- 20 Ağustos 2014
- 1.489
- 1.162
- 168
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşım bak bir önceki miras konuna evliyim diye başladın, şimdi ise bekaretimi sözlüme verdim. Ondan başka beni kimse almaz, ailesini sevmesem de kaçıp evlenmek zorundayım diye konuyu bağladın.Kac aydir basimda bir dert var sozlu oldugum kacma konusu dogru cnku bu cocukla iliskiye girdik ve hamilemiyim diye kac aydir supheleniyordum ordan kurtuldum simdi ise kacmak bunun icin deger mi diyorum kendimi zorunda hissediyorum kacmaya yoksa evlencegim adam beni kabul etmeztek kabul eden o
Arkadaslar ben evlıyım ve kayınpederın kendıne aıt bıkac yerı var hıc kımsenın malında gozum yok ama bana da dusmez bu konulara karısmak kendı aılemınde var mülkiyetlerı bana onlara karısmak duser ama benım esım babasına daha demedı ama adam dırek tersleyecektır dıye demıyor olabılır.Evlendım duzenım olması ıcın surda oturabılırmıyım dıye sorucak ama sormasına gerek yok sureklı bu konular acıldıgında ben olmeden kımseye bırsey vermem dıyor.
.
Benim sevdigim bir cocuk var bu durumlari anlatti bizim aile boyle boyle mal icin birbirine girer falan kabul ediyorsan kacariz kimse yerimizi bilmez yasariz dedi cocugumuzda bilmeyecek akrabasi oldugunu hicbirzaman diye dusundum cok seviyorum kacmayi dusunuyoruz benim param var biriktirdigim 7-8bin lira birsey bunu ona soylemedim onda da varmis evleri satilmis 15binlira onda var basina bu kavgalar falan cikinca biktim artik seninle yalniz yasamak istiyorum dedi ve bekliyor mesaj atti cevap yazmadim arayip duruyor mesgule atiyorum cok seviyorum gidicem sanirim