neden imkansız olsun? 4 gün görüşüp aşık olduğunuz bir Türk olsa yorumlar nasıl olurdu acaba? burada 1 kere görüp aşık olmuş arkadaşa sayfalar dolusu yardım edilmişti
arkadaşım da hindistan ve hintli aşığıydı, şimdi hintli biriyle beraber ve çok da mutlu.. eğer bulabiliyorsanız sosyal medya üzerinden görüşün, belki arkadaşlığınız ilerler neden olmasın :)
güvensiz ilişkiler içinde aradığını bulamadığın için tek taraflı sevgilere bağlanıyor olabilir misin canım
zaten sabah 8 öğlen 3 e kadar sürekli yazıyoruz.. orda saat geç olduğu için 3 ten sonrası mümkün olmuyor... ne bilim konuşmasam mı... şuan aşık değilim.. aşık olmaktan korkuyorum
Hayatım boyunca ilgi duyamayacağım yegane ırk uzak doğu. Bir kere adamlarda ifade yok yüzlerinde. Çok sıcak kanlılar konuşunca ama yüzleri ifadesiz.Çok ama çok uzakta olan birisini özlüyorum...
Hemde Çok Fazla...
İstanbula geldiğinde bir etkinlikte tanıştım onunla... Etkinlik 4 gün sürdü... Şarkılar söyledik oyunlar oynadık... Sesi okadar güzelki...
Kendisi Koreli... ( biliyorum bugunlerde kore hayranlığı üst safhada) Ama aynı şey küçükken de başıma geldi.. 12 yaşından 18 yaşına kadar (üniversiteye gidene kadar) mahallemizde korelilere benzeyen bir çocuk vardı onu sevmiştim. Sonra taşınmışlardı... Onun (kore) hayranlığı öylesine kalmıştı içimde... Ve hayatıma insanlar girdii... ama hiçbiriyle dikiş tutmadı olmadı yürümedi... Ya ben sevemedim onları ya onlar beni... Çok fazla aldatıldım... Ağladım... Unutuldum...
Ama şimdi... Kalbim okadar huzurluki... Onu gördükten sonra okadar rahatki...
Ve O kadar sene sonra yine bir koreli çıkıyor karşıma... kimbilir belki onlara karşı olan hayranlığımdanmıdır. yoksa küçüklükkten kalan burukluktanmıdır. Sevmeye başlıyorum ben bu çocuğu... Etkinlik günlerinde pek konuşamadım onunla... sonra hatıra yazdırmıştım ona... Hiç olmayan ingilizcemle kakao demiştim. oda eklemiş adresini... Ve 3 gün boyunca... Tatilde oldugum halde... sabahın köründe ayaga kalkıyorum sırf konuşmak için... Çünkü aramızda 6 saat var... Ne onun nede benim çok iyi ingilizcemiz var. İkimizde çeviri programlarından yararlanıyoruz. Bazen Türkçe Birşeyler söylüyor... Bazen korece bazen ingilizce... Ama nedense birbirimizi anlıyoruz. Odasının, köpeklerinin, annesinin, kendisinin fotoğraflarını yolladı bugun... En büyük acısını anlattı...
30 yaşında ama görseniz 23 lük çocuklar gibi... aramızda 4 yaş var...
(Tabi hemen aklıma evli olabilme ihtimali geldi.. Neyseki değilmiş burdaki koreli arkadaşlardan öğrendim... Yakın arkadaşlarıymış...)
Ah ben ahhhh... Hep imkansız şeyleri seviyorum..
Bazen Birşeylerin olmasını istiyorum ama sonra aklıma olumsuzluklar geliyor çekiyorum kendimi...
Biliyorum hiç akıllanmayacağım.. Kaç yaşına geldim... Resmen Hayaller Alemindeyim...
yok sadece koreli olması değil. sanırsam 3 gün boyunca sürekli onunla konuştum...ve sürekli yazıyor. Mesela orda yağmur yağmış çıkmış resmini çekmiş. ne yapıyorsun diye sorduğumda yaptığı şeyin resmini çekip yollamış... ing çok iyi bilmiyoruz ama konuşacak kadar anlaşabiliyoruz...ve o türkçe birşeyler öğrenmek istiyor. türkçe birşeyler öğrenmiş hem korece hem türkçe hem ingilizcesi yazıp doğrumu diye bana soruyor.. Zaten her sene geliyorlar...
sen muhtemelen ailene ve dostlarına da çok fazla düşkünsündür doğru muevet oda olabilir... Çok karışık kalbim..
kendini şartlama aşık olmaya.. bırak kendi haline, su akar yolunu bulur.. arkadaş olun, birbirinizi tanıyın, biraz zaman geçirin bakalım..
sen muhtemelen ailene ve dostlarına da çok fazla düşkünsündür doğru mu
Hayatım boyunca ilgi duyamayacağım yegane ırk uzak doğu. Bir kere adamlarda ifade yok yüzlerinde. Çok sıcak kanlılar konuşunca ama yüzleri ifadesiz.
Bir de Avrupa’ya falan ayak uydurabilirsin ama uzak doğu kültürü çok farklıdır. Ayak uydurman çok çok zor.
Bir süre sonra çocuk işine gücüne dönecek diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?