O adamla hala görüşmeye devam ediyorum. Benden derdini sürekli saklıyordu. En sonunda buldum ? Sizce bu borçtan kurtulabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kız belki azıcık fingirdesme falan olur da o kadar yaşanmışlık boşa gitmez :KK53:
Ay yok be adam bunun kucagina yatip eski sevgilisini anlatiyomus, psikolog seanslari pahali geliyo heralde, hic bi fingirdesme falan beklemezdim ben o adamdan, son kullanma tarihi gecmis onun

Ay yok be adam bunun kucagina yatip eski sevgilisini anlatiyomus, psikolog seanslari pahali geliyo heralde, hic bi fingirdesme falan beklemezdim ben o adamdan, son kullanma tarihi gecmis onun
Adam hem elini sürmeyecek hem kumar borcunu ödetecek sonra o eski sevgilisine gidip tatmin edecek :KK14:

kendimden 9 yaş büyük yani o 33 yaşında biri ile görüşmeye devam ediyorum. 6 ay oldu görüşüyoruz konuşuyoruz .. evime geliyor bir şeyler paylaşıyoruz . Hoş beni tatmin edemiyor ama ortak olarak Film izliyoruz . Kendisinde Alkol sigara yok . Ama sürekli bana söylemediği bi derdim var diyordu . Bende bi gün bunun son arama sekmelerini görünce bu derdin ne olduğunu çözdüm . Meğer kumar borcuymuş . Bu adam bu borçtan kurtulabilir mi . Ben onunla mutlu olabilir miyim ? Ama şöyle de bir durum var hiç para harcamıyor . Öğlen yemeklerinde başka zamanlarda hiç harcamıyor. Şimdi ben napmalıyım kumar borcu olan biri sürekli oynar mı
Yok canım hiç oynar mı çek kredi öde böylesine malı pardon iyisi daha bulunmaz

Yalnız gülüyoruz eğleniyoruz ama ben sevişebilecekken sevişmeyen adamdan korkarım. Bir erkeğin ilgisinin, aşkının büyük bir kısmı arzudan doğuyor sonuçta. Z zorunlualann kredi mredi çektirmeye, borç istemeye kalkarsa verme sakın. Böyle iki öpüp, borçlarım biterse evleniriz diyip seni dolandıracak bir adam izlenimi verdi bana bu kişi.

Son mesajımı yazıyorum, rica ederim bu aşağılamayı kendine layık görme artık. yanında başkasını seviyorum seni de kallanıyorum işte diyen adamdan nasıl soğumazsın? Hiç mi kendine saygın yok?:KK51:Konularını okurken üzülüyorum senin için adam gibi bir terapiste görün gerekirse ama kendini şu iğrenç tipe aşağılatma artık.
Klasik bağımlı ablalara sorduğum soruyu sorayım diye düşündüm acaba altından mı dedim ama tatmin de etmiyormuş teneke bile sayılmaz. Neden bu ısrar ben de şaştım

ben öyle anlamadım.
3 kerede bir kere dudaklarım dışında öpüyor demiş. yani adam direkt mevzuya giriyormuş zorunlunun sıkıntısı o.

adam sevmediği kadınla sevişmiyor yani🤷‍♀️
Ay cevap da vermiyo hicbiseye, eger oyleyse adam hepten düştü gözümden, ben sanki olay opusmeden ileri gitmiyo gibi anladim.

Ay cevap da vermiyo hicbiseye, eger oyleyse adam hepten düştü gözümden, ben sanki olay opusmeden ileri gitmiyo gibi anladim.

niye yahu adam net.
eve geliyor fakbadilik yapıyor unutamadığı eski sevgilisini falan anlatıyor sonra gidiyor. iş yerinde de hiç birşey yokmuş gibi davranıyor.

niye yahu adam net.
eve geliyor fakbadilik yapıyor unutamadığı eski sevgilisini falan anlatıyor sonra gidiyor. iş yerinde de hiç birşey yokmuş gibi davranıyor.
Yok dogru diyosun önce ki konuya baktim bi daha, eve gelip birlikte olmaktan ibaret bi iliski demis, kendi de farkinda aslinda durumun.

Yok dogru diyosun önce ki konuya baktim bi daha, eve gelip birlikte olmaktan ibaret bi iliski demis, kendi de farkinda aslinda durumun.
borcu olduğunu duyunca ahhaa adamın zayıf bir yönü var.ben buradan yürürüm ve f.b likten sevgililiğe terfi ederim sanıyor ama yanılıyorrr

Kumar bi bagımlılık, kumarbaz ailenin cocugum zaten. Cok yazdım buralara. Büyükbabam ve ataları bilmem kaç bin yıllık kumar clubu isleten kusaklardan. Ne sen sor ne ben söyleyeyim. Bende oynadım zamanında. Kandan kana genden gene mi geciyo napıyo anlamadım. Bazen istegim geliyo ama kafamı mesgul edebiliyorum. Alkoligim yani. En azından tedaviye cevap verdim. Ama ailemde gram kumar tedavisine cevap vereni görmedim. Sevgililerimde de partnerlerimde de asla yani.

Biri geliyo biri gidiyor sonsuz bi döngü. Otur bakalım düsün olcan mı mutlu olmucan mı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X