profıl resminde ki mi,enişte???
hehe çok tatlı yaw
adıda teoho herhalde..evet profil resmindeki. :)
adıda teoho herhalde..
konusmalarınız ne boyutta,arkadasca mı,sevgılı olma aşaması mı..yanı sen ona karsı bısey hıssettıgını soyledın mı
Bu isi birak diyen arkadaslari anlamiyorum, sanalda ask diye bir sey vardir, sadece cok daha zor ve sonu husranla bitme olasiligi en yuksek olan ask cesidi olarak her yigidin harci degildir. Imkansiz degil kesinlikle hele ki seninki gayet olabilir, her sene turkiyeye geliyor demissin, seneye gorusursunuz ne olacak, sabir lazim ve bu zaman icerisinden birbirinizden kopabilirsiniz o zaman zaten unutursun. Yabanci evlilikleri cok destekliyorum valla ilerlerse bu is bana haber verkoreli japon hint bangla arap arkadaslarim cok var, kulturler gayet yakin ama ayni degil tabiki zorluklar olacaktir, turkiyede sanki her evlenen cok mutlu oluyor, bence yabancilarla yapilan evlilikler daha uzun sureli, birbirinizi anlayana kadar guzel bir zaman geciyor zaten gerisi size kalmis :) :)
Koreliler iyi insanlar benim yasadigim ulkede bol bol var ama gelde gor ki yemekleri cok degisik. Herseyde anlassaniz bile mutfak kulturunde tikanirsiniz :) :) ot bocek herseyi yiyorlar masallah
DÖRT GÜN BOYUNCA YEMEKLERİNİ YEDİM.. GENELLİKTE GÜZELDİ TABİ AT BÖCEK YİYEMEM.. OLMADI KENDİ PEYNİRİMİ KENDİM YAPARIM :d DOMATES BİBER YUMURTA MENEMEN MAKARNA YETER :d
DÖRT GÜN BOYUNCA YEMEKLERİNİ YEDİM.. GENELLİKTE GÜZELDİ TABİ AT BÖCEK YİYEMEM.. OLMADI KENDİ PEYNİRİMİ KENDİM YAPARIM :d DOMATES BİBER YUMURTA MENEMEN MAKARNA YETER :d
Pardon canim gercekte tanisip sanala donusmus olay, ama ilk elektrigi birbirinizden almissiniz gerisi sorun degil, seneye gelse birbirinizi telrar gorseniz tadindan yenmez bir iliskiniz olur o bir haftadaTEŞEKKÜRLER.. (AMA BİZ SANALDA TANIŞMADIK) ZATEN BİRBİRİMİZE KENDİ KÜLTÜRLERİMİZİ TANITIYORUZ. ONUN SÜREKLİ AĞZINDA TÜRKÇE BİR KELİME ÖĞRENMİŞ MARAŞ DONDURMASI İSTİYORUM... (BİDE SÖYLEYEMİYOR) :d KOREDE YOK HERALDE.. YADA ÇOK PAHALI
Pardon canim gercekte tanisip sanala donusmus olay, ama ilk elektrigi birbirinizden almissiniz gerisi sorun degil, seneye gelse birbirinizi telrar gorseniz tadindan yenmez bir iliskiniz olur o bir haftada
haha çok tatlısın ya, aşk insana neler yaptırıyor
bende istiyorum yaaaa
bence olabilir arkadaşım niye olmasın sen de korece öğrenebilirsin bence bu süreçte göründüğü kadar zor bi dil değil türkçeyle benzer cümle yapısı var
o sana korece öğretir sen ona türkçe çok güzeeeeelayy olur inşallah ya ben bile heveslendim
Korece ve turkce ayni dil ailesinden geldigi icin gramer falan ayni fakat onlarda harf karakterleri var, belki o zorlar ama gercekten zor bir dil degil hatta belki turkceden daha kolaydir korece, japonca ve cince cok cok zordur ama korece baska :) ayrica kore yemekleri gayet guzeldir yenmeyecek sey yok ki, cig cig seyler az yerler, ahtapot falanyemeklerde sorun olmadigina gore daha ne kardesim :) bu arada bende israr etmis gibi oldum sanirim hahah insallah olur diyelim :) koreli abimiz senden hoslanir :) kendine guven canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?