
yarınların bizlere ne getireceğini bilemeyiz
bence eşiniz haklı söylemi yanlış sadece bugün bu devirde tek maaşla geçim olmuyor
yarın öbür gün çocuk olduğunda şu an aldığınız yetmeyecek zaten

yooo eskidenmiş o dediğiniz
şimdiki erkekler okumuş çalışan özellikle devlet memuru eş adayına bakıyorlar
hayat zor eskidende zormuş ama
düşünün evlerimizdeki ceplerimizdeki teknolojiyi
bindiğimiz arabaları oturduğumuz evleri eşyaları
ufacık çocukların elinde bile tablet cep telefonu v.s
bizlerin elinde ona keza ayrı ayrı
evlerimiz lüks araçlarımız lüks eşyalarımız lüks yaşantımız lüks
devir onu gerektiriyor çünkü
tek maaşla olucak şeyler mi bunlar
annelerimize bakalım çok uzağa gitmeye gerek yok
onların yaşamıyla bizimki arasında dağlar kadar fark var dime
o zaman şartlar öyleymiş erkek dışarda çalışırmış zor yaşam
zor şartlarda alınan ev-araba-eşyalar
bizler kreşlerde kolejlerde okumadık lise son sınıfta dersane teranemiz vardı
şimdi bakın
çocuk okula başladımı özel ders dersane sınav telaşı başlıyor
bence kadında çalışmalı mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…