- 11 Kasım 2011
- 1.856
- 632
- 163
benım pspkolojık durumumu dudunebılıyormusun suan
o kadar guvensız hıssedıyorum kı kendımı hayata karsı
bu adama hangı konuda nasıl guvenebılırım artık
gonlumu almak mı asla yapmaz oyle bırsey
gece kendı kendıne konusuyordu ben yattıktan sonra bıttı bu ıs dıye
tıksınıyorum ondan
o akadar gerıldım kı gece heryerım agrıyor suan
ayıp olmuş valla çalışmanı isteyebılır tek maasla gecınilemeyebılır ama söylenen sözlerde unutulacak gibi degil..
insan karısına böle dermı işte erkekler eşlerını tam benımseyemeden böle seyler yasanabılıyo her erkek böle konusmaz da konusanda oluyo işte....
bu kadar kolaymı ya evlilik yuva olmak bir çatı altında ömrüm onunla geçicek diye düşünmek, helalim diye kanatlarının altına almak... dedelerimiz ninelerimiz bi divan bi kilimle başlayıp ömür boyu birlikte demişler.. sırtınızı dayıcağınız biri değil en azından şuanda... ona güvenip geleceğinizi yakmayın. ve bencede bu evlilikte düşünülecek çok şey var..
eşinin söylediği sözler ve bu şekilde dayatması çok yanlışş , böyle düşünen bir adamla evlisin sakın çalışmayı bırakma derim yarın öbürgün yedirdiği ekmeği de başına kakar erkek sorumluluğunun farkında değil...
ben ondan efendılıgını bozmadan bu kararı bana bırakmasını en azından 'ben calısmanı ısterım ama yıne de sen bılırsın' demesını beklerdım
DİREK BOŞANICAM senden de
evet canım
ben de bunu duymak ıstıyorum belkı
belkı kendı dusuncemı teyıt etmek ıstıyorum dısardan bakan bı gozle
bu evlılıgın bıtmesı gerektıgını
Erkekleri tepenize çıkarıp onun vazifelerinide üstlenirseniz
olacağı bu !!!
Çalışıp evine bakmak erkeğin görevidir..
ÜSTÜNE ÜSTLÜK, KARISININ SOSYAL GÜVENCELERİNİDE SAĞLAMAK ZORUNDADIR.. !!!
O vakit, erkekte çocuk doğursun, yemek yapsın, ütü yapsın,
temizlik yapsın, yapar mı? Hayır..
Karım hem erkek gibi dışarda çalışsın,
hem bana karılık yapsın,
hem de evimi temizleyip hizmetçilik yapsın..
Başka sıkıntın var mıydı, beyzade hazretleri?
NEFRET EDİYORUM, BÖYLE BECERİKSİZ,
PARAZİT,
KARISINI ÇALIŞMAYA ZORLAYAN, "BELEŞÇİ" ERKEKLERDEN..
ASALAKLIK RESMEN..
Adamda biraz gurur olur, haysiyet olur..
Ne işe yarar bu tip erkekler anlamam ki !!!
Baş indirmeyin şu sığıntı erkeklere..
Karısına bakamayan beceriksizlere kapı gösterilmeli, en tez vakitte..
Valla o adamın gözünü para bürümüş bence bi kadın isterse çalışır çalışmak zorunda değil bence... Ki maaşı gayet iyi eşinin. Ben evlendim 3 sene dinlendim hiç çalışmadım. zaten yıllarca okul sonra iş. Keyif yapayım dedim eşim hiç laf etmedi. Sen taviz verme kesin konuş onunla. Böyle bir ilişki nereye gider ne olur sonra? çözümlemen lazım yoksa katlanır büyür bu olaylar.. Üzüldüm yaaa yazık yani emeğine3,5 aylık evliyim.dun aksam esımle konusurken laf lafı actı, ben 4 yıldır kamuda calısıyorum bu arada
calısmak ıstemedıgımı evlılıkle beraber benı cok yıprattıgını 5 yılımı doldurunca belkı ucretsız ızne ayrılabılecegımı soyledım
bu arara esımın ablası da cucugu olmamasına ragmen ucretsız ızınde ve gecen konusmamızda kadın bana ıznım bıtınce de donmıcem ıse ıstıfa edıcem ev hanımlıgı cok rahat ev hanımları cok sanslı demıstı
ben de esıme bunları da ornek verdım
esmın gozlerı belerdı resmen bana o kadar agır seyler soyledo kı, dedıgı laflar
sana babanın yapmadıgını ben mı yapacam
sen kendıne hamal arıyorsun
ben calısıyorsam sen de essek gıbı calısacaksın
calısmayan es ıstemıyorum
eger calısmassan annemlerle bırlıkte otururuz
yada bıter bu iş...
bu arada maaslarımızı soylemek ne kadar dogru kusuruma bakmayın ama olayı tam degerlendırebılmenız ıcın yazmam gerek sanırım
esım 4000 ben suan 2300 alıyoruz ve bana bu dayatmaları yaptı
cok kırgınım
3,5 aylık evliyim.dun aksam esımle konusurken laf lafı actı, ben 4 yıldır kamuda calısıyorum bu arada
calısmak ıstemedıgımı evlılıkle beraber benı cok yıprattıgını 5 yılımı doldurunca belkı ucretsız ızne ayrılabılecegımı soyledım
bu arara esımın ablası da cucugu olmamasına ragmen ucretsız ızınde ve gecen konusmamızda kadın bana ıznım bıtınce de donmıcem ıse ıstıfa edıcem ev hanımlıgı cok rahat ev hanımları cok sanslı demıstı
ben de esıme bunları da ornek verdım
esmın gozlerı belerdı resmen bana o kadar agır seyler soyledo kı, dedıgı laflar
sana babanın yapmadıgını ben mı yapacam
sen kendıne hamal arıyorsun
ben calısıyorsam sen de essek gıbı calısacaksın
calısmayan es ıstemıyorum
eger calısmassan annemlerle bırlıkte otururuz
yada bıter bu iş...
bu arada maaslarımızı soylemek ne kadar dogru kusuruma bakmayın ama olayı tam degerlendırebılmenız ıcın yazmam gerek sanırım
esım 4000 ben suan 2300 alıyoruz ve bana bu dayatmaları yaptı
cok kırgınım
öncelikle kocan anlayışlı biri bile olsa işini bırakma ne güzel kamuda çalışıyorsun bir güvencen var sakın böyle bir hataya düşmeeşine gelince herşeyi söylemenin bir yolu yordamı vardır bu ne biçim bir konuşma tarzı adam resmen seni değil maaşını istiyorum demiş ama bunu bile kibarca söyleyememiş yerinde olsam işi bırakacağıma yolun başındayken bu adamı bırakırdım eşin bunu haketti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?