nutkum tutuldu

Benimde 4 yillik bir iliskim var ve gelecegi cok iyi olan bir bolumde son sinif ogrencisiyim.Bende erkek arkadasimi calismak icin ikna etmeye calisiyorum.Suan bana okadar sansli geliyorsunuz ki

Benimde 4 yillik bir iliskim var ve gelecegi cok iyi olan bir bolumde son sinif ogrencisiyim.Bende erkek arkadasimi calismak icin ikna etmeye calisiyorum.Suan bana okadar sansli geliyorsunuz ki

Birilerini ikna etmek icin mi okutuyor seni ailen?

Ona ne oluyormuş? Su hayatta en son müdahale edeceği sey senin mesleğin/işin olmalı.

Bacak kadar cocukları sımartmayın şöyle sonra cok uğrasırsınız.

Sakin :) İkna etmeye calisiyorum derken o bana istedigini soyledi bende ona bunu asla kabul edemeyecegimi, hayallarimin oldugunu kendi hayallerimden ote ailemjn hayallerinib oldugun soyledim ve konuyu kapattim. Tekrar acipta konusmadik,gunu gelip isler iyice ciddiye gittiginde tekrar konusulur.Ama kendiside benim kararimin arkasinda duracagimi vazgecmeyecegimi biliyor. Sizinde dediginiz gibi benim ailem bosuna okutmuyor

6300 ayda hiçte fena bir para değil şayet aşırı aşırı masraflarınız yoksa niye böyle demişki acaba birşeyemi sinirliydi ?:26:

Öncelikle Allah sana çooooook sabır versin. Sana söylenen bu sözler hiçbir zaman aklından çıkmayacak bunu unutma ve eşin denen o paragöz adamın senin gözünde bir değeri kalmayacak.
Bu nedir böyle ya erkeklerin gözü kadınların parasında böyle erkeklik mi olur. Konu sahibi kardeşim, sakın ama sakın bu adama koca diye güvenip işini bırakma. En önemlisi sakın ama sakın bu adamın başka konularda ne mal olduğunu iyice öğrenmeden çocuk yapmaya kalkma. Herkesin düşüncesi farklıdır ama ben alttan alan tiplerden değilim, o laflar üzerine o adamı anında kapının önüne koyardım köpekler gibi yalvartırdım sonra da tekmeyi basardım.
Bu yeni nesil erkekler de çok uyanık çalışacak bayan buldular mı hemen atlıyorlar, bir de utanmadan eşlerinin maaş kartına el koyupta bir çay parası bile vermeyenler var.
Eşine de ki '' vay be işi bırakacağımdan değil niye bırakayım sadece beni ne kadar düşündüğünü, iş yerimdeki sorunlarım yüzünden bana destek olup olmayacağını görmek istemiştim ama maşallah bir anda içinde ne kadar pislik düşünce varsa ortaya döküverdin '' de.
Amaaan uzatmayayım.

1- sakın işini bırakma.

2- sakın bu adama çocuk yapma.

3- sakın maaş kartını ona verme.

4- ev- araba almaya karar verdiğinizde alınacak şey sadece onun üzerine değil müşterek olsun. Ev alacaksanız krediyi sen çek ev senin üzerine olsun.

5- araba kullanmayı bilmiyorsan ve eşin araba alalım derse hiçbir şekilde 5 kuruşunu bile verme.

6- Hiç bir ev işini de artık tek başına yapma. yapmıyorsa muhakkak her hafta temizlik için bir bayan bul bu bayanın parasını da ortak ödeyin.

siz çalişmazsaniz evinize 4000 tl gireek ve sizler bununla geçinemeyip annenizin yanina taşinacaksiniz?eşiniz şükresin bence

bu konuyu gecen kış acmıştım...
köprünn altından çok sular aktı kızlar
içimi dökbildiğim tek yer burası
ben 30 uma bastım
ben bu konuyu actıgımdan bu yana gecen zamanda, nasıl karakter yoksunu bir aamla evlendiğimi anladım....
onun uzerine o kadar çokkkkkk olay yasandı ki...
bu lanet toplum dar görüşlü iş çevrem, gercek olmayan arkadas cevrem yuzunden ben boşanamadım
aa hayata küstü bittim tükendim yok oldum....
allahım alsın canımı ne olur
ben çok acı cekiyorum
cok yalnızım
yasamak istemiyorum asla istemmiyorum
benim bir bebeğim olamicak
benim bu hayatta yuvam olamıcak

Bencede siz esinize derseniz ben rahatima bakcam sen bana bak oykesine isten ayirilicam bende derdim beni kullamiyormusgibi hissederdim..ve o an soka girerdim..karimda olsa rahat evde ohh gibisine sende git cakis gibi her esin zoruna gider her seyin altinda sevgi yatmaz..sevmek sevmemek adamlikla alakasi yok..senin bu konuda iletisimin yanlis..hem neden cakismak istemiyosun ev isleri ymeek cart curt hele bir cocugun olsun bekle bir. Senin kide tembellikten yani..sen hatakisin..ben esime desem esimde ben calisim orahatina baksin der...sana da esin gelse dese ben rahatmis ev evde olucam sen calis ayni tepkiyi veriridin..eger boyle bir karar verdiysen tembellik yapiyorsan evde kal ama baska seyleri bahane goster bari isten cikarildim falan ne vileyim..ne demek istemiyorum evde oturucam..biraz yanlis bir karar bence..ben bi is sahibi olayim diye acikcasi kendimi hirpaliyorum. Esim cok iyi para kazansa bile bunu yaparim cunku benim kendi ayaklarimin uzeeinde durmam ap ayri biseyy.ayrica esinle boyle konusmak icin 3.5 aylik evlilikte yanlis..seni koca parasi yiyen kadin gibi gorur cunku imkanin varken cocugun yokken isi birakma karari..ayaklarinin uzerinde durmak baska bisey.. bir seyi cok isteyip alamadiginda anliyorsun esin sana sormaya basliyor bereye harcadin onu koy vunu al ..hakli olarak desede sen icinden geciriyorsun bende cakissam da bir gunde benim elim cantama gitse diye:)

Sonradan olanlar paraylami ilgili..yani bu konuylami

Bir kac sene once internette tanistigin kisylemi evlisin?

Diğer konunu da okudum arkadaşım senın canına kastın mı var ?
Aılende yanındaymıs eşinin şartlarını kabul etme demişler sana neden surduruyorsun bu ezıyetı ?
Senden para bekleyen senı saymayan sen benım asıl aılem değilsin diyen biriyle ne kadar devam edebılırsın kı hayata?

ben bu konuya yorum yaparken seni güçlü ayakları üzerinde durabilen kendini seven saygı duyan bir birey sanmıştım.daha sonra açtığın konularıda okuyunca senin kesinlikle bi tedaviye ihtiyacın olduğunu anladım.bence bi uzmandan yardım almalısın.zira psikolojisi yerinde hiçbir kadın bu evliliği sürdürmez.

Tavir cok cirkin ayrica su durumda o senin degil sen onun hamali gibisin,bir erkege asla yakismaan.bir davranis olmus... ben ogretmenim maasimda sizin gibi. Esim ozel bir sirkette iyi bir konumda ama benden az kazaniyor buna ragmen birsikintim.oldugunda istifa et hayatim ben gerekirse ikinci is yaparim yine sana simdiki gibi hayat yasatirim boynumun borcu bu diyor... bende varimi yogumu sererim onaa.. evlilik boyle olmali arkadasim kaldiki esinizin maasi cok guzel allah artirsin ikinci isede gerek yok boyle davranmasini anlayamadim....

psikolojim çok kötü kızlar şuan çok kötüyüm
o olaydan sonra bu 1 yıl içinde yasananları anlasam sığmaz buraya
boşandıktan sonra il dışına tayin hakkım varmı
çok lanet bır kurumdayım
personelini zerre düşünmeyen bir kurum
çok çkötüm bir insanın hayatında hersey mi çok kötü olur
zaten o lanet işyerimdeki lanet insanlarla böyle bır süreç geçmez

Erkekler tuhaf . Hayat dahada tuhaf . Sanirim siz cok dolmussunuz . Allah yardimciniz olsun .

Son düzenleme:

Canım önceki konularını okudum. Çok şeyler yaşamışsın açtığın konularda nereye gitsen hangi durumda olsan hep bir memnuniyetsizlik bir kendine acıma durumu var. Bence öncelikli olarak sendeki kronik ruh halini düzeltmek için çareler bulmalısın. Evliliğin yanlış evlendiğin kişi yanlış ama düzgün olmayan bir ruh halinde seçtiğin kişi zaten çok düzgün olmaz. Kurumun kötü ama insiyatif alamıyorsun gördüğüm kadarıyla. Oldukça pasifize oluyorsun sana yönelen durumlara karşı. Bende mesela çalıştığım kurumda bazı durumlardan dolayı çok zorlandım son iki sene. Dedim Allah'ım ben nereye düştüm böyle. Ama işte zorlandım yeri geldi bunaldım başka sorunlarımda oldu bu foruma yazdığım atlatmaya çalıştım ama insiyatifimi kaybetmeden. Durumumun farkındaydım çözmeye çalıştım çabaladım. Şu an çok şükür iyiyim hem iş ortamında hem iki ilişki babında. Demem o ki herkes yaşıyor sende yaşıyorsun ama hep demoralize gibisin sanki.

esınızın tavrı sızın bence calısmanız gerektıgını bırakmamanız gerektıgını gosterıyor
esınız öyle dedı beyefendı hazretlerı öyle ıstedı dıye deıl böyle bır esınız oldugu ıcın ......
bı ınsan cebıne 2bın ve ustu gırerken nasıl bırakmak ıster onuda anlamadım...
ben olsam helekı eşim onu demişsse hiçde ayrılmazdım o ısten
ve tekrar yinelıyorum eşim öle dedı dıye deıl ööyyle bı esşimm var diye..

esınızın tavrı sızın bence calısmanız gerektıgını bırakmamanız gerektıgını gosterıyor
esınız öyle dedı beyefendı hazretlerı öyle ıstedı dıye deıl böyle bır esınız oldugu ıcın ......
bı ınsan cebıne 2bın ve ustu gırerken nasıl bırakmak ıster onuda anlamadım...
ben olsam helekı eşim onu demişsse hiçde ayrılmazdım o ısten
ve tekrar yinelıyorum eşim öle dedı dıye deıl ööyyle bı esşimm var diye..

sizdeki lükss kımsede yok
maşallah
bız burda kazanmak ıcın takla atıyoruz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…