o askerde ben ondan beterim :(

Of of benimki de d.bakır usta birliği askerlik bitene kadar rahat uyku yok bizlere

dua ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar :) ALLAH tez zamanda kavuşturur inş bizleri sevdiklerimize bol bol dua ediyorum başka elimden gelen bişe yok

benim eşimde çukurcada yaptı ve batıya göre daha rahat oldugunu soyluyordu hep, sıkm canını canım terör bitti zaten eşim geleli 4 ay oldu, çukurcanın neresi acaba, benim ki merkez jandarma komando taburydu .
çukurca ışıklı. . inş oda sağ salim gelir . terör sorunu hala var sınırda olduğu için korkuyorum

bu kadar zor olacağını bilmiyorum askere gidince çok sinirli oluyolarmış inş bizimki öyle olmaz

daha yeni ama bende hediye mektup vs gönderiyim diye düşünüyorum . ptt kargo varmıdır ki orda

ay canım su yok kola içmekten bi hal oldum diyo su mu göndersem koli koli

Benim kardeşimde Şırnak,Silopide sınır karakolunda yapmıştı çok korkmuştuk ama geçti gitti,
gönlünü ferah tut inşallah birşey olmadan gelir

çukurca ışıklı. . inş oda sağ salim gelir . terör sorunu hala var sınırda olduğu için korkuyorum

canım eşime sordum ben, ışıklıya çok gitmiş, çukurcanın en büyük karakollarından biriymiş, cuma ve p.tesi günleri sürekli kargo geliyormuş yani istediğini gönderebilirsin, bzimki komando oldugu için bütün civar karakollara gezmiş .

[QUOTemis1990, post: 37021629, member: 392825"]Benim kardeşimde Şırnak,Silopide sınır karakolunda yapmıştı çok korkmuştuk ama geçti gitti,
gönlünü ferah tut inşallah birşey olmadan gelir[/QUOTE]
Ins. Canım gelene kadar bende burda perisan olucam böyle giderse

[QU="peri_9, post: 37023762, member: 597365"]canım eşime sordum ben, ışıklıya çok gitmiş, çukurcanın en büyük karakollarından biriymiş, cuma ve p.tesi günleri sürekli kargo geliyormuş yani istediğini gönderebilirsin, bzimki komando oldugu için bütün civar karakollara gezmiş .[/QUOTE]
:) cok Sağol canım benim baska bi arkadasada sormuştum sanada soruym tavsiye edeceğin bi hediye varmı ?

Ayy olmasin bu kadar skntinin üzerine o hali hiç cekilmez hasta olurum
olmaz olmaz korkma şimdiden.bazen morali bozuk olabilir seninle konuşurken.her sesi bozuk olduğunda üzerine alınma :) askerde binbir türlü sorunlar yaşacak çünkü.moral ver destek ol.benimki bi ara iyice moralini bozmuştu.buradaki bazı arkadaşlarımın nişanlıları terk etti beklemek zor geldi demişler sende beni terk edeceksin biliyorum diyordu hep.hayır desemde anlamıyordu laftan

[QUOTE="p_i_n_a_r, post: 37024231, member: 289olmaz olmaz korkma şimdiden.bazen morali bozuk olabilir seninle konuşurken.her sesi bozuk olduğunda üzerine alınma :) askerde binbir türlü sorunlar yaşacak çünkü.moral ver destek ol.benimki bi ara iyice moralini bozmuştu.buradaki bazı arkadaşlarımın nişanlıları terk etti beklemek zor geldi demişler sende beni terk edeceksin biliyorum diyordu hep.hayır desemde anlamıyordu laftan [/QUOTE]
Bendeki bu alinganliga biran evvel son vermem lazim desene :d of ne kadar zormus asker yolu beklemek :)

alıngalık yapmacaksın canım mecbur.sabır edicen.gelince kafasını kırarsın sinir ettiği seyler olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…