O adamla hala görüşmeye devam ediyorum. Benden derdini sürekli saklıyordu. En sonunda buldum ? Sizce bu borçtan kurtulabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zorunlucum, hangisi bu?

He şimdi okudum, işyeri filan demişsin, bu şu fakfirendolupfakfaklamayan arkadaş. Taam.
Ee anlat sen sonra nooldu? :işsiz:

Bu adam hangi adam, sizi bedenen ve manen sömüren arkadaş mı? Bir de üstüne para verin tam olsun???

İşyerinden bu adam ile aralıklarla evde görüştüğümü söylemiştim. Hatta bana önceki konularımda da ilişkini acilen kes dediniz. Bugün denedim. Ama neden olmuyor . Ona da söyledim dedim bu şekilde olmaya devam edecekse (eve gelip birlikte olma şeklinde) pskilojık olarak çok etkileniyorum. Ben böyle biri değilim dedim. Sonra dışarıda bunları konuştuktan sonra eve geldik sadece dizime yattı anlatmaya başladı . Eski kız arkadaşını 5 sene öncekini anlattı unutamadığını onu çok sevdiğini neden onu bıraktığını neden olmadı deyip durdu. Arkadan şarkı çaldıkça çok ağladım dedi bu şarkılarda. Bir erkek karşısındakinden hoşlansa bunları anlatabilir miydi ? Bu adamdan nasıl uzaklaşacağım nasıl durduracağım kendimi . Soruyor bana seninle sevgili olsak ikimizde üzülürüz diyor .. yani bilmiyorum adam ne yapmaya çalışıyor

Metafor değil cidden soruyorum başka adam yok mu? Yok mu? Yok mu??? Bundan daha kötüsünü arasan bulamazsın. hem seni kullanıyor, hem 5 parasız hem kumarbaz.

Zorunlucum, hangisi bu?

He şimdi okudum, işyeri filan demişsin, bu şu fakfirendolupfakfaklamayan arkadaş. Taam.
Fakfirendolupfakfaklamayan nedir ya hu biri beni aydinlatsin

Fakfirendolupfakfaklamayan nedir ya hu biri beni aydinlatsin

Bu da sizinkinden, kuşu uçmayangillerden:işsiz: Konu sahibesi ile birbirinize destek olursunuz artık:deli: aynı tip adamlardan hoşlanıyorsunuz dicem ama sizin yine aklınız var konu sahibesinde o da yok:bicak:

Zorunlucum, hangisi bu?

Strobe valla sen gelip olayi aydinlatmadan konulara yazmasam mi diye dusunur hale geldim bshshs

Çok şeyler paylaştık . İşyerinden de ortak arkadaşız .. bi çok şeyi paylaştık
İnsanlar yıllardan sonra boşanıyorlar..çocukları olanlar dahil..siz evlenmemişsiniz 6 aylık bir işikiniz var.Adam size istediğinizi veremiyor, tatmin edemiyormuş.Yetmedi kumar oynuyor ve borcu var.Diyelimki evlendiniz yatakta huzur yok,kumarcı bir eş ve onun borçlarını ödemek için çabalayan siz?nasıl bir son bekliyor sunuz bu durumda
Ya yanlış anlamayında bişey soracağım bir erkek bir kadını nasıl tatmin edemiyor cinsel anlamda oda ayrı konu
Kadınları tatmin etmenin türlü türlü yolları var bunu başaramaması uğraşmak istememesinden mi,yada bencil olmasından mı kaynaklanıyor acaba bilemedim
Siz yol yakınken dönün üzülürsünüz
Sizi hakeden mutlu edebilecek biriyle birlikte olun.Değmez böyle insanlarla uğraşmaya

kendimden 9 yaş büyük yani o 33 yaşında biri ile görüşmeye devam ediyorum. 6 ay oldu görüşüyoruz konuşuyoruz .. evime geliyor bir şeyler paylaşıyoruz . Hoş beni tatmin edemiyor ama ortak olarak Film izliyoruz . Kendisinde Alkol sigara yok . Ama sürekli bana söylemediği bi derdim var diyordu . Bende bi gün bunun son arama sekmelerini görünce bu derdin ne olduğunu çözdüm . Meğer kumar borcuymuş . Bu adam bu borçtan kurtulabilir mi . Ben onunla mutlu olabilir miyim ? Ama şöyle de bir durum var hiç para harcamıyor . Öğlen yemeklerinde başka zamanlarda hiç harcamıyor. Şimdi ben napmalıyım kumar borcu olan biri sürekli oynar mı
Kumar borcunu ödemelisin. O borç yapsın sen öde.ideal ilişki

kendimden 9 yaş büyük yani o 33 yaşında biri ile görüşmeye devam ediyorum. 6 ay oldu görüşüyoruz konuşuyoruz .. evime geliyor bir şeyler paylaşıyoruz . Hoş beni tatmin edemiyor ama ortak olarak Film izliyoruz . Kendisinde Alkol sigara yok . Ama sürekli bana söylemediği bi derdim var diyordu . Bende bi gün bunun son arama sekmelerini görünce bu derdin ne olduğunu çözdüm . Meğer kumar borcuymuş . Bu adam bu borçtan kurtulabilir mi . Ben onunla mutlu olabilir miyim ? Ama şöyle de bir durum var hiç para harcamıyor . Öğlen yemeklerinde başka zamanlarda hiç harcamıyor. Şimdi ben napmalıyım kumar borcu olan biri sürekli oynar mı

Of bi de o kadar şeyin üzerine kumarbaz mı çıktı bu adam? Hem yatakta kötü, hem başka birine aşıktı sanki, bir de kumarbaz ve cimri mi?

Bu konulara hep yazdığım şeyi yazmak istiyorum. Türkiyedeyiz ve kadınız arkadaşlar lütfen ya. Sizinle film izlemek isteyecek 50 karşı cins yığarsınız kapınıza bir mesajınızla. Olmayacak adamlara takılıp kalmayalım böyle.

Bu adam hangi adam, sizi bedenen ve manen sömüren arkadaş mı? Bir de üstüne para verin tam olsun???

Metafor değil cidden soruyorum başka adam yok mu? Yok mu? Yok mu??? Bundan daha kötüsünü arasan bulamazsın. hem seni kullanıyor, hem 5 parasız hem kumarbaz.
Gerçekten haklısınız gerçekten çok haklısınız attık bende kendimi tokatlamak istiyorum

Gerçekten haklısınız gerçekten çok haklısınız attık bende kendimi tokatlamak istiyorum

Valla konu sahibesi şu konuları göreceğime gözlerime mil çekseler dediğim 2 üye var biri sizsiniz, diğeri de kocası tarafından kandırılıp boşanan cankardeş.

Daha 25 yaşındasın, çok gençsin boşver bu adamı. Dışarı çık, gez toz eminim daha iyisinin bulursun. Bu adamı sil rehberinden hatta mümkünse iş değiştir ya da departman değiştir uzak dur artık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X