bitirmek değilde canım düşülmesi gerek. bitti bu iş diye kestirip atmak çok acı verici bişey. sen namusuna laf getirmemişsin saygısızlık yapmamışsın. sen hiç bişey demesen kocan bitti diye ısrar edicekse bencede bitmeli çoluk çocuk yokken. ama dur bi kafasını dinleyince hata yaptığını anlıcakmı sana bazı konularda hak vericekmi yada söylemenin güzel yolunu bulucakmı bi bak.. babanın yapmadığını ben mi yapıcam ne demek ne kadar iğrenç bi laf.. yada ben babasız olduğum için baba geçen kelimeler beni böyle yaralıyo bilmiyorum...
kızlar o konuda haklısınız ortada emeklerım var sonucta ama bu aralar psıkoljım cok yıprandı
ama bır erkegın bır esın bu dusuncede olması bana cok ters geldı benı cok yaraladı
bugünden itibaren de evde hiç bir şeye elini sürmemeni tavsiye diyorum aklı başına gelene kadar
ben o adamı bugün boşardım
şimdi hemen atlayanlar olacak tabi bundan boşanılır mı diye
neyden boşanılır çok merak ediyorum
güvenmediğin arkanda olmayacağını açıkça söyleyen bi insanlar evli kalıp da napıcam
sen boşanmayacaksan bile ona bir ders vermek zorundasın
bunca lafı yiyip oturursan daha fazlasını da yersin
boşanmayacaksan bile git bi dilekçe ver en azından
anyayı konyayı görsün
gerizekalı
o lafı benı nasıl yaraladı anlatamam sana
babamı dusundum babam bana asla baskı kurmadı kı nerden cıkardı bunu benı okutmak kurslara para dokmek mıydı sucu
bı de bana tedavı ol dıyor kendısının dusuncelerı ne kadar carpı
yazzlrım bozuk olabılır cumlelerım aglamaktan yazamıyrm
ben de bunu dusunuyorum
bugun gıdıp dılekce vermeyı
adlıyeye gıdıp avulat olmadan aıle mahkemesıne mı verıcem dılekceyı avukat sart degıl galıba
bır de dava acılınca ısyerıne polıs mı gelıyor arastırma ıcın , ısyerınde bır arkadasın bosanma asamasında polısler gelıp sorusturmustu onu boyle bı uygulamam ı var
bunu ıstemıyorum
arkadaşım ağlayıp kendini yıpratma sakın hatta daha kendine güven , bazen düşünüyorum da baba evimde yüzüm düşşe ailem ortalığı ayağa kaldırırdı noldu diye neden üzgünsün diye ama evlenince işte ne kadar sevsekte güvensekte el oğlu işte , nolursa olsun yapayanlızız önce bunu bilerek yaşayıp kimseye güvenmemek lazım, sakın üzülme
Çalışan kadın olmak erkeğin vazifelerini üstlenmek anlamına gelmez tamamen
Kendi istiyorsa kariyer veya ekonomik gelir odaklı çalışabilir kadın
Bu erkekleri tepemize çıkardığımız anlamına gelmez
Her iki eş te çalışıyorsa ev işleri de ortak yapılmalı, onda hemfikiriz evet
o lafı benı nasıl yaraladı anlatamam sana
babamı dusundum babam bana asla baskı kurmadı kı nerden cıkardı bunu benı okutmak kurslara para dokmek mıydı sucu
bı de bana tedavı ol dıyor kendısının dusuncelerı ne kadar carpı
yazzlrım bozuk olabılır cumlelerım aglamaktan yazamıyrm
arkadaşım eşin ne iş yapıyo sakıncası yoksa söyler misin merak ettim
esım muhendıs
kamuda acalısıyor
maası yuksek cunku a grubu denılen uzman kadrosunda calıstıgı ıcın
ben de oyle a grubu kadro oldugum ıcın maaslar boyle
benımde ıs yerımde cıddı sorunlarım var
uzun suredır var bu ara gene tırmandı olaylar
aglıyorum
esım ısten cık demıyor nasıl dıyebılırkı ıkımızın maası 2600 ben henuz zam almadım 1100 lıra kredı oduyoruz
zaten evlenırken konusmustuk bunları o sebebten ben esımden hıc bır zaman calısmayacagım dıye bısey ısteyemem ama esım kendısı soyluyor 3 bın lıra maas alsaydım senın calısmanı asla ıstemezdım dıye
ama sızın maaslar cok ıyı
standartların ustunde bana gore
neden ıstemıyor evınız arabanız vs yokmu bunları almak ıcınmı yada yuklu borcunuzmu var?
kredi filan ödüyo musunuz peki ev araba kredisi filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?