- 18 Mart 2021
- 11.869
- 62.048
- 548
- Konu Sahibi zorunlualann
- #61
Kız belki azıcık fingirdesme falan olur da o kadar yaşanmışlık boşa gitmezIstersen direk dansi yap, kus yoksa yok yani![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız belki azıcık fingirdesme falan olur da o kadar yaşanmışlık boşa gitmezIstersen direk dansi yap, kus yoksa yok yani![]()
Ay yok be adam bunun kucagina yatip eski sevgilisini anlatiyomus, psikolog seanslari pahali geliyo heralde, hic bi fingirdesme falan beklemezdim ben o adamdan, son kullanma tarihi gecmis onunKız belki azıcık fingirdesme falan olur da o kadar yaşanmışlık boşa gitmez![]()
Adam hem elini sürmeyecek hem kumar borcunu ödetecek sonra o eski sevgilisine gidip tatmin edecekAy yok be adam bunun kucagina yatip eski sevgilisini anlatiyomus, psikolog seanslari pahali geliyo heralde, hic bi fingirdesme falan beklemezdim ben o adamdan, son kullanma tarihi gecmis onun
Bi de 10 yaş büyük adam,püüü, tekrar soruyorum, anan baban yok mu senin çocum? Yalniz mi yaşiyosun sen?Adam hem elini sürmeyecek hem kumar borcunu ödetecek sonra o eski sevgilisine gidip tatmin edecek![]()
Hayir dumduz gercekleri yazdikBen kesin bu konu yüzünden ban yerim
Konuyu komedigile vurduk diye az sonra mune gelip cimbizlayacak![]()
Yok canım hiç oynar mı çek kredi öde böylesine malı pardon iyisi daha bulunmazkendimden 9 yaş büyük yani o 33 yaşında biri ile görüşmeye devam ediyorum. 6 ay oldu görüşüyoruz konuşuyoruz .. evime geliyor bir şeyler paylaşıyoruz . Hoş beni tatmin edemiyor ama ortak olarak Film izliyoruz . Kendisinde Alkol sigara yok . Ama sürekli bana söylemediği bi derdim var diyordu . Bende bi gün bunun son arama sekmelerini görünce bu derdin ne olduğunu çözdüm . Meğer kumar borcuymuş . Bu adam bu borçtan kurtulabilir mi . Ben onunla mutlu olabilir miyim ? Ama şöyle de bir durum var hiç para harcamıyor . Öğlen yemeklerinde başka zamanlarda hiç harcamıyor. Şimdi ben napmalıyım kumar borcu olan biri sürekli oynar mı
Hic bi zevisme yapmiyo
Klasik bağımlı ablalara sorduğum soruyu sorayım diye düşündüm acaba altından mı dedim ama tatmin de etmiyormuş teneke bile sayılmaz. Neden bu ısrar ben de şaştımSon mesajımı yazıyorum, rica ederim bu aşağılamayı kendine layık görme artık. yanında başkasını seviyorum seni de kallanıyorum işte diyen adamdan nasıl soğumazsın? Hiç mi kendine saygın yok?Konularını okurken üzülüyorum senin için adam gibi bir terapiste görün gerekirse ama kendini şu iğrenç tipe aşağılatma artık.
Ay cevap da vermiyo hicbiseye, eger oyleyse adam hepten düştü gözümden, ben sanki olay opusmeden ileri gitmiyo gibi anladim.ben öyle anlamadım.
3 kerede bir kere dudaklarım dışında öpüyor demiş. yani adam direkt mevzuya giriyormuş zorunlunun sıkıntısı o.
adam sevmediği kadınla sevişmiyor yani![]()
Ay cevap da vermiyo hicbiseye, eger oyleyse adam hepten düştü gözümden, ben sanki olay opusmeden ileri gitmiyo gibi anladim.
Yok dogru diyosun önce ki konuya baktim bi daha, eve gelip birlikte olmaktan ibaret bi iliski demis, kendi de farkinda aslinda durumun.niye yahu adam net.
eve geliyor fakbadilik yapıyor unutamadığı eski sevgilisini falan anlatıyor sonra gidiyor. iş yerinde de hiç birşey yokmuş gibi davranıyor.
borcu olduğunu duyunca ahhaa adamın zayıf bir yönü var.ben buradan yürürüm ve f.b likten sevgililiğe terfi ederim sanıyor ama yanılıyorrrYok dogru diyosun önce ki konuya baktim bi daha, eve gelip birlikte olmaktan ibaret bi iliski demis, kendi de farkinda aslinda durumun.
Ben kacirmısım bu civcivlerin meselelerini desenebu kuş konuları bu haftanın trend i galiba