Bebek Beslenmesi Nutricia İnfatrini mama kullanan varmı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Sselmaa

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2015
74
24
8
39
Bugün doktora gittik oğlum az kilo alıyor. Rutin kontrol vardı, boyu 70 kilosu 7200 doktorum kilosu az dedi kaç aydır çok az kilo alıyor iştahoda yerinde emziriyorum ek gıdaya başladık yemesi gerekenleri yiyor ama yok kilo almıyor kafayı yiycem ek olarak hünde 1 tane nutricia infatrini mama verdi ilk defa duydum bu nedir kullanan varmı

Canım kaç aylık bebeğin ek gıdaya başladık demişsin 6 aylıksa eğer doktorunun üzerine konuşmak istemem ama boyu ve kilosu iyi bence persentil eğrisi i hesaplasana bi. Biz 5.5 aylığız 5945 kilosu her ay çok az kilo alıyor yemiyor bişe biz kullandk ama aşırı bi değişim olmadı benim kızım aşırı hareketli belki onu içmese daha kötü olurdu onu bilemiyorum.

Merhabalar..

Benim kızım 1 yaşına girdi. 6 aylıktan itibaren kilo alımı yavaşladı ayda 300-500gr arası alıyordu.. Büyüme çizgisi altında değildi ama desteklemek amaçlı başlattı doktorumuz mamaya.. Ve hâlâ da kullanıyoruz. Pastörize süt hiç vermedim. Özellikle geceleri biberonla besliyorum çok memnunum..
Kızım da ek gıda ve anne sütü alırdı, çok güzel yerdi ama kilo alamazdı. Şükür düzeldik..
Sımdı 12 aylık ve 9500 gr ☺️

Back
X