• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O aileye gitmek istemiyorum ama kacmam lazim

• Konu Sahibi Konu Sahibi olym
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
üff yeter ama eğlendin git artık

Kac aydir basimda bir dert var sozlu oldugum kacma konusu dogru cnku bu cocukla iliskiye girdik ve hamilemiyim diye kac aydir supheleniyordum ordan kurtuldum simdi ise kacmak bunun icin deger mi diyorum kendimi zorunda hissediyorum kacmaya yoksa evlencegim adam beni kabul etmeztek kabul eden o
Arkadaşım bak bir önceki miras konuna evliyim diye başladın, şimdi ise bekaretimi sözlüme verdim. Ondan başka beni kimse almaz, ailesini sevmesem de kaçıp evlenmek zorundayım diye konuyu bağladın.

Senin bir ailen yok galiba? Bir arada çocuğumun akrabası olmayacak mı diye dertlenmişsin. Konuların eğer kısmende doğru ise, sağlıklı düşünebilen bir insan değilsin. İnşallah bu kaçacağın adamın aklı başı yerindedir.

jetgillerle bir akrabalığın var mı senin:KK53:

Senin üzerinde ban patlaması yaşanacak söylemedi deme burası bu kadar insanı can sıkıntılarına alet etme yeri değil lütfen artık saçmalamayın yeter yani bizde salak gibi siz gereksizlerin açtığı konularla zaman kaybediyoruz içimden sayıorum şuan sen bunu bippppppp diye okuuu!!

Arkadaslar ben evlıyım ve kayınpederın kendıne aıt bıkac yerı var hıc kımsenın malında gozum yok ama bana da dusmez bu konulara karısmak kendı aılemınde var mülkiyetlerı bana onlara karısmak duser ama benım esım babasına daha demedı ama adam dırek tersleyecektır dıye demıyor olabılır.Evlendım duzenım olması ıcın surda oturabılırmıyım dıye sorucak ama sormasına gerek yok sureklı bu konular acıldıgında ben olmeden kımseye bırsey vermem dıyor.
.

:confused::confused::confused:
Error veriyorum...

Eski yazılarında evli olduğunu söylemiş. Gayet düzgün yazıyordu. Sonradan mı sapıttı yoksa bu üyenin profili mi çalındı biri saçmalıyor bilmiyorum ama en iyisi cevap yazmayın. Kaybolup gider.

Bi an herkes kaçmaya kalkıyor sandım bir baktım hepsi aynı kişi... canın mı sıkılıyor anlamadım evli misin değil misin onu hiç anlamadım

ayyy tamam kaç bizden ne istiyosun çocuğum evladım bizmi tezgahlayalım operasyonu anlamadım ki...Ne diyosa yapalım gitsin yaa :KK47::KK47:

Hadi yine iyisin kkde şöhret oldun kız:KK45:

Ay birdaha ki eşim beni sevgilimle kaçarken yakaladı olmasın ....:KK53::KK53::KK53:

Aa ne güzel eğlendiriyordu bu ergen bizi niye banladınız kınıyorum sizi :27:

Benim sevdigim bir cocuk var bu durumlari anlatti bizim aile boyle boyle mal icin birbirine girer falan kabul ediyorsan kacariz kimse yerimizi bilmez yasariz dedi cocugumuzda bilmeyecek akrabasi oldugunu hicbirzaman diye dusundum cok seviyorum kacmayi dusunuyoruz benim param var biriktirdigim 7-8bin lira birsey bunu ona soylemedim onda da varmis evleri satilmis 15binlira onda var basina bu kavgalar falan cikinca biktim artik seninle yalniz yasamak istiyorum dedi ve bekliyor mesaj atti cevap yazmadim arayip duruyor mesgule atiyorum cok seviyorum gidicem sanirim

_____SoN_____

Back
X